Trading Navigator Methode Review

Trading Navigator Methode Review – Onze ervaring en conclusie

Er zijn op het internet ontzettend veel verschillende manieren om geld te verdienen. Dat maakt het ook gelijk lastig om te kiezen wat het beste bij jou past. Wij besloten om verschillende opties een kans te geven en te kijken wat de voor- en nadelen van de verschillende manieren zijn. In deze trading navigator methode review kijken wij of deze online training jou kan helpen met geld verdienen doormiddel van beleggen.

Online beleggen is razend populair bij veel mensen maar zeker niet iets waar je zomaar mee kunt beginnen. Daarom is het vaak verstandig om je eerst goed in te lezen en wellicht eerst een training te volgen. In deze review kijken wij hoe goed de training is en of je ook waar krijgt voor jouw geld. Ook geven wij antwoord op de vragen of Harm van Wijk te vertrouwen is en wat je allemaal kunt verwachten van de training.

De voordelen van beleggen

Veel mensen denken bij de term ‘beleggen’ dat het iets is voor experts en dat dit wereldje maar voor weinig mensen is weggelegd. Toch beginnen steeds meer mensen met het beleggen van hun geld om zo een passief inkomen via het internet op te bouwen. En de voornaamste reden dat beleggen steeds toegankelijker word voor de mensen is de opkomst van het internet.

Tegenwoordig word het je steeds makkelijker gemaakt om te kunnen beleggen. Zo zijn er apps en websites die je overal mee helpen en je in een paar klikken al kunt beginnen. Natuurlijk moet je nog wel beschikken over de juiste kennis.

Het mooie van geld verdienen met beleggen is dat je een passief inkomen aan het opbouwen bent. Daardoor is er geen plafond en zijn de mogelijkheden die je hebt eindeloos. Je wilt met beleggen een zo hoog mogelijk rendement behalen. Zonder te veel vooruit te lopen op de zaken zijn er veel mensen die de Trading Navigator Methode hebben gevolgd die een rendement van boven de %20 hebben behaald.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is de oprichter van de succesvolle website beleggen.com en met zijn 32 jaar aan ervaring is hij een echte expert te noemen op het gebied van beleggen. Hij helpt al jaren particulieren met het beleggen in aandelen en opties en om die reden heeft hij ook de Trading Navigator Methode ontwikkeld.

Dit is Harm van Wijk

Harm is vooral bekend geworden van zijn boek “in 10 stappen succesvol beleggen” en is al meerdere keren op de radio geweest. Daarnaast is hij adviseur geweest van de SNS bank, ING, Citibank, ABN AMRO Turbo’s, Binck Bank en Lynx. Het is dus zeker niet voor niets dat Harm van Wijk een beleggingsexpert te noemen is.

Doordat hij zo actief is kunnen we ook veel informatie over hem vinden op het internet en dat vinden wij altijd prettig. Harm heeft een studie afgerond in Economie en mag zich zelf ook doctorandus noemen. Veel particulieren komen dan ook dagelijks bij Harm aankloppen voor advies. Harm heeft in ieder geval een interessante en succesvolle portfolio.

Is Harm van Wijk te vertrouwen?

Natuurlijk kijken wij in deze review over de Trading Navigator Methode ook of Harm van Wijk wel te vertrouwen is. Je wilt immers niet in zee gaan met mooie praatjesmakers. Echter wanneer je bovenstaande informatie over Harm van Wijk gelezen hebt kun je al wel afleiden dat Harm van Wijk te vertrouwen is.

Hij is een expert op het gebied van beleggen en heeft daadwerkelijk de intenties om mensen verder te helpen. Vooral de reacties van verschillende mensen op het internet over Harm van Wijk geven ons veel vertrouwen in hem als persoon. Door zijn jarenlange ervaring in het bankwezen heeft hij vaste patronen leren herkennen en hoe je hier winst uit kunt halen.

Verder staan alle contact gegevens netjes vermeld op de website zoals het KvK nummer. Zijn bedrijf staat geregistreerd onder de naam BeursBulletin en is gevestigd in Blaricum. Ook het contact dat wij hebben gezocht met Harm van Wijk is absoluut prettig te noemen. Hij neemt de tijd voor de vragen die wij stellen en komt als een professional over op ons.

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

In deze Trading Navigator Methode review hebben we Harm de vraag gesteld voor wie deze online training het meest geschikt is. Hij gaf hier een kort en bondig antwoord op. De cursus is voor iedereen die op een veilige en succesvolle manier met beleggen bezig wil.

Doordat Harm de basis van het beleggen erg duidelijk en uitgebreid uitlegt is deze cursus ook uitermate geschikt voor mensen die blanco in de wereld van beleggen stappen. Maar ook voor de mensen die al enige ervaren met beleggen hebben opgedaan zullen zeker baat hebben bij deze online training.

Harm verteld ons dat de Trading Navigator Methode voor 1 groep mensen niet geschikt is. Namelijk mensen met een negatieve instelling die denken dat ze alles al weten en zonder tijd, geld en energie erin te stoppen willen gaan beleggen.

Trading Navigator Methode kopen

We hebben in deze review over de Trading Navigator Methode ook gekeken wat jij kunt verwachten als je deze online training zou kopen. Met behulp van de Trading Navigator Methode is het de bedoeling dat jij een hoog rendement gaat behalen doormiddel van beleggen.

Harm van Wijk leert jou in deze online training alles wat je moet weten om succesvol te kunnen handelen in aandelen en opties. Hij verteld jou onder andere hoe je het risico kunt beperken en zo eventuele verliezen zo laag mogelijk kunt houden.

Naast de online video training van dit product krijg je ook toegang tot de speciaal ontwikkelde software van Harm van Wijk. In simpele taal verteld deze software jou wat het beste moment is om te kopen of te verkopen. Ook kun je een veilige stop loss instellen waarbij de software automatisch de aandelen verkoopt als het een bepaald verlies bereikt.

Trading Navigator Methode Software

De software is ontzettend makkelijk in gebruik met een zeer gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor komt het zorgeloos beleggen voor iedereen een stuk dichter bij. Je hoeft met deze software niet actief op te blijven letten. Je verteld de software simpelweg wanneer jij wilt kopen en verkopen.

Bonus producten bij de Trading Navigator Methode

Naast de online training en de toegang tot de software krijg je ook toegang tot een aantal mooie bonus producten wanneer jij de Trading Navigator Methode zou aanschaffen. Hieronder de lijst van de bonus producten waar jij op kunt rekenen bij aanschaf.

 • Toegang tot de Community. Als eerst krijg je toegang tot de waardevolle community van de Trading Navigator Methode. Hier kun je terecht met al jouw vragen en ideeën.
 • 2 jaar alerts via Telegram. Je kunt Telegram zien als een soort WhatsApp. Je krijgt via Telegram tips en adviezen voor bepaalde aandelen. Hierdoor hoef jij zelf minder onderzoek te doen. Echter is het natuurlijk wel belangrijk dat jij om je heen blijft kijken.
 • Handleiding geld verdienen met opties. In dit e-book leer jij hoe je geld kunt verdienen met opties. Een hele mooie aanvulling op de daadwerkelijke online training van de trading navigator methode.
 • Geld verdienen met aandelen. Zoals je vast al zal verwachten leer je in dit e-book hoe je geld kunt verdienen met aandelen. Ook dit is een prima aanvulling op de trading navigator methode.
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s. Wil je nog meer leren en jezelf verder ontwikkelen in deze financiele markt? Dan is deze bonus een super mooie aanvulling. Harm heeft dus al rekening gehouden in zijn bonus producten met de mensen die nog verder willen.
 • MeXem transactietegoed. MeXem is een broker die bij de meeste beleggers heel bekend is. Harm heeft een goede deal kunnen regelen dat jij een startbonus krijgt van €500,-. Een super mooie start dus.
 • Live Coaching. Wanneer jij de Trading Navigator Methode aanschaft kun je rekenen op maar liefst 2 jaar lang live coaching. Elke week kun je deelnemen aan de live sessies en ook vragen stellen aan Harm. De sessies worden tevens opgenomen zodat jij ze kunt terug kijken.

De inhoud van de Trading Navigator Methode

Uiteraard hebben wij ook uitgebreid naar de inhoud van de online cursus gekeken in onze Trading Navigator Methode review. Het gaat hier om een 6-weekse cursus waarbij Harm van Wijk dit heeft opgedeeld in 6 modules. Elke module bevat meerdere lessen waarbij Harm vooral video’s gebruikt om alles duidelijk te maken.

Echter krijg je naast de video’s ook veel informatie en bijlages aangereikt om alles nog duidelijker te maken. De methode die Harm behandeld in de Trading Navigator Methode laat jou zien hoe je kunt beleggen in aandelen en opties. Je kunt dan zelf een keuze maken waar jij voor wilt gaan.

Om jou een beter beeld te geven hoe de cursus is opgebouwd hebben wij in onze Trading Navigator Methode review een overzicht gemaakt van de verschillende modules (weken). Zo kun jij namelijk nog beter inschatten wat je kunt verwachten tijdens de cursus en of dit wat voor jou zou kunnen zijn.

Trading Navigator Methode review – Week 1

De eerste week van de Trading Navigator Methode is de welkomst module zoals we dat bij veel van de online cursussen zien. Harm doet een uitgebreide introductie over beleggen en wat jij kunt verwachten de komende weken. Tevens gaat deze module ook in op de mindset die je moet aannemen en ga jij doelen stellen die je wilt gaan behalen.

De Trading Navigator Methode Week 1

Mindset en doelen zijn ontzettend belangrijk voor het behalen van successen, niet alleen bij het beleggen. Dit word vaak onderschat door mensen en wij vinden het prettig dat Harm van Wijk hier aandacht aan besteed. Verder ga je ook de Trading Navigator software installeren en daar komt nogal wat bij kijken.

Wees echter gerust want Harm heeft een uitgebreide handleiding gemaakt hoe jij deze software stap voor stap kunt installeren en op de juiste manier kunt instellen. Je hebt hier geen enkele technische kennis voor nodig met deze handleiding, het is ons namelijk ook gelukt.

Ook leer je over de verschillende brokers en hun voor- en nadelen. Je gaat hierin een keuze maken en een rekening openen. De eerste module is dus zeker meer dan alleen een welkomst module. Week 1 van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen:

 1. Welkom
 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 3. Trading Navigator
 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 5. Handige tips & tricks
 6. Brokeronderzoek
 7. Hoe een order te plaatsen
 8. Duurzame energie rapport

Trading Navigator Methode review – Week 2

Waar je in week 1 nog bezig was met het stellen van doel ga je in deze 2e week/module bezig met het maken van beleggingsstrategieën. Deze zijn volgens Harm van cruciaal belang om de risico’s te beperken en om doelbewust te gaan beleggen.

Je gaat dus niet gelijk bezig met het beleggen in aandelen en opties maar je gaat je goed voorbereiden. Het gezegde “een goede voorbereiding is het halve werk” is volgens Harm zeer toepasselijk bij het beleggen in aandelen en opties. De 2e week van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen.

 1. Belegginsstrategieën Introductie
 2. Dogs of the Dow
 3. Dividend aristrcraten
 4. Dividendkoningin Geraldine Weiss
 5. Opties basis
 6. Turbo’s Speeders en Sprinters

Trading Navigator Methode review – Week 3

In week 3 van de online cursus ga je leren om trends te herkennen en om jou emoties uit te schakelen wanneer je gaat beleggen. Deze 2 punten staan direct met elkaar in verbinding. Want als je een trend leert herkennen in de koers van een aandeel raak je ook niet snel in paniek als de koers daalt.

Je weet dan namelijk dat de koers toch wel weer gaat stijgen, dat is immers de trend van die desbetreffende koers. Ook leert Harm jou waarom het zo belangrijk is om gespreid te beleggen. Zo spreid je namelijk jouw risico’s en houd je dus de risico’s ook zo klein mogelijk. Week 3 van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen.

 1. Trendvolgend beleggen
 2. Gewogen gemiddelde
 3. De praktijk
 4. Robuustheid en emotie

Trading Navigator Methode review – Week 4

In de 4e week van de Trading Navigator Methode duik je samen met Harm in de mogelijkheden van opties en de risico’s die daarmee samen gaan en hoe jij deze kunt beperken. Je leert de basis van opties en je krijgt een werkboek aangereikt met ontzettend waardevolle informatie over het beleggen met opties. Daarnaast leer je om de potentiele winst, risico en break-even punt uit te rekenen.

De Trading Navigator Methode Week 4

Dit alles kan best nog wel ingewikkelde stof zijn maar gelukkig legt Harm alles op een zeer begrijpbare manier uit. In zijn video’s gebruikt hij ook veel speelse afbeeldingen die alles erg duidelijk maken. Ook gaat Harm in week 4 nog in op de AEX statistieken uit het verleden. Je kunt dan goed zien hoeveel % het aantal is dat winst krijgt. Week 4 van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen.

 1. Credit spreads
 2. De grieken
 3. Statistieken AEX
 4. Call spreads
 5. Werkboek optie strategieën

Trading Navigator Methode review – Week 5

Tijdens week 5 gaat Harm jou leren over de Short Strangle strategie. Je gaat leren hoe je met deze strategie geld kunt verdienen in een zijwaartse markt. Want zoals Harm uitlegt gaan de koersen op de beurs meer dan de helft van de tijd zijwaarts. Verder leer jij statistische kansen herkennen en hoe jij hier op het juiste moment op in kunt springen.

Net zoals in week 4 is deze materie best theoretisch maar doordat Harm het ontzettend duidelijk uitlegt is het gelukkig voor iedereen prima te begrijpen. Je gaat bij deze online cursus een systeem aanleren waarbij jij een hoog rendement gaat behalen. Maar daarvoor moet je dus wel eerst de basis goed begrijpen.

Harm geeft zelfs aan dat dit rendement boven de 20% pj ligt en dat je het dus allemaal zeker niet voor niets doet. Wij hebben dan ook voor deze Trading Navigator Methode review deze methode toegepast, later hier meer over. Week 5 van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen.

 1. Short strangle de basis
 2. Statistische kansen
 3. Zoeken en handelen
 4. Monitoren en follow up
 5. Tools

Trading Navigator Methode review – Week 6

In de 6e en laatste week van de Trading Navigator Methode ga je leren om een trading journaal bij te houden tijdens jouw trades. In een trading journaal hou je bij wat er goed ging, juist niet goed ging en je winst of verlies hebt gemaakt. Hierdoor leer je precies wat er wel en niet werkt en stelt dat jou in staat om bij volgende trades meer winst te maken.

Ook het maken van een handelsplan komt naar voren toe in week 6. Hierin maak je een plan welke trades jij in de toekomst wilt gaan doen. Het doel is om niet meer dan 1% te verliezen per trade. Daarnaast biedt Harm jou de mogelijkheid om de training verder uit te breiden met een 3 daagse coaching sessie.

De Trading Navigator Methode Week 6

Echter is de Trading Navigator Methode zoals je kunt lezen al erg uitgebreid en duidelijk. Week 6 van de Trading Navigator Methode bevat de volgende lessen.

 1. Handelsplan
 2. Trading journaal
 3. Coaching
 4. Uitbesteden
 5. Wat is uw ervaring met het 6 weeks coaching programma?

Trading Navigator Methode review

Nu we weten waar de cursus precies over gaat en wat je allemaal krijgt bij aanschaf is het nu tijd om in deze review over de Trading Navigator Methode te kijken hoe goed deze online training daadwerkelijk is. Na aanschaf van de Trading Navigator Methode is het een kwestie van de trading navigator software installeren en beginnen met de online training.

In een e-mail legt Harm uitstekend uit hoe je de software kunt installeren. Daarna kom je in de online omgeving waar je de lessen van Harm van Wijk kunt gaan volgen. De online omgeving is erg prettig opgezet meer een zeer logische opbouw. Je hebt een goed overzicht waar je moet beginnen en dat geeft rust.

Omdat wij vooraf aan deze cursus nog bijna niets wisten van beleggen is het erg prettig dat Harm van Wijk uitgebreid de basis uitlegt. Hij gaat er niet zomaar vanuit dat iedereen de basis kennis heeft. Harm neemt je echt aan de hand de aandelenmarkt op.

Aan de hand van de video’s leren wij steeds beter begrijpen wat er allemaal speelt en waarom beleggen zo ontzettend winstgevend kan zijn. De video’s van Harm gaan steeds dieper in op de materie en we hebben de cursus 2x gevolgd om alles goed op ons in te kunnen laten werken.

De video’s die Harm heeft opgenomen zijn ontzettend prettig om te volgen en zijn erg professioneel. Je merkt gelijk dat Harm van Wijk veel kennis en ervaring heeft in het beleggen. Hij legt alles in een zeer begrijpbare taal uit en moet voor iedereen prima te volgen zijn, ongeacht het kennisniveau.

Onze ervaring met de Trading Navigator Methode

Zoals gezegd hebben wij de cursus 2x doorlopen om alles goed op ons in te kunnen laten werken. Het risico dat wij zagen is dat wij enthousiast waren om gelijk te beginnen met beleggen. Echter is het belangrijk om eerst de materie uit de cursus goed onder de knie te hebben. Want beleggen brengt uiteraard ook risico’s met zich mee.

Door eerst de cursus 2x te doorlopen verklein je het risico dat jij een deel van jouw inzet verliest. Beleggen is een lange termijn plan en niet een manier om snel even geld te verdienen. Als je dit goed aanpakt kun jij jouw financiële toekomst veilig stellen.

Toen wij eenmaal het gevoel hadden alles goed te begrijpen zijn wij ook de aandelenbeurs opgegaan. Dit heeft ons tot op heden een 17.5% rendement opgeleverd. Dit is 17.5% op onze investering die wij gedaan hebben. Zonder te diep in te gaan op de cijfers geeft het ons aan dat je ontzettend mooie resultaten kunt halen als je de training serieus neemt.

De winst word uiteraard bepaald door het rendement wat je behaald en hoeveel geld je investeert. Stel dat jij ieder jaar €2500,- investeert om te beleggen en een rendement van 18% weet te behalen. Dan zit je na 5 jaar al op een bedrag van €5719,-.

En waarschijnlijk zul je tussentijds ook blijven investeren als het goed gaat om zo jou inkomsten nog verder uit te bouwen. Er zit geen plafond aan wat je kunt verdienen met beleggen. Wij zullen dan ook zeker gebruik blijven maken van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk en de software die hij speciaal hiervoor ontwikkelt heeft.

Trading Navigator Methode Review – De prijs

Uiteraard hebben wij ook gekeken naar de prijs van het product in deze review over de Trading Navigator Methode. Voor veel mensen zal dit namelijk ook een belangrijke factor zijn of ze het product aanschaffen of niet. Harm van Wijk vraagt een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de online training en alle bonus producten.

Dit is natuurlijk voor veel mensen best een hoge investering en zal ook zeker een aantal mensen afschrikken. Toch vinden wij dit een hele eerlijke prijs als je kijkt naar wat je er allemaal voor krijgt en hoe goed de training in elkaar is gezet. Je word hierdoor ook nog extra gepushed om er wat van te maken.

Daarnaast geeft Harm van Wijk ook een 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie op zijn training. Bevalt de Trading Navigator Methode jou niet dan kun je binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug vragen. Wij denken echter dat je binnen die 30 dagen overtuigd zult zijn van de kwaliteit van deze training.

Trading Navigator Methode Review – Klant ervaringen

Logischerwijs hebben wij in deze review over de Trading Navigator Methode ook gekeken naar de reacties van andere klanten die de training gevolgd hebben. Wat hebben zij voor resultaten behaald met behulp van deze training. Gelukkig kunnen wij genoeg ervaringen van andere klanten vinden op het internet.

De mensen die de tijd hebben genomen voor de training en ermee aan de slag zijn gegaan hebben ontzettend mooie resultaten weten te behalen. Je leest ontzettend mooie verhalen van mensen die zelfs meer dan 20% rendement hebben weten te behalen.

Trading Navigator Methode klant ervaring

Doordat beleggen een lange termijn plan is en er ook mensen zijn die denken snel rijk te kunnen worden zijn er ook wel wat negatieve reacties te vinden. Maar als je hier goed doorheen leest merk je al dat deze mensen de cursus niet een kans hebben gegeven. Ze wilden alleen maar snel rijk worden.

Trading Navigator Methode Review – Conclusie

Dan zijn we nu aangekomen bij de eindconclusie in deze review over de Trading Navigator Methode. Alles bij elkaar genomen is het een ontzettend complete training waarbij je van A tot Z leert om geld te verdienen met beleggen. Harm van Wijk heeft met de Trading Navigator Methode een uitstekend product op de markt neer gezet.

Belangrijk om te weten is dat de Trading Navigator Methode geen magische training is waardoor je binnen een week miljonair word. Het is een lange termijn plan om jou te helpen naar meer financiële vrijheid. Het bedrag van €997,- dat Harm van Wijk vraagt is zeker niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld.

De video’s in deze training zitten ontzettend sterk in elkaar en begeleiden jou op een zeer prettige manier door alle lessen heen. Het rendement van 17,5% dat wij wisten te behalen op onze investering is het bewijs dat iedereen kan slagen met behulp van de Trading Navigator Methode.

Ook de software waar je toegang toe krijgt bij de aanschaf van deze training is ontzettend gebruiksvriendelijk en helpt jou de risico’s van het beleggen te beperken. Daarnaast zijn de bonus producten ook een erg fijne aanvulling op de daadwerkelijke video’s en maken dit product helemaal compleet.

Wil jij meer weten over beleggen en wil je hiermee geld gaan verdienen? Dan raden wij de Trading Navigator Methode ten zeerste aan. Het is een zeer gebruiksvriendelijke training voor zowel beginners als gevorderden. Zorg wel dat je eerst de online training volledig doorloopt. Ons advies is om dit zelfs 2x te doen omdat je de 2e keer vaak meer detail opslaat.

Trading Navigator Methode Review – Meest gestelde vragen

Als laatste in deze Trading Navigator Methode review willen wij de meest gestelde vragen over deze online training behandelen. Wellicht als je onze volledige Trading Navigator Methode review hebt doorgelezen zijn al jouw vragen wel beantwoord. Maar voor de mensen die liever kort de meest gestelde vragen over deze online training onder elkaar zien hebben wij deze hieronder samengevat.

Wat is de Trading Navigator Methode Review?

Wat is de Trading Navigator Methode? Dit is één van de meest gestelde vragen als je gaat zoeken op het internet. De trading navigator methode is een online training waarin Harm van Wijk jou stap voor stap gaat leren om succesvol te gaan beleggen. Voor veel mensen voelt het beleggen ver weg en alleen maar voor de mensen die er veel verstand van hebben.

Maar met de Trading Navigator Methode brengt Harm van Wijk het beleggen dichter bij de “normale” mensen. De online training bestaat voornamelijk uit video’s die vooraf zijn opgenomen, dus jij kunt de training in jouw eigen tempo volgen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een online community en krijg je allerlei tools aangereikt die jou gaan helpen.

Voordelen van de Trading Navigator Methode Review

 • Zeer complete training
 • Duidelijke video’s waarbij rekening is gehouden met ieders niveau
 • Goede aanvullende bonus producten ter ondersteuning aan de training
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Veel mooie resultaten van klanten
 • Goede support vanuit Harm en de Community

Nadelen van de Trading Navigator Methode Review

 • Niet een ontzettend goedkope training

Wat vinden wij van de Trading Navigator Methode Review?

Wanneer je onze Trading Navigator Methode review hebt doorgelezen weet je al dat wij ontzettend enthousiast zijn over deze online training. Hij is zeer compleet en wij vinden het erg sterk dat er rekening is gehouden met ieders kennis niveau. Je krijgt daadwerkelijk alle tools en middelen aangereikt om succesvol te beleggen en de risico’s die daarbij komen kijken zo klein mogelijk te houden.

Geld verdienen met de Trading Navigator Methode Review, is dat echt mogelijk?

De laatste vraag waar wij antwoord op willen geven in onze Trading Navigator Methode review is of je daadwerkelijk geld kunt verdienen wanneer jij deze online training gaat volgen. En daar kunnen wij een kort antwoord op geven, namelijk dat het absoluut mogelijk is. Wij hebben zelfs een rendement weten te behalen van 17,5% op onze investering.

Zolang jij de Trading Navigator Methode maar serieus volgt en ook het werk doet wat er voor nodig is dan kun je ontzettend mooie resultaten behalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.