De SMMB Masterclass Review

SMMB Masterclass Review (Boyd Hoek) – 10K per maand mogelijk?

Jij hebt gelezen over de SMMB masterclass en wilt weten hoe goed deze video cursus daadwerkelijk is? Daar ga ik tenminste van uit als je op deze pagina terecht bent gekomen. Een eigen Social Media Marketing Bureau opzetten kan een ontzettend mooie en winstgevende business zijn. Maar dan moet je uiteraard wel de juiste kennis hebben en met de juiste zaken bezig zijn. In deze review over de SMMB Masterclass gaan we kijken of deze video cursus jouw hierbij kan helpen.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Boyd Hoek? Wat krijg jij allemaal voor je geld? Heb je echt geen enkele voorkennis nodig? Hoe goed is deze video cursus? Want als jij jouw zuur verdiende geld gaat uitgeven wil je niet een kat in de zak kopen. Wij hebben deze online cursus voor jouw aangeschaft om er een eerlijke en gedetailleerde review over te kunnen maken. Aangezien wij ook al een review over de Agency Masterclass hebben gemaakt kunnen we makkelijk zaken vergelijken aangezien ze jouw beide leren om een SMMB op te zetten.

Wat is SMMB?

De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. Dit betekent dat jij je bezig houdt met marketing via social media. Je hebt geen eigen web-site nodig maar dit gaat direct via social media. Bijna alle marketing gaat via de Facebook Business Manager aangezien Facebook een van de beste manieren is om mensen te bereiken. Daarbij komt dat je via de Facebook Business Manager ook de campagnes op Instagram kan draaien zonder extra kosten.

Met een Social Media Marketing Bureau ga je op zoek naar klanten om voor hen de campagnes te gaan draaien. Dit kun je overal op de wereld doen aangezien je alleen maar een laptop/computer nodig hebt met een internet verbinding. Een klant kan al gauw €2000,- tot €3000,- per maand opbrengen terwijl je er helemaal niet zo lang voor hoeft te werken.

Voor wie is de SMMB Masterclass?

Natuurlijk kan iedereen de SMMB Masterclass aanschaffen en heeft Boyd Hoek geen gerichte doelgroep voor ogen. Maar je moet er wel voor willen gaan, want het komt niet voor niets aanwaaien. Je zult de juiste mindset moeten ontwikkelen om succesvol te worden met jouw eigen SMMB. Elke maand, week, dag zul je er mee bezig moeten gaan en dat hoeft niet uren per dag maar consistentie is een belangrijke factor. Voor jouw moet de drijfveer het vrije leven zijn en je moet dit zo graag willen dat opgeven geen optie is.

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek is de eigenaar van het bedrijf Digital Presence en de oprichter van de SMMB Masterclass cursus. Zijn SMMB Masterclass loopt momenteel erg goed maar zijn succes is zeker niet aan komen waaien. Zijn ouders zijn al gescheiden toen Boyd nog maar 1 was en op school kon Boyd ook al niet zijn weg vinden. Tijdens zijn werk bij SQpeople kwam hij voor het eerst in aanraking met het concept online business.

Dit is Boyd Hoek

Hij kocht vervolgens een cursus om hier meer over te leren en startte zijn eigen SMMB bedrijf genaamd Digital Presence. Zijn eerste freelance klanten leverde hem een paar €100,- per maand op en Boyd realiseerde zich dat dit zijn toekomst was. Vanaf dat punt is het erg snel gegaan en is hij binnen een paar maanden duizenden euro’s per maand gaan verdienen.

Tijdens zijn reis naar Bali realiseerde Boyd zich dat hij hiermee ook mensen kon helpen om hetzelfde te bereiken. Hij besloot om een cursus te ontwikkelen waarmee hij mensen kan helpen om hetzelfde als hem te bereiken. Hiermee was de SMMB Masterclass een feit.

Is Boyd Hoek betrouwbaar?

Uiteraard is het belangrijk dat een verkoper van een product te vertrouwen is. Daarom hebben wij hier ook onderzoek naar gedaan in deze review over de SMMB Masterclass. Hier kunnen wij echter vrij kort in zijn want Boyd Hoek is zeker te vertrouwen. Zijn intenties om mensen te helpen zijn echt en hij heeft veel kennis en ervaring in het opzetten van een SMMB. Verder staan ook alle contact gegevens zoals het KvK nummer netjes op zijn website.

Wij vinden het altijd prettig als dat soort gegevens netjes online staan. Zo weet je namelijk vrijwel zeker dat iemand zich niet verschuild achter een pseudoniem (schuilnaam). Zijn bedrijf Digital Presence is gevestigd in Bloemendaal. Boyd Hoek staat voor 100% achter zijn product en dat geeft ons altijd veel vertrouwen. Ook het contact dat wij gezocht hebben met Boyd en zijn team was erg goed. Vragen die wij stelden via de e-mail werden snel en kundig beantwoord.

Wat beloofd Boyd Hoek?

Het is natuurlijk erg mooi dat Boy Hoek te vertrouwen is maar wat beloofd hij precies wat jij kunt bereiken na het volgen van zijn online cursus? Uiteraard ga jij leren hoe je een SMMB voor jezelf kunt gaan opzetten. In een online e-learning platform ga jij aan de slag om jouw eigen SMMB vorm te geven en alles te leren om dit tot een succes te brengen. Hieronder een samenvatting van de beloftes die Boyd Hoek jouw maakt:

 • Bewezen proces: Dit 6-weekse systeem heeft Boyd Hoek getest en bewezen dat het werkt voor iedereen die bereid is om het werk te doen en zich zelf wil verbeteren. Het is een stap voor stap systeem waarbij je met onder andere live voorbeelden alles leert.
 • Winnende community: Ook krijg je toegang tot een online community met andere ondernemers die hetzelfde denken als jouw. Hier kun je terecht met al jouw vragen en ideeën.
 • Verbeterde mindset: Boyd gaat in de cursus ook bezig om een winnende mindset te creëren. Want jouw manier van denken moet aangepast worden om alle doelen te bereiken. Je moet erin geloven.
 • Mentorship: Soms heb je toch nog wat persoonlijke begeleiding nodig en hier komt het mentorship van Boyd om de hoek heen kijken. Kom je er in de community toch niet helemaal uit met jouw vragen, dan staat Boyd voor je klaar.
De SMMB Masterclass Community

SMMB Masterclass kopen

Natuurlijk wil je ook weten wat je precies krijgt voor je geld, waar kun jij op rekenen na aanschaf van deze cursus. Zoals hierboven eerder aangegeven krijg jij toegang tot een online e-learning platform waarin jij gedurende 6 weken alles gaat leren over het opzetten van een winstgevende SMMB. De cursus is opgedeeld in 6 verschillende modules, voor elke week 1 module zoals je vast al wel verwacht.

Maar je kunt natuurlijk alles in je eigen tempo volgen, zo kun je bijvoorbeeld ook rustig 2 weken doen over de eerste module. Hieronder geven wij jouw een overzicht wat je kunt verwachten in de 6 verschillende modules.

Week 1 – Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

Week 2 – Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet (Business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Ads opzetten: van A tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Skeletsysteem tandarts
 • Fitness industrie skeletsysteem
De SMMB Masterclass Facebook community

Week 3 – Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

Week 4 – Sales

 • Meetings zetten | Cold calls
 • Mettings zetten | FB & LinkedIn
 • De close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales calls 1
 • Boyd’s live sales calls 2

Week 5 – Systemen en processen

 • Automatisch betalingen & facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

Week 6 – passief maken & schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren & managen

Bonus producten bij de SMMB Masterclass

Zoals bij vele online producten en diensten krijg je ook bij de SMMB Masterclass een aantal bonus producten. Bonus producten kunnen extra waarde geven aan een product maar dat is zeker niet altijd het geval. Soms worden ze er ook maar bij gezet om de koper het idee te geven dat ze meer krijgen voor hun geld. Hieronder hebben wij de bonus producten van de SMMB Masterclass voor jouw opgesomd.

SMMB Masterclass live salescall

Bonus 1 – Kant en klaar contract

Je zult natuurlijk voor jouw klanten contracten moeten opstellen om alles tot in de puntjes te regelen. Dit kan uiteraard veel tijd en energie kosten om alles waterdicht te krijgen. Boyd geeft jouw in de SMMB Masterclass toegang tot het contract dat hij gebruikt voor zijn klanten. Deze kun je dus zo kopiëren en gebruiken voor jouw klanten. Dit is uiteraard super handig en kan jouw een hoop tijd besparen. Wel zouden wij alles goed controleren en naar jouw eigen wensen wellicht aanpassen. Maar de opzet vinden wij er erg goed uitzien.

Bonus 2 – Boyds eigen live sales calls

Je snapt vervolgens alles over SMMB en dan is het tijd om jouw eerste klanten te gaan werven. Dit kan natuurlijk best wel spannend zijn. Wat moet je zeggen? Hoe close je een deal? Boyd geeft jouw als 2e bonus ook toegang tot een aantal live sales calls uitgevoerd door hem zelf. Zo kun je goed observeren wat Boyd allemaal zegt en hoe hij een klant tot een close brengt. Zeker een handige bonus en kan voor veel mensen van grote waarde zijn.

Ben jij op zoek naar de beste manieren om online geld te kunnen verdienen? Lees ons uitgebreide artikel waar wij jou op weg helpen.

SMMB Masterclass Review

Natuurlijk is de kwaliteit en de waarde die deze cursus kan bieden een van de belangrijkste factoren in deze review. Daarom hebben wij hier natuurlijk zeer uitgebreid naar gekeken in deze review over de SMMB Masterclass. Gelijk na aanschaf van de cursus kregen wij netjes een e-mail met daarin onze inlog gegevens voor het online e-learning platform. Deze omgeving ziet er zeer overzichtelijk en verzorgd uit en je kunt ook gelijk zien waar je moet beginnen.

De verschillende video’s zijn opgedeeld in modules zoals we die hierboven al behandeld hebben. Deze video’s worden door Boyd zelf verzorgd en duren zeer variërend van 10 minuten tot iets meer dan een uur. Wij vinden dat de video’s ontzettend sterk in elkaar zitten waarin jij stap voor stap door de verschillende onderwerpen word mee genomen. Overal word de tijd voor genomen en je kijkt ook regelmatig live met Boyd mee hoe hij bepaalde zaken regelt en inricht.

Je krijgt zeer waardevolle tips die je gelijk kunt toepassen en je gaat ook al erg snel zelf zaken opzetten. Als je de video’s kijkt merk je aan alles de passie, ervaring en kennis die Boyd heeft voor SMMB. Ook de Facebook community is een zeer waardevolle toevoeging aan deze zeer complete video cursus. Mensen reageren snel op vragen en ook Boyd zet regelmatig nieuwe video’s online waarin je weer nieuwe informatie krijgt.

Een videoles uit de SMMB Masterclass

Boyd en zijn team hebben ervoor gezorgd dat jij alles krijgt aangereikt om te slagen met deze online cursus. Wanneer je toch vragen hebt kun je zoals aangegeven terecht bij de community of je kunt rechtstreeks contact opnemen met Boyd via de e-mail.

Klant ervaringen met de SMMB Masterclass

Wij vinden de ervaring die andere klanten met de SMMB Masterclass hebben ook erg belangrijk. Wanneer wij gaan zoeken naar reacties over de SMMB Masterclass vinden wij gelukkig genoeg. Deze zijn eigenlijk allemaal zeer positief en mensen geven veelal aan dat ze al vrij snel geld verdienen met behulp van deze cursus. Ook delen veel mensen onze mening dat de cursus erg overzichtelijk is opgezet en dat de video’s ontzettend helder en duidelijk zijn. Enkele succes verhalen die we tegen kwamen:

 1. Peter Jansen (17 jaar) is de SMMB Masterclass gaan volgen omdat hij erin geloofde. Na een aantal maanden verdiende Peter al €1750,- per maand met 2 klanten.
 2. Dirk Arts (27 jaar) had al wat ervaring met SMMB maar kreeg het niet goed van de grond. Met behulp van de SMMB Masterclass is het hem gelukt om al binnen enkele weken 3 klanten te closen en verdiend hier nu een volledig maand inkomen mee.
 3. Jesse Bodde (20 jaar) was gestopt met de opleiding want hij zag dat niet meer zitten. Hij stortte zich volledig op zijn eigen business maar dit lukte ook nog niet zo goed. Nadat hij de SMMB Masterclass had aangeschaft ontwikkelde hij de juiste mindset en heeft hij veel nieuwe klanten kunnen binnen halen. Jesse geeft aan nu financiële vrijheid te hebben gecreëerd.

De prijs van de SMMB Masterclass

Ook de prijs van een product is zeker niet onbelangrijk en zeker een onderdeel in deze SMMB Masterclass review. Om deze online cursus aan te schaffen heb je 2 mogelijkheden. Je kunt namelijk het bedrag in 1 keer voldoen en dan betaal je €997,-. Je kunt er echter ook voor kiezen om in 3 termijnen te betalen en dan betaal jij 3x €397,-. Zoals je kunt berekenen is het betalen in termijnen een stuk duurder en naar onze mening niet interessant.

Uiteraard is het bedrag van €997,- niet goedkoop en zal dit wellicht een aantal mensen afschrikken. Toch vinden wij het een eerlijke prijs als je kijkt wat je ervoor terug krijgt, de cursus zit zo goed in elkaar. En uiteraard is het de bedoeling dat jij het aankoopbedrag binnen korte tijd weer terug gaat verdienen. Omdat Boyd Hoek in zijn eigen online cursus gelooft geeft hij ook nog eens een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben jij binnen deze 14 dagen niet tevreden over de cursus kun jij het volledige aankoopbedrag terug vragen.

Conclusie over de SMMB Masterclass

Voordelen van de SMMB Masterclass:

 • Zeer complete cursus waarin je stap voor stap alles leert
 • Overzichtelijk en duidelijk e-learning platform
 • ontzettend goede en duidelijke stap voor stap video’s
 • Boyd Hoek heeft veel kennis en ervaring en wil mensen ook echt verder helpen
 • niet-goed-geld-terug garantie
 • Waardevolle community waar je terecht kunt met jouw vragen en ideeën
 • Goede support vanuit Boyd, hij reageert snel en kundig

Nadelen van de SMMB Masterclass:

 • De prijs schrikt wellicht mensen onterecht af

Zoals je wellicht aan de voordelen hierboven hebt kunnen zien zijn wij erg enthousiast over de SMMB Masterclass. Deze cursus heeft alles in huis om jouw van stap tot stap te leren hoe je een succesvolle SMMB opzet. Het online e-learning platform waarmee de video cursus word aangeboden is ontzettend prettig om mee te werken en zeer overzichtelijk. Ook zit er een prettige en logische opbouw in de volgorde van de video’s.

De video’s die Boyd Hoek heeft opgenomen in deze cursus zijn erg prettig om te kijken. Boyd neemt alle tijd om jouw op een rustige manier alles uit te leggen en laat jouw vaak mee kijken hoe je bepaalde zaken inricht. Wij hebben geen moment gehad dat we even niet meer wisten wat Boyd bedoelde of wat we moesten doen. Mocht het toch wat te snel zijn gegaan kun je op alle gemak de video’s nog even terug kijken. De lengte van de video’s is zeer variërend van 10 minuten tot ongeveer een uur.

Ook de kennis en ervaring van Boyd Hoek is zeer prettig om te zien. Je merkt hoeveel passie hij heeft voor SMMB en wij krijgen ook echt het gevoel dat hij mensen wil verder helpen. Het contact dat wij met hem hebben gezocht is erg goed, hij reageert snel en kundig op vragen die wij hem stelden. En anders is er altijd nog de sterke en actieve community waar jij toegang toe krijgt, hier kun jij terecht met jouw vragen en ideeën.

Boyd heeft gewoon een ontzettend mooi en sterk product op de markt neer gezet. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met behulp van deze online video cursus een succesvolle SMMB kunt opzetten. Je loopt overigens ook geen enkel risico aangezien Boyd een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft. Dat geeft ons ook aan dat hij voor 100% achter zijn eigen product staat. Job well done Boyd.

Wil jij ook graag rijk worden met behulp van Social Media?

Met de SMMB Masterclass word geld verdienen met behulp van Social Media ontzettend makkelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.