Welke crypto gaat stijgen

Welke crypto gaat stijgen? De munten om zeker te volgen

Wie zou er nou niet willen weten welke crypto er de komende tijd in waarde zal stijgen? Steeds meer mensen zien de potentie van cryptocurrency en de mogelijkheden om hier veel geld mee te verdienen. Als jij op de juiste momenten geld inlegt kun je binnen zeer korte tijd miljonair zijn. Is dat overdreven? Nee zeker niet want er zijn genoeg voorbeelden van, wellicht ken jij ook wel mensen die veel geld hebben verdiend aan de Bitcoin.

Echter is het niet zo makkelijk als het klinkt natuurlijk, anders was allang iedereen begonnen met het investeren in crypto. Je kunt namelijk ook trades zetten die niet zo goed uitpakken als je gehoopt had. Daarom is het altijd belangrijk om je eerst goed in te lezen, want zomaar investeren kan leiden tot verlies.

In dit artikel willen wij een aantal zeer interessante crypto coins toelichten waarvan wij verwachten dat deze op de lange termijn zullen stijgen. Ook geven wij een aantal tips hoe jij de winnende crypto munten kunt uitkiezen.

Van welke crypto verwachten wij dat deze gaat stijgen?

De allereerste crypto munt die op de markt kwam is natuurlijk de Bitcoin en bijna iedereen heeft uiteraard wel van deze munt gehoord. Het was een aantal jaren geleden ook echt een hype om te investeren in de Bitcoin. Zelfs mensen die nog nooit van Bitcoin hadden gehoord gingen investeren op advies van een kennis of vrienden. Er is in de loop der jaren echter veel veranderd.

Zo zijn er bijvoorbeeld ontzettend veel andere crypto munten bij gekomen. Die crypto munten noemen wij alt coins en zijn eigenlijk allemaal een variatie op de Bitcoin. De Bitcoin is de aller eerste en is een standaard geworden voor alle andere munten die erna op de markt zijn gekomen.

Wij verwachten dan ook zeker dat de Bitcoin nog jarenlang de marktleider zal zijn in de crypto wereld. Het is en blijft dus interessant om in de Bitcoin te investeren. Echter moet je nogal een kapitaal meenemen wanneer je een Bitcoin wilt kopen, de waarde van de Bitcoin is namelijk behoorlijk hoog. Gelukkig kun je ook in een halve Bitcoin investeren of zelfs nog veel minder.

Naast de Bitcoin verwachten wij ook dat er een aantal zeer interessante alt coins zijn die het de komende tijd erg goed zullen gaan doen. Over de meest veelbelovende Cryptocurrency gaan wij in dit artikel nader kijken.

Geen garantie tot succes

Let wel op want wij kunnen helaas niet in de toekomst kijken. Het kan dus zomaar zijn dat onderstaande crypto munten het de komende tijd juist heel slecht gaan doen. Het zijn verwachtingen van onze kant en zijn zeker geen garantie tot succes. Wij hebben veel verstand van bijvoorbeeld affiliate marketing en ook over verschillende online verdienmodellen maar kunnen niets garanderen.

Daarom is het belangrijk om altijd ook je eigen onderzoek te doen en dit artikel als inspiratiebron te zien. Zomaar ergens geld in investeren zonder zelf je eigen onderzoek te doen is nooit verstandig. Belangrijk is wel om naar de lange termijn te kijken. Wat is bijvoorbeeld de verwachting van de markt waar de Bitcoin over 1 jaar staat? Is die verwachting dat hij met €40.000,- gaat stijgen? Dan is het natuurlijk mega interessant om te investeren.

De Bitcoin

We trappen onze lijst af met de crypto munt waar je niet omheen kunt en welke we ook al benoemd hebben in dit artikel, namelijk de Bitcoin. Deze crypto munt werd voor het eerst gelanceerd in 2009 en is de bekendste munt omdat het gezien word als de eerste cryptocurrency. De koers van de Bitcoin kan enorm fluctueren en dat kan grote winsten betekenen maar helaas ook grote verliezen.

Hier zie je een Bitcoin

Vele experts verwachten dat deze crypto munt nog lang niet het plafond bereikt heeft, ondanks de enorme koersstijgingen die deze munt al gekend heeft. Het zal ons dan ook niet verbazen als de koers van de Bitcoin boven de $100.000 gaat stijgen. Doordat de Bitcoin ook erg beïnvloedbaar is van nieuws van buitenaf zal de koers ook fors kunnen dalen.

Echter is de verwachting dat de Bitcoin op de lange termijn zeker nog zal gaan stijgen. Daarom is en blijft de Bitcoin een ontzettend interessante munt om in te investeren. Ben je nou benieuwd waar je Bitcoin kunt aanschaffen kijk dan eens naar ons artikel over het kopen en verkopen van Bitcoins. Je kunt natuurlijk ook gelijk naar een exchange toe gaan waar je Bitcoin kunt kopen zoals bijvoorbeeld Bitvavo.

IOTA

De volgende crypto munt die zeer interessant is om in de gaten te houden en waarvan wij verwachten dat de koers hiervan zeker zal gaan stijgen op de lange termijn is IOTA. Deze munt is in 2015 opgericht en heeft als voornaamste doel om de inspraak van het Internet of Things (afkorting IoT) te vergroten.

Het Internet of Things is een verzamelnaam voor “slimme” apparaten die verbonden zijn met het internet. Deze apparaten kunnen gegevens monitoren, gegevens of statussen doorsturen, instructies ontvangen maar ook zelf handelingen ontvangen en uitvoeren. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een webcam, verlichting, thermostaat of een ijskast. Computers, tablets of smartphones zijn geen voorbeelden van IoT.

Doordat de toekomst steeds meer afhankelijk zal zijn van “slimme” apparaten die veilige met elkaar kunnen communiceren zal er een betrouwbaar en veilig netwerk nodig zijn. IOTA probeert daar met hun netwerk de wereld van te voorzien. Door de groei van deze vraag is de verwachting ook dat de koers van de IOTA zeker zal gaan groeien.

Ethereum

Op het moment van schrijven is Ethereum de tweede grootste crypto munt op de markt. Ethereum werkt op basis van een eigen blockchain netwerk en is absoluut een crypto munt om in de gaten te houden. Blockchain is een technologie waarbij een transactie word vastgelegd zoals het versturen van geld of berichten.

Hierbij is er geen tussenkomst van een derde partij zoals bijvoorbeeld een bank. Hierdoor is jou privacy gewaarborgd en kun je dus anoniem bijvoorbeeld geld uitwisselen of documenten opslaan. Je kunt je voorstellen dat hier tegenwoordig erg veel vraag naar is. De crypto munt van Ethereum heet een ether.

Hier zie je Ethereum

De waarde van Ethereum blijft maar stijgen en dat doet de koers al sinds 2020. Vooral sinds de corona crisis is de manier van investeren door grote bedrijven veranderd. Ze investeren nu veel meer in Cryptocurrency en daardoor schiet de koers van veel crypto munten omhoog.

Cardano

Cardano is een crypto munt met nog een relatief lage waarde. Echter is de verwachting dat dit zeer binnenkort gaat veranderen, maar waarom is dat eigenlijk? Cardano is ook een concurrent van Ethereum en is vooral in Azië en Amerika ontzettend populair aan het worden. Naast de aangekondigde updates die ze hebben gedaan is de verwachting dat de koers flink verder zal stijgen.

Omdat de koers van de Cardano op het moment nog erg laag ligt kun je relatief veel munten kopen met een klein bedrag. De koers van Cardano ligt op het moment van schrijven net iets boven een Euro, zeker interessant dus voor beginnende crypto beleggers. Vooral als de verwachtte koers stijging door zet.

Je moet er natuurlijk wel altijd rekening mee houden dat er risico’s aan vast zitten. Stel dat zij de aangekondigde updates nooit gaan doorvoeren? Dan stijgt de koers van de munt wellicht veel minder hard of daalt hij zelfs wel. Daarom moet je alleen maar geld investeren dat je kunt missen, dat kunnen we niet vaak genoeg aangeven.

Polkadot

De laatste crypto munt in onze lijst waarvan wij verwachten dat deze crypto gaat stijgen is Polkadot. Dit is een vrij nieuwe munt die bij de meeste brokers pas in augustus 2020 te verkrijgen is. Echter stond deze al behoorlijk snel in de lijst van de 10 grootste Cryptocurrency’s. En dat is natuurlijk niet voor niets.

De Polkadot is onder andere ontwikkeld door Gavin Wood en die is mede oprichter van Ethereum. Een bijzondere trend in de crypto wereld is dat coins die zijn ontwikkeld door medeoprichters van Ethereum het vaak bijzonder goed doen. De Polkadot maar ook Cardano zijn hier goede voorbeelden van.

De Polkadot

Het grote voordeel van de Polkadot is dat deze moment op het moment van schrijven nog ontzettend nieuw is. Dat betekent dat jij erg erg vroeg bij bent. Echter groeit de populariteit van deze munt in een ontzettend snel tempo. Wij verwachten op de lange termijn erg veel van de Polkadot.

Hoe weet je welke crypto gaat stijgen?

Wij hebben nu in het afgelopen artikel al een aantal zeer interessante crypto munten doorgenomen die voor jou zeker de moeite waard zijn om eens te onderzoeken. Wij verwachten namelijk dat deze crypto munten het op de lange termijn erg goed gaan doen en dat de koers zeker gaat stijgen. Maar hoe kun jij nou zelf bepalen welke crypto munten gaat stijgen?

Hier willen wij jou ook graag bij helpen door een aantal belangrijke tips te geven om rekening mee te houden. Als jij deze tips gebruikt bij het onderzoeken van interessante crypto dan word het een stuk makkelijker.

  • Doe altijd zelf onderzoek – Zorg dat jij altijd ook zelf onderzoek doet naar de munten waar je eventueel in wilt investeren. Kijk wat de koers is geweest van de munt in de afgelopen tijd. Onderzoek ook eerst waar de munt voor staat en waarom het slim is om te investeren in deze munt.
  • Volg alleen tips van experts – Er zijn veel mensen die tips geven over het kopen van crypto maar ook helaas veel van die tips zijn niet gebaseerd op onderzoek. Volg daarom alleen tips van mensen die weten waar ze het over hebben. Op YouTube zijn alleen al genoeg filmpjes te vinden van echte experts op het gebied van Cryptocurrency. Deze mensen weten waar ze het over hebben en hen advies is soms goud waard.
  • Koop of verkoop nooit vanuit emotie – Een ontzettend belangrijke tip is dat je nooit moet handelen vanuit jouw emotie maar altijd vanuit onderbouwd onderzoek. Stel dat je Bitcoin hebt gekocht en de koers van de Bitcoin daalt in eens ontzettend hard. Ga dan niet gelijk al je Bitcoin verkopen maar onderzoek eerst waarom de Bitcoin daalt. Vaak is een daling in de koers te verklaren en zal deze op de lange termijn weer gaan stijgen.
  • Beveilig je crypto munten – Een tip die niet gelijk invloed heeft op het onderzoek naar welke crypto gaat stijgen maar welke wij jou zeker wel willen mee geven is dat jij altijd je crypto munten moet beveiligen. Zorg voor een lang en veilig wachtwoord en activeer altijd de two factor authenticatie (2FA). Denk erover na om een hardware wallet aan te schaffen voor nog een veiligere opslag van je crypto munten.
  • Zorg voor de juiste informatie – Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste informatie hebt over Cryptocurrency en zeker ook over de basis kennis beschikt. Het volgen van een online cursus is daarom zeker geen slecht idee. Een voorbeeld van een ontzettend goede online video cursus is de Crypto Masterclass.

Wanneer je bovenstaande tips in acht neemt bij het onderzoek welke crypto er gaat stijgen vergroot jij jouw kans op succes. Maar houd er wel altijd rekening mee dat jouw inleg ook in zeer korte tijd kan verdwijnen door een ongunstige koers. De wereld van de crypto staat nog in de kinderschoenen en zekerheden zijn er bijna niet.

Conclusie over welke crypto gaat stijgen

Het kopen en verkopen van Cryptocurrency word steeds populairder en steeds meer mensen zien de potentie om veel geld te verdienen in de crypto wereld. Dit is natuurlijk een zeer gunstige ontwikkeling, echter schuilt hier ook het risico in dat de drempel voor mensen hoger word om te starten.

In het afgelopen artikel hebben wij een aantal crypto munten besproken waarvan de verwachting is dat de koers op de lange termijn het erg goed zal gaan doen. Daarnaast staan er een aantal tips die de kans op succes bij het vinden van goede crypto munten vergroot.

Echter heb je geen zekerheden en is het ontzettend belangrijk om je hoofd koel te houden. Handel nooit vanuit emoties maar doe je onderzoek. Investeer altijd alleen met geld dat je kunt missen en investeer nooit je laatste €2000,- in crypto munten. De kans dat jij jouw investering verliest is er namelijk altijd.

Vergoot je kansen in de wereld van de crypto

Wil jij een vliegende start maken en geen beginnersfouten maken bij het geld verdienen met Cryptocurrency? Kijk dan zeker eens naar de Crypto Masterclass. In deze online video training leer jij alles wat je moet weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.