X10 met Crypto Review

X10 met Crypto Review (Harm van Wijk & Jan Robert Schutte) | Ervaringen

X10 met Crypto is een online training die ontwikkeld is om jouw beleggingen in crypto met 10 keer te vermenigvuldigen. In deze review over x10 met Crypto gaan wij kijken of dat ook echt mogelijk is met deze video training. Je kunt tegenwoordig niet meer om Cryptocurrency heen en wellicht heb je zelf ook al wel ervaring met crypto als je op deze review terecht bent gekomen.

Tegenwoordig is het niet meer raar of vreemd om meerdere inkomsten bronnen te genereren met behulp van het internet. Steeds meer mensen zien de potentie om via het internet geld te verdienen. En daar is Cryptocurrency natuurlijk een ontzettend goed voorbeeld van. Door op het juiste moment crypto munten in te kopen en vervolgens weer te verkopen kun je erg veel geld verdienen.

Om je hierbij te helpen hebben Harm van Wijk en Jan Robert Schutte de online training “X10 met Crypto” ontwikkeld. Omdat er natuurlijk ook risico’s aan zitten wanneer je met Crypto gaat traden is het verstandig om met de juiste kennis te gaan handelen. Laten we snel kijken in deze X10 met Crypto review of deze online training daarvoor de juiste weg is.

Wat is de X10 met Crypto training?

In de laatste jaren hebben we natuurlijk al meerdere online trainingen voorbij zien komen die zich richten op Cryptocurrency. Wellicht heb je onze review over de Crypto Masterclass al wel voorbij zien komen. Hoe populairder crypto word hoe meer mensen hier een slaatje uit mee proberen te slaan. En natuurlijk lang niet alle trainingen die wij voorbij hebben zien komen zijn van hoge kwaliteit.

De X10 met Crypto is ook een online training die als doel heeft om jou vermogen uit te breiden door te traden in crypto. Het programma is opgezet door 2 crypto experts waarvan vele mensen hun naam al kennen binnen de crypto wereld. Zij hebben hun handen in een geslagen en samen dit uitgebreide programma ontwikkeld.

De cursus X10 met Crypto

Zoals de naam van deze training al wel verklapt willen zij jou helpen om jouw vermogen te vermenigvuldigen met 10. Dus wanneer jij met €200,- begint en jij hier €2000,- van weet te maken heb jij de cursus met succes doorlopen. Want wanneer jou dit met €200,- lukt kun je het kunstje daarna ook met €1000,- doen. Je begrijpt dan namelijk hoe het werkt.

Maar is deze training dan zoveel anders en beter dan andere crypto trainingen? We willen nog niet te ver induiken in onze ervaring en conclusie. Maar deze training onderscheidt zich zeker wanneer je kijkt naar het aanbod op de markt. Hij is een stuk uitgebreider dan de meeste trainingen en erg origineel opgezet.

In deze X10 met Crypto review willen wij jou graag meer vertellen over deze veel belovende online crypto training. We willen antwoord geven op vragen zoals: Wie heeft dit programma ontwikkeld? Wat krijg ik allemaal voor mijn geld? Is deze online training mijn geld waard?

Na het doorlezen van onze review kun je zelf een gegronde keuze maken of jij deze online training wilt aanschaffen of niet.

Video Review van X10 met Crypto

Hieronder een video review die wij gemaakt hebben over het X10 met Crypto programma.

Wie heeft het X10 met Crypto programma ontwikkeld?

Wij hebben hierboven bekeken wat het doel van deze online training is en wij hebben al verklapt dat het een ontzettend uitgebreid programma is. Tevens hebben wij benoemd dat de cursus ontwikkeld is door 2 heuse crypto experts. Maar wie zijn deze 2 experts dan? Dat wilden wij ook graag weten toen wij voor het eerst over X10 met Crypto lazen.

Je hoeft niet lang te zoeken naar de namen achter deze 2 mannen, X10 met Crypto is namelijk ontwikkeld door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Beide heren zijn binnen de wereld van online beleggen zeker geen onbekenden. Grote kans dat jij deze namen al eerder voorbij hebt zien komen als je al langer bezig bent met online beleggen.

In de afgelopen jaren hebben zij zich binnen de wereld van online beleggen en crypto gemanifesteerd als de betere experts op deze gebieden. Dit is absoluut een ontzettend groot pluspunt voor deze online training. Je weet dan ieder geval zeker dat er waardevolle informatie word aangeboden en geen informatie die is samengesteld door iemand die alleen maar geld wil verdienen.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is de eigenaar en hoofd-beleggingsexpert van de succesvolle website beleggen.com. Hij is al meer dan 30 jaar actief bezig met het helpen van mensen in het beleggen in aandelen en opties. Door zijn successen heeft hij ook regelmatig optredens gehad op de radio, bijvoorbeeld bij Radio 1, Radio 2 en RTL Business Class.

Dit is Harm van Wijk

Harm is dus al een ruime tijd een expert op het gebied van beleggen in aandelen. Echter heeft hij in de afgelopen jaren ook zijn focus verbreed naar Cryptocurrency. Om ook hier mensen mee te helpen heeft hij daar een speciale cursus voor ontwikkeld.

Harm van Wijk is ook geen onbekende van ons, wij kennen hem natuurlijk al vanuit onze review over de Trading Navigator Methode. Daarom kunnen wij ook zonder twijfel concluderen dat Harm van Wijk een heuse expert is op het gebied van beleggen en crypto.

Wie is Jan Robert Schutte?

Jan Robert Schutte is de cofounder van OptieAcademy en CryptoAcademy. De OptieAcademy heeft Jan Robert opgericht in 2011 en de CryptoAcademy in 2017. Hij is al sinds 1996 actief op de markt van aandelen en opties en heeft zich ondertussen ook ontwikkeld als crypto expert. Hij helpt mensen om meer rendement te maken met Crypto Trading.

Jan Robert Schutte verzorgt ook regelmatig Crypto Trading Seminars en is een keynote spreker bij meerdere Crypto Currency Trading events. Daarnaast is Jan Robert dus een samenwerking aangegaan met Harm van Wijk en is hij ook werkzaam voor het bedrijf van Harm. Door alle ervaring die Harm al sinds 1996 op doet kun je dus wel concluderen dat hij een heuse expert is op het gebied van opties en crypto.

Dit is Jan Robert Schutte

Zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte te vertrouwen?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of de mensen achter een cursus die jij zou willen aanschaffen te vertrouwen zijn. Hier kunnen wij echter kort in zijn. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn absoluut te vertrouwen en hebben de intentie om mensen verder te helpen. Alle contact gegevens staan netjes op de website vermeld waaronder het KvK nummer.

Het bedrijf van waaruit de online training word aangeboden is dat van Harm van Wijk en is gevestigd in Blaricum. Wij vinden het altijd erg prettig wanneer alle contact gegevens netjes vermeld staan, dat geeft een gevoel van vertrouwen.

Ook het contact dat wij hebben gezocht met Harm en Jan Robert is absoluut prettig te noemen. Zij zijn erg toegankelijk, open en ontzettend behulpzaam. Dat blijkt ook wel uit alle positieve reacties en geluiden die je online kunt vinden over deze heren. Het is mooi om te zien dat zij de handen in één hebben geslagen en een uitgebreide cursus hebben ontwikkeld om mensen te helpen.

Voor wie is X10 met Crypto bedoeld?

Misschien ben jij op dit moment al wel bezig met crypto trading of ben je ontzettend gemotiveerd om hier mee aan de slag te gaan maar beschik je nog niet over de juiste kennis. Dan is de X10 met Crypto absoluut een online training die voor jou bedoeld is. Want Harm en Jan Robert geven duidelijk aan dat je wel over enige interesse en motivatie moet beschikken in Crypto om met deze training te kunnen slagen.

Wil je deze online training puur aanschaffen om veel geld te verdienen en interesseert Crypto jou helemaal niets dan raden wij jou af om hiermee te beginnen. De cursus is namelijk erg uitgebreid en zeker niet voor iedereen geschikt. Wanneer je dan helemaal geen affiniteit met crypto hebt dan ga je simpelweg niet slagen met deze training.

Wat zit er allemaal in het X10 met Crypto programma?

Wat vind je tot zover van de X10 met Crypto training? Natuurlijk kijken wij in deze review over X10 met Crypto ook naar wat je allemaal krijgt voor je geld. Wij hebben al aangegeven dat deze online training erg uitgebreid is. Dat blijkt ook wel wanneer we kijken naar de inhoud van de cursus. Het programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen, hieronder een overzicht.

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus (Harm van Wijk)
 • De CryptoAcademy cursus (Jan Robert Schutte)
 • Een wekelijkse Q&A met 1 van de heren
 • toegang tot meerdere exclusieve platforms
 • Trading updates
 • Rapporten die zijn opgezet door Jan Robert of Harm met concrete posities

Zoals je hierboven kunt zien krijg je veel waar voor je geld. De 2 cursussen die je binnen dit programma krijgt aangeboden zullen wij hieronder verder behandelen. Wat wij verder erg sterk vinden is de wekelijkse Q&A met Jan Robert of Harm. Heb je bijvoorbeeld vragen over de cursus of andere zaken kun je die live stellen aan de experts.

Verder krijg je wekelijks een uitnodiging voor een Webinar en krijg je maandelijks een rapport over veelbelovende coins waarin je kunt investeren. Ook krijg je toegang tot verschillende communities waarin jij al jou vragen en ideeën kunt uitwisselen met andere crypto traders. Uiteraard kun je ook bij Harm of Jan Robert terecht met jou vragen.

Geld verdienen met Bitcoin | Cursus van Harm van Wijk

De eerste cursus waar wij jou wat meer over willen vertellen in deze X10 met Crypto review is Geld verdienen met Bitcoin. Deze cursus is zoals je hierboven kunt lezen ontwikkeld door Harm van Wijk. Je kunt er ook voor kiezen om deze cursus apart aan te schaffen. Echter is ons advies om te kiezen voor het X10 met Crypto programma.

Geld verdienen met Bitcoin cursus

Je krijgt dan toegang tot alle onderdelen en communities en biedt jou alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen beginnen met crypto trading. De cursus van Harm van Wijk behandelt hoe jij geld kunt verdienen met behulp van Crypto. Hij laat jou zien hoe je dat kunt doen, wat jij hiervoor nodig hebt en waar je rekening mee moet houden.

De training van Harm van Wijk is een video training en kun je op elk apparaat en overal ter wereld bekijken. De video’s duren gemiddeld iets meer dan een uur dus je moet er wel even voor gaan zitten. De cursus is opgedeeld in de volgende modules

 • Module 1: Handelen in Bitcoins
 • Module 2: Altcoins
 • Module 3: De basis van Bitcoin
 • Module 4: Platforms en Wallets
 • Module 5: Techniek
 • Module 6: Wetgeving en regulatie
 • Vragen en antwoorden
 • Crypto Rapporten

Module 1 – Handelen in Bitcoins

Je begint echt bij de basis in deze cursus. Harm van Wijk legt jou namelijk uit wat de Bitcoin precies is en hoe deze crypto munt ontstaan is. Ook behandeld hij waarom de Bitcoin zo populair is geworden. Daarnaast laat Harm van Wijk je ook zien hoe je kunt beginnen met het handelen in Bitcoin.

Ook vind je in deze module een volledige handleiding over het handelen in zowel Bitcoin als Ethereum. Wij vinden dit een uitstekende start van de cursus, begin bij het begin. Vraag jij je nou af waar je cryptomunten kunt kopen? Dit kan erg makkelijk op het razend populaire crypto platform Bitvavo. Uiteraard zijn er nog veel meer crypto platformen maar het voordeel van Bitvavo is dat het Nederlands is.

Module 2 – Altcoins

De volgende module die wij willen bespreken in deze X10 met Crypto review is de module Altcoins. Naast de Bitcoin zijn er namelijk nog honderden andere cryptomunten, deze noemen wij altcoins. Deze zijn vooral interessant door de enorme koerswisselingen en Harm van Wijk gaat hier ook uitgebreid op in.

X10 met Crypto Altcoins

Ook laat Harm jou al kennis maken met een aantal “cryptoparels” zoals hij dat noemt. Hij laat jou zien hoe je zelf de beste altcoins kunt selecteren om zoveel mogelijk winst te maken. Een erg leerzame module waar wij veel aan hebben gehad. In deze module behandelt Harm de volgende lessen:

 • Wat zijn altcoins?
 • Waar koop je altcoins?
 • Welke zijn “hot”?
 • Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 • Hoe kan je deze volgen?

Module 3 – De basis van Bitcoin

Module 3 van deze training is een zeer uitgebreide module waar Harm van Wijk erg de diepte in gaat. Hij behandelt wat de blockchain technologie precies is en hoe dit word toegepast bij Cryptocurrency. Wij adviseren jou om de tijd te nemen voor deze module. Het is namelijk een hele interessante en leerzame module maar kan wel wat tijd kosten om alles goed te volgen.

De volgende onderwerpen komen in deze module langs:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is Blockchain
 • Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW, PoS en Pol?
 • Wat is Lightning network?

Module 4 – Platforms en Wallets

Wanneer je wilt gaan handelen met Bitcoins of andere crypto munten dan heb je sowieso een platform nodig waar je deze gaat kopen en verkopen. Deze worden ook wel crypto exchange of brokers genoemd, Bitvavo is hier een heel bekend voorbeeld van in Nederland.

X10 met Crypto Wallets

De crypto munten die je koopt zul je ook ergens moeten opslaan/bewaren. Dit kun je doen bij de crypto platformen waar jij de coins aanschaft maar hier zijn ook andere mogelijkheden voor. In deze module gaat Harm je uitgebreid vertellen hoe jij jouw crypto munten veilig kunt bewaren en welke verschillende mogelijkheden hiervoor zijn.

De volgende onderwerpen worden behandeld in deze module:

 • Hardware wallets
 • Software wallets
 • Papieren wallets
 • Online wallets
 • Platforms
 • Exchanges

Module 5 – Techniek

Een crypto munt is niet zomaar een online munt maar er zit hier een ingewikkelde technologie achter. In module 5 van deze online training gaat Harm van Wijk hier nog wat dieper op in. Het is in onze ogen een prima aanvulling op de 3e module van deze training. Wanneer je de achterliggende techniek goed begrijpt zal het handelen in crypto munten ook makkelijker worden.

In module 5 van de X10 met Crypto training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Het Nederlandse betalingsverkeer
 • Een Bitcoin transactie
 • Controle van transacties
 • Het Bitcoin netwerk
 • Quantum computing
 • Hashing

Module 6 – Wetgeving en regulatie

Net zoals dat bij heel veel zaken in Nederland zo is moet je officieel over crypto valuta belasting betalen. Maar hoe zit dat precies en waar moet je rekening mee houden? Daar gaat Harm van Wijk in deze 6e module van de training uitgebreid op in. Hij laat jou zien hoe je alles op de beste manier kunt inrichten.

X10 met Crypto Wetgeving

In onze ogen een zeer waardevolle module met veel praktische informatie. Vaak worden dit soort zaken vergeten bij trainingen maar hier dus gelukkig niet. De volgende lessen worden behandeld in deze module:

 • Cryptocurrency’s en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Wetsontwikkelingen in de wereld
 • Innovaties door overheden

Module 7 – vragen en antwoorden

Harm van Wijk heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel vragen gekregen van mensen, mede omdat hij zich ontwikkelt heeft als een heuse crypto expert. Deze module gebruikt Harm om de meest gestelde vragen te behandelen en uiteraard ook antwoord op de vraag te geven. Grote kans dat er ook vragen bij zitten die bij jou naar boven zijn gekomen tijdens de vorige modules van deze online training.

Module 8 – Crypto rapporten

In deze laatste module die wij bespreken in deze review over X10 met Crypto krijg jij van Harm van Wijk een gratis boek aangereikt. Het boek heeft de titel “De Meest gestelde vragen over Bitcoin”. Zeer handig boek met veel praktische informatie.

Verder vertelt Harm van Wijk je over andere verdienmodellen en hoe je deze zou kunnen inzetten. Volgens Harm van Wijk is het vooral belangrijk dat jij jouw inleg gaat spreiden. In deze module helpt Harm van Wijk jou dan ook op weg hoe je dat het beste zou kunnen doen.

Crypto Academy | Cursus van jan Robert Schutte

Zoals we al eerder hebben verteld in deze X10 met Crypto review bestaat dit programma uit 2 online trainingen. De 2e training die wij zullen bekijken is die van Jan Robert Schutte van Crypto Academy. Deze training is wat technischer als die van Harm van Wijk en hierdoor juist erg interessant en een uitstekende aanvulling op de training van Harm van Wijk.

De Crypto Academy training

Jan Robert Schutte heeft met veel liefde voor crypto deze training in elkaar gezet en dat zien wij ook wel terug in de lesstof. Ook deze training is weer opgebouwd in verschillende modules. Hieronder een overzicht van de modules en daarna zullen wij elke module apart toelichten.

 • How to’s
 • Crypto trading on deribit
 • English trading Webinars
 • Dutch trading Webinars
 • Crypto Wednesday Webinars
 • X10 Crypto
 • Case Studies

Module 1: How to’s

De eerste module van deze training steekt Jan Robert Schutte eigenlijk gelijk van wal. Jan Robert legt uit wat staking is en de verschillende handel strategieën waar jij uit zou kunnen kiezen. Hoe bouw jij een goed portfolio op? Allemaal zaken die voorbij komen in deze module.

Jan Robert verteld veel vanuit zijn eigen ervaringen en dat is iets wat wij erg prettig vinden. Deze eerste module is een uitstekende start van deze training. Vooral omdat je de training van Harm van Wijk al doorlopen hebt. Ook ga jij je in deze module al aanmelden bij een aantal brokers zoals Bitvavo. Deze ga je gebruiken om crypto te kopen en te verkopen.

Module 2: Crypto trading on deribit

Wat is het platform deribit en wat kun je hier precies doen? Op dit platform kun je in opties handelen waarbij je ook de mogelijkheid hebt om in opties in Cryptocurrency te handelen. In deze module leert Jan Robert jou hoe je dit platform het beste kunt inzetten op een begrijpelijke manier. Want dit platform is steeds populairder geworden.

Module 3: English trading webinars

Jan Robert Schutte heeft ook veel naamsbekendheid opgebouwd met zijn Webinars en is niet alleen maar groot geworden door zijn bedrijf. In deze module heeft hij één van zijn beste Webinars online gezet waarin hij gaat inzoomen op onder andere het M2W-TS systeem.

Dit is een vrij ingewikkeld systeem maar wat binnen de wereld van Cryptocurrency erg belangrijk is geworden. Dit Webinar duurt meer dan 1,5 uur en Jan Robert legt dit systeem op een zeer begrijpbare manier uit.

Crypto Academy Module 3

Module 4: Dutch trading webinars

In deze module zet Jan Robert Schutte nogmaals 3 Nederlandstalige Webinars online die jij kunt gaan volgen. Er komen in deze Webinars ook andere crypto experts aan het woord die al erg succesvol zijn met het handelen in Cryptocurrency. Een erg leerzame module waar je ook kennis gaat maken met day trading.

Module 5: Crypto Wednesday webinars

Wellicht kun je aan de titel van deze module al wel raden dat Jan Robert ook hier weer in springt op nieuwe Webinars. Wat deze module uniek maakt is dat je op de woensdagen live nieuwe Webinars kunt gaan volgen. Zo blijf je ook na het volgen van deze online training telkens weer nieuwe en waardevolle informatie tot je nemen.

Module 6: X10 met Crypto

Deze laatste module van de Crypto Academy training heeft de naam die je al veel voorbij hebt zien komen. Jan Robert laat alle informatie die je hebt gekregen in deze training samen komen in deze module. Hij focust zich hier ook op zogeheten Mastermind meetings. Dit komt er kort gezegd op neer dat mensen vragen kunnen stellen waar experts het antwoord op geven. Een module waar je ontzettend veel van leert.

X10 met Crypto Review

In deze X10 met Crypto review gaan we natuurlijk ook kijken naar de kwaliteit en waarde van deze online training. Wat zijn onze bevindingen na het volgen van deze online training? Zoals we al eerder hebben genoemd in deze review is het programma ontzettend uitgebreid. Je krijgt van begin tot eind veel informatie die op een zeer logische volgorde is opgezet.

De video’s waar deze 2 online trainingen voornamelijk uit bestaat zijn ijzersterk en alles word op een zeer begrijpbare manier uitgelegd. Je hoeft zeg maar geen kennis of ervaring te hebben met crypto, dit programma is dus ook absoluut een aanrader wanneer je een beginner bent. Beide heren hebben ontzettend veel passie voor Cryptocurrency en hebben ook de intentie om andere hiermee te helpen.

Wat wij ook ontzettend sterk vinden zijn de onderzoeksrapporten die Harm en Jan Robert met jou delen. Je krijgt precies te zien welke posities zij zelf innemen en deze kun jij vervolgens ook zelf innemen. Ook krijg je genoeg updates en tips over interessante kansen waar jij op in kunt springen. Verder is het ook erg prettig dat er Q&A sessies zijn waar jij live vragen kunt stellen.

Crypto munten in de weegschaal

Dit programma is ontzettend leuk en leerzaam om te volgen met name door de variatie die er in zit. Je zult er wel even voor moeten gaan zitten omdat je dit programma niet in 1 week kunt afronden. Ben je echter serieus en wil je het goed aanpakken dan is dit programma voor jou. Wij hebben er ieder geval ontzettend veel van geleerd.

Voor- en nadelen van X10 met Crypto op een rijtje

Om een goed overzicht te krijgen wat nou de plus en min punten van dit online programma zijn hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet in deze X10 met Crypto review.

Voordelen van X10 met Crypto

 • Ontzettend uitgebreid programma
 • Harm en Jan Robert zijn ware experts op het gebeid van Crypto
 • Naast de 2 trainingen ook veel waardevolle extra’s
 • Leuk programma om te volgen
 • Zeer begrijpbare video’s die boeien van begin tot eind
 • Programma volledig online te volgen op jou eigen tempo
 • Kans van slagen is groot met en dankzij dit programma

Nadelen van X10 met Crypto

 • Je zult hier wel tijd voor vrij moeten maken
 • Doordat dit programma uit 2 trainingen bestaat is het soms wat verwarrend waar je moet beginnen
 • Niet heel goedkoop

Conclusie over X10 met Crypto

Als je de gehele X10 met Crypto review doorgelezen hebt ben je er al wel achter dat wij zeer positief zijn over dit online programma. Hopelijk ben jij ook wat enthousiaster geworden over de uitstekende programma. Naast dat het een ontzettend uitgebreide online training is zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte ook nog eens 2 heuse experts op het gebied van Cryptocurrency.

Je krijgt toegang tot 2 trainingen waarbij je van A tot Z leert hoe je succesvol en winstgevend in crypto kunt handelen. De video’s die bij deze trainingen horen zijn ontzettend goed te begrijpen en zeer leuk om te volgen. Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties waar dit programma op mag rekenen van mensen die dit programma hebben aangeschaft en gevolgd.

Verder zijn de onderzoeksrapporten en de trading updates een absolute aanwinst voor dit programma. Je krijgt duidelijke rapportages welke posities Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf innemen en waarom. Ook krijg je updates over interessante crypto munten die de moeite waard zijn om eens naar te kijken.

Daar bovenop heb je ook wekelijks een Q&A waar je Harm en/of Jan Robert persoonlijk vragen kunt stellen. Je krijgt dus alle middelen en tools aangereikt om met het handelen in crypto aan de slag te kunnen gaan. Wij vinden X10 met Crypto daarom ook een absolute aanwinst.

Ondanks dat dit programma niet heel goedkoop is adviseren wij absoluut mensen om eens naar dit programma te kijken. Nergens hebben wij zo’n compleet programma gezien als in deze X10 met Crypto review.

Wij hopen dat jij een beter beeld hebt gekregen van dit programma en dat je nu een onderbouwde keuze kunt maken om dit programma wel of niet aan te schaffen.

Gelijk aan de slag met X10 met Crypto?

Kun jij niet wachten om met dit succesvolle programma aan de slag te gaan? Gelijk heb je want de kans van slagen met X10 met Crypto is erg groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.