veel geld verdienen in korte tijd

Veel geld verdienen in korte tijd? Lees hier met welke methodes dat kan

Dat is natuurlijk de vraag die iedereen zich vast regelmatig stelt. Hoe kan ik veel geld verdienen in korte tijd? Veel mensen zijn tegenwoordig bezig om op een  alternatieve manier naar inkomsten te zoeken buiten hun 9 tot 5 baan. Ze zijn het zat om gebonden te zijn aan vaste tijden en niet hun eigen tijd te kunnen indelen. Er zijn gelukkig genoeg goede manieren om geld te verdienen buiten jou 9 tot 5 baan.

Ook online vind je tal van methodes om via het internet een passief inkomen op te bouwen. Er zijn helaas ook genoeg websites/partijen die jou gouden bergen beloven maar hiermee juist alleen hun eigen zakken vullen. Wij vertellen jou in het volgende artikel de beste methodes om in korte tijd geld te verdienen via het internet. Het enigste wat jij hoeft te doen is te kiezen welke methode het beste bij jou past en hiermee beginnen.

Beste manieren om veel geld te verdienen in korte tijd

In het volgende hoofdstuk zullen wij wat volgens ons de beste manieren zijn om veel geld te verdienen in korte tijd toelichten. Dit is gebaseerd op de snelheid wanneer jij de eerste inkomsten kunt verwachten in combinatie met de potentie om veel geld op te leveren. Ze kosten wellicht iets meer inspanning en energie maar leveren over het algemeen wel het meeste geld op. Laten we snel verder kijken.

Cryptocurrency

De eerste methode die wij gaan behandelen in dit artikel is het handelen in cryptocurrency. Jij weet ongetwijfeld wat de Bitcoin is en hebt hier waarschijnlijk al vaak over gelezen. De Bitcoin is een crypto munt en zo zijn er nog duizenden andere crypto munten. Net als aandelen kun je handelen in deze crypto valuta en dat kan je ontzettend veel geld op leveren.

Veel Cryptocurrency

Doordat cryptocurrency enorm in opmars is schommelen de waardes regelmatig en daar kun je flink van profiteren. Veel experts verwachten dat crypto munten het nieuwe geld van de toekomst is. Het is echter wel belangrijk dat je precies weet wat je doet, je kunt niet zomaar beginnen met het kopen en verkopen van crypto munten. De kans om je inleg te verliezen is dan veel te groot.

Zo is het namelijk belangrijk om je crypto munten in een digitale kluis te bewaren zodat ze niet gehackt en gestolen kunnen worden. Er zijn veel belangrijke zaken waar je op moet letten om winstgevend te kunnen handelen in cryptocurrency. Daarom is het belangrijk om je eerst goed te verdiepen wat erbij komt kijken om succesvol te zijn met het kopen en verkopen van crypto munten.

Om je op weg te helpen hebben wij een review geschreven over de Crypto Masterclass. Dit is een online training waarin jij van A tot Z leert wat er nodig is om geld te verdienen met het handelen in crypto valuta. Je hebt hiervoor geen enkele kennis of ervaring voor nodig, alles komt voorbij in deze cursus van Derek Westra en Patrick Suiker.

Day traden

Een andere populaire manier om geld te verdienen die ook iedereen kent is het handelen op de beurs in aandelen. Vaak gebeurd dit over de lange termijn maar er is ook een methode om dagelijks aandelen te kopen en te verkopen en dit noemen we day traden. Dit is vooral populair omdat je dagelijks bezig bent om winst te maken.

Geld verdienen met Day Traden

Net als het handelen in cryptocurrency is het wel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent om niet jou eigen inleg te verliezen. Want het grotendeel dat begint met day traden verliest vaak meer geld dan dat ze verdienen. Dit komt vooral omdat ze niet de juiste kennis hebben om hiermee te kunnen beginnen.

Gelukkig is er een online training beschikbaar die jou stap voor stap laat zien wat er nodig is om succesvol te kunnen day traden. In onze review over de Trading Navigator Methode lees je hier alles over en geven wij onze eerlijke mening over deze online cursus.

Affiliate Marketing

Een methode waar je wellicht nog niet eerder over gehoord hebt maar die enorm in opmars is is Affiliate Marketing. Bij Affiliate Marketing ga jij een product van iemand anders promoten (reclame maken) in ruil voor commissies. Dus als iemand via jou promotie een product aanschaft krijg jij een gedeelte van het aankoopbedrag als commissie.

De meest voorkomende manieren om Affiliate Marketing toe te passen is via Social Media, YouTube en een Affiliate website. Er zijn meerdere grote affiliate netwerken in Nederland waar jij je bij kunt aanmelden, hier krijg je vervolgens een groot scala aan producten die jij kunt promoten. De grootste en meest bekende affiliate netwerken in Nederland zijn Paypro en Daisycon.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Het mooie van Affiliate Marketing is dat het niet heel lastig is en je praktisch geen eigen investering hoeft te doen. Kijk maar eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze succesvolle internet marketeer laat jou zien hoe je Affiliate Marketing succesvol kunt toepassen en hier in korte tijd heel veel geld mee kunt verdienen.

Begin een eigen webshop

Jij weet ongetwijfeld wat een webshop is en hebt hier waarschijnlijk ook wel eens producten besteld. Wat jij misschien niet weet is dat het opzetten van een eigen webshop een super slimme manier is om in korte tijd veel geld te verdienen. Voor veel mensen klinkt dit wellicht als een moeilijk en tijdrovend proces, maar dat valt echt reuze mee.

Het kost je wellicht iets meer tijd als bijvoorbeeld het opzetten van een Affiliate website maar het is zeker de moeite waard. Tegenwoordig koopt bijna iedereen wel producten via webshops en daarom word deze manier van geld verdienen ook steeds interessanter. Ook is bijna alles van een webshop te automatiseren zodat je met weinig inspanning veel geld kunt verdienen.

Een eigen webshop opzetten

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet goed weet waar je zou moeten beginnen, vooral als je hier nog geen enkele kennis van hebt. Lijkt het opzetten van een eigen webshop jou interessant? De basiskennis die je nodig hebt voor het opzetten van een eigen webshop is helemaal niet zo lastig als je wellicht denkt. Tegenwoordig heb je hier ready to go websites voor. Dus twijfel niet en ga aan de slag.

Social Media

Iedereen heeft tegenwoordig wel ergens een social media account bij Twitter, Facebook of Instagram. Wat niet veel mensen weten is dat je ook via social media veel geld kunt verdienen in een korte tijd. Een ontzettend populaire manier is het opzetten van een eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau).

Met een eigen SMMB ga jij voor klanten de social media advertenties verzorgen. Jij gaat dus voor een klant op bijvoorbeeld Facebook de advertenties maken en plaatsen. Dit klinkt voor jou wellicht als onbereikbaar en moeilijk maar het is echt makkelijker dan je denkt. In onze review over de SMMB Masterclass en onze review over de Agency Masterclass vertellen we jou hier meer over.

Geld verdienen via Social Media

Makkelijke manieren om veel geld te verdienen in korte tijd

De volgende manieren die we hieronder toelichten zijn de makkelijkste manieren om in korte tijd geld te verdienen. Ze brengen misschien niet zoveel geld op als de methodes die we hierboven behandeld hebben maar het is wel erg makkelijk geld verdienen. En je kunt meerdere methodes toepassen om de inkomsten zo hoog mogelijk te houden.

Vul online enquêtes in

De eerste manier om op een zeer makkelijke manier veel geld te verdienen in korte tijd is door het invullen van online enquêtes. Jij kent enquêtes waarschijnlijk alleen maar als die irritante e-mails die je krijgt. Maar er zijn websites waar jij je kunt aanmelden die geld betalen voor jou mening. Het mooie hiervan is dat het ontzettend snel en makkelijk te doen is en iedereen kan het. Je hebt geen enkele kennis of ervaring hiervoor nodig.

Helaas zijn er ook veel nep websites die jou beloven uit te betalen voor het invullen van enquêtes. Daarom hebben wij voor jou een lijst gemaakt met de beste en meest betrouwbare websites waar jij gelijk kunt beginnen met het verdienen van geld.

 1. PanelClix
 2. Opinieland
 3. Lifepoints
 4. Panelwizard
 5. MOBROG

Doe mee aan online spaarprogramma’s

Een andere ontzettend makkelijke manier om geld te verdienen is het meedoen aan online spaarprogramma’s. Dit zijn websites die in ruil voor kleine simpele opdrachten jou kleine vergoedingen geven. Dit gaat om centen per opdracht maar omdat de opdrachten binnen enkele seconden uit te voeren zijn kan het snel oplopen. Hieronder een lijst van de opdrachten wat je kunt verwachten:

 • E-mails lezen
 • Klikken op links en banners die zij aandragen
 • Likes en shares uitdelen op social media
 • Spelen van spelletjes
 • Cashback bij webshops
 • Online enquêtes invullen
 • Deelnemen aan acties
 • Klik en win acties
 • Meedoen aan jackpots en prijstrekkingen
 • etc
Geld verdienen met online spaarprogramma's

Net als bij het invullen van online enquêtes zijn er helaas ook bij de online spaarprogramma’s veel nepsites die enkel uit zijn op jou geld. Daarom hebben wij ook voor de online spaarprogramma een lijst gemaakt met de beste en meest betrouwbare websites. Zo loop jij ieder geval geen risico.

 1. Euroclix
 2. iPay
 3. Cashze
 4. Gekkengoud
 5. NuCash
 6. MyFlavours

Alternatieve manieren om veel geld te verdienen in korte tijd

De laatste methodes die wij behandelen zijn een aantal alternatieve manieren om veel geld te verdienen in korte tijd. Hieraan zul jij waarschijnlijk niet gelijk denken maar zijn zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Ze zijn niet heel erg voor de hand liggend en zullen misschien voor veel mensen wat vreemd in de oren klinken. Maar juist daarom kun je er veel geld mee verdienen.

Testen van medicijnen

Je hebt vast wel ergens eens een keer gehoord of gelezen dat jij je kunt inschrijven voor het testen van medicijnen. Er zijn genoeg onderzoeken die mensen nodig hebben om medicijnen te testen. Vaak denken mensen dat dit gaat om gevaarlijke medicijnen en dat het schadelijk is voor je lichaam. Maar dit is zeker niet waar, en in de meeste gevallen gaat het om onschuldige medicijnen.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat jij je goed inleest om welk medicijn het gaat en welke eventuele bijwerkingen het medicijn kan hebben. Maar zoals gezegd kan het vaak helemaal geen kwaad. En in veel gevallen ontvang je tussen de €1000,- tot €3000,- per onderzoek, zeker de moeite waard om naar te kijken dus.

Naaktmodel

Een andere alternatieve manier om veel geld te verdienen in korte tijd is je op te geven als naaktmodel. Dit is zeker wel de meest bijzondere in onze lijst en je hebt er best wel een stuk zelfvertrouwen voor nodig. Maar er is veel vraag naar naaktmodellen door kunstenaars in opleiding. En als jij dit durft kun jij met weinig moeite best wat geld verdienen. Denk er eens over na

Verkoop je diensten op het internet

Jij bent vast ergens heel goed in of hebt ergens heel veel kennis over? Je kunt jou diensten tegenwoordig prima verkopen op het internet, en dit kan heel erg wijd worden opgevat. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een boek en deze te verkopen op via het internet. Maar ook het aanbieden van klussen is een mooie manier om geld te verdienen.

Of ben jij bijvoorbeeld ontzettend goed in het opzetten van een eigen business of het begeleiden van mensen die een moeilijke periode doormaken? Ook het aanbieden van jezelf als personal coach is een ontzettend mooie manier om geld te verdienen via het internet.

Wil jij ook €250,- per dag verdienen met Affiliate Marketing?

Dan is de Affiliate Marketing Revolutie de online training die jou hierbij kan helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.