Manieren voor online geld verdienen

Online Geld Verdienen – Alle betrouwbare manieren op een rijtje voor jou!

Ben jij op zoek naar de beste manieren om online geld te gaan verdienen? Dan ben jij op het juiste artikel terecht gekomen. Wij zijn zelf al een aantal jaren actief met allerlei verschillende manieren van geld verdienen en hebben natuurlijk ook wel eens het deksel op onze neus gekregen. Daar willen wij jou uiteraard voor behoeden.

Online geld verdienen is natuurlijk een geweldige manier om een inkomen op te bouwen. Het geeft jou de vrijheid om overal ter wereld te kunnen werken aan jouw business. Daarnaast zit jij niet vast aan een 9-tot-5 leven en bepaal jij zelf de indeling van jouw dag. Het enigste wat jij nodig hebt is een computer/laptop, internet en stroom. Dat lijkt me geen probleem toch?

Online geld verdienen mogelijkheden

In het volgende artikel willen wij alle betrouwbare manieren bespreken om online geld te verdienen. Veel van deze manieren hebben wij zelf ook toegepast en wij spreken dus uit ervaring. Er zijn nog veel meer manieren om een online inkomen op te bouwen, echter zijn lang niet alle manieren de moeite waard.

De manieren die wij in dit artikel bespreken zijn wel voor de mensen die ook daadwerkelijk serieus aan de slag willen gaan. Het komt namelijk niet van zelf aanwaaien, je zult er zelf zeker tijd en energie in moeten steken. Veel mensen denken dat je online binnen no-time miljonair bent, maar dat is dus helaas niet zo.

Maar wanneer je ergens in gelooft en jij de juiste Mindset aanneemt dan is alles mogelijk. Denk dus lange termijn en lees ons artikel eens op je gemak door. Want wij zijn ervan overtuigd dat online geld verdienen voor iedereen mogelijk is. Je moet er alleen zelf in geloven en daadwerkelijk aan de slag gaan.

Coronacrisis en online geld verdienen

Natuurlijk is online geld verdienen in een stroomversnelling geraakt door de coronacrisis. Iedereen zit/zat thuis en zocht naar alternatieve manieren voor een inkomen. De coronacrisis heeft namelijk veel onrust en onzekerheid veroorzaakt op de werkmarkt.

Door de coronacrisis zagen steeds meer mensen hoe mooi het is om online een inkomen op te bouwen. Je bent dan niet afhankelijk van werkgevers en coronaregels, je bent veel vrijer. Dit zorgt uiteraard ook voor meer concurrentie maar biedt tegelijkertijd ook zoveel meer mogelijkheden. Wees dus gerust want je bent zeker niet te laat.

Online geld verdienen met Crypto

We trappen onze lijst af met één van de populairste manieren om online geld te verdienen van de laatste jaren, namelijk Cryptocurrency. Je kunt hier tegenwoordig echt niet meer omheen, crypto neemt steeds meer een positie in binnen onze maatschappij. Iedereen kent natuurlijk wel de Bitcoin en de succes verhalen van mensen die in de opkomst van deze crypto valuta heel veel geld hebben verdiend.

Maar wist jij dat er wel meer dan 5000 andere crypto munten bestaan en dat jij ook in deze munten kunt investeren en handelen? Het principe is helemaal niet zo heel moeilijk. Je koopt crypto munten met de verwachting dat de koers van deze munten gaat stijgen om deze vervolgens weer te verkopen voor meer geld.

Online geld verdienen met crypto

Je kunt ervoor kiezen om in crypto munten te investeren voor de lange termijn, dit is vooral verstandig wanneer je meer uit je spaargeld wilt halen. Spaargeld op de bank brengt tegenwoordig immers niets meer op en investeren in Cryptocurrency kan dan een mooie manier zijn om meer rendement uit je spaargeld te halen. Zorg er wel voor dat je over de juiste kennis beschikt en jezelf altijd goed inleest in de laatste ontwikkelingen.

Anders als het investeren op de lange termijn kun je ook dagelijks gaan handelen in Cryptocurrency. De koersen van crypto munten zijn altijd in beweging en hier kun je dus geld aan verdienen. Het handelen in crypto munten op de korte termijn (koop en verkoop van munten vaak binnen dezelfde dag) noemen we crypto day trading.

Bij crypto day trading is het belangrijk om trends te herkennen. Zo kun jij namelijk voorspellen wat een koers van een crypto munt gaat doen en weet jij het ideale moment om te kopen en te verkopen. Dit is echter lastiger als dan het klinkt en hier heb je zeker wel enige kennis en ervaring voor nodig.

Eén ding is echter zeker en dat is dat Crypto een ontzettend mooie manier is om online geld te verdienen. Crypto is ontzettend populair en dit zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid alleen maar gaan toenemen. Verwacht word dat de Bitcoin zelfs de grens van $100.000 gaat doorbreken. Met Crypto kun je dus ontzettend veel geld verdienen.

Beste crypto cursussen van Nederland

Natuurlijk zitten er ook risico’s aan vast wanneer je gaat investeren/handelen in crypto, je hebt namelijk kans dat jij een deel van je inzet kunt verliezen. Wanneer jij bijvoorbeeld in een crypto munt investeert en de koers van deze munt zakt in elkaar dan is jouw inleg minder waard geworden. Daarom is het verstandig om voor die tijd over de juiste kennis te beschikken.

Een online cursus zou jij hierbij een vliegende start kunnen geven en jou voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om succesvol te kunnen handelen in crypto. Er zijn echter ook heel veel cursussen te vinden die meer beloven dan ze waar kunnen maken, dus wat is dan de juiste keuze? Daar willen wij jou mee op weg helpen.

De Crypto Masterclass is populair

Er zijn in Nederland een tweetal online cursussen die absoluut de moeite waard zijn om eens te bekijken. Dit zijn de cursussen die bovenaan de lijst staan van alle review websites en jouw stap voor stap helpen in de wereld van crypto. De resultaten van verschillende cursisten spreken voor zich. Wij hebben deze cursussen zelf ook doorlopen en hier een uitgebreide review over geschreven, zie hieronder de lijst:

  1. De Crypto Masterclass
  2. X10 met Crypto

Online geld verdienen met Affiliate Marketing

Online geld verdienen kan op zoveel verschillende manieren en het mooie hiervan is dat iedereen dit kan, zolang je maar actie onderneemt. De volgende manier van online geld verdienen die wij gaan bespreken is affiliate marketing. Deze manier gebruiken wij al jaren en is één van onze favoriete methodes om een passief inkomen op te bouwen.

Bij affiliate marketing ga je een product van iemand anders promoten in ruil voor commissies. Dat betekent dat jij een commissie (deel van het verkoopbedrag) ontvangt wanneer een bezoeker/klant een product koopt via jou promotie. Vaak gebeurt dit via een affiliate website waar je informatieve artikelen schrijft en vervolgens de bezoeker via een unieke affiliate link naar het product van de verkoper stuurt.

Via deze unieke affiliate link weet de verkoper vervolgens dat jij de klant hebt aangedragen en dat jij recht hebt op de commissie. Het vinden van producten om te promoten is erg makkelijk, hier heb je affiliate netwerken voor. Dit zijn websites waar jij je kunt aanmelden en waar verkopers hun producten via affiliates kunnen laten promoten. Daarnaast hebben ook veel grote merken een eigen affiliate programma waar jij je voor kunt aanmelden om hun producten te promoten.

Wat is Affiliate Marketing

Voor de verkopers is dit een geweldige manier om hun product bij het bredere publiek te krijgen en voor jou is dit een ontzettend mooie manier om een passief inkomen op te bouwen. Het mooie van affiliate marketing is dat jij niets te maken hebt met klanten service en dat het internet 24/7 online is. Heb jij dus een goed lopende affiliate website opgezet dan kun jij hier zelfs geld mee verdienen wanneer je op vakantie bent of wanneer je ’s nachts aan het slapen bent.

Beste Affiliate Marketing cursus van Nederland

Ben je enthousiast geworden om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Dat kunnen wij ons goed voorstellen aangezien wij dit één van de mooiste manieren vinden van online geld verdienen. Om met de juiste kennis van start te gaan en te voorkomen dat jij beginnersfouten maakt kan het verstandig zijn om een online affiliate marketing cursus te volgen.

Uiteraard is ook alles wel op het internet te vinden alleen kost dat veel meer tijd en zal je waarschijnlijk wat vaker moeten leren van jouw fouten. Er zijn net zoals de cursussen in crypto ook ontzettend veel online cursussen te vinden over affiliate marketing. Helaas zijn ook hier heel veel van deze cursussen niet van de hoogste kwaliteit.

In onze ervaring met affiliate marketing zijn wij eigenlijk 2 ontzettend goede online cursussen tegen gekomen die wij jullie zeker niet willen onthouden. Deze cursussen hebben wij beide ook gevolgd en hebben wij een ontzettend goede ervaring mee. Je leert hier de basis van affiliate marketing stap voor stap in een begrijpbare taal. Na het volgen van de cursus kun jij ook zelf aan de slag. Ook over deze 2 cursussen hebben wij een uitgebreide review geschreven, hieronder de link naar onze artikelen.

  1. Affiliate Marketing Revolutie
  2. Affiliate Marketing in 10 Dagen

Online geld verdienen met aandelen

Word je al enthousiast van de manieren van online geld verdienen die wij reeds besproken hebben? Hopelijk wel, maar er zijn nog veel meer manieren. Zo denken veel mensen dat het handelen en investeren in aandelen alleen weg gelegd is voor de mensen op de beurs. Maar dat is zeker niet het geval, ook jij kunt online handelen en investeren in aandelen.

Net als bij het investeren in crypto kun je met aandelen meer rendement halen uit je spaargeld. Want zoals eerder aangegeven levert jou het spaargeld op de bank helemaal niets meer op, je moet zelfs soms betalen voor je spaargeld. Maar hoe kun je geld verdienen met aandelen?

Waarschijnlijk kun jij de eerste manier wel raden, namelijk een koersstijging van het aandeel wat jij hebt gekocht. Dat is natuurlijk ook het spelletje, een aandeel laag inkopen met de verwachting dat deze gaat stijgen de komende tijd. En dan vervolgens verkopen op de top van de stijging.

Online geld verdienen met aandelen

Er is echter nog een 2e manier om geld te verdienen met aandelen en dat is namelijk dividend. Dividend is een winstuitkering van een bedrijf aan de aandeelhouders van het bedrijf. Bezit jij dus bijvoorbeeld aandelen en het bedrijf draait financieel een heel goed jaar, dan krijg jij een winstuitkering en dat noemen we dividend.

Net zoals bij crypto bestaan er 2 manieren om te beginnen met het handelen of investeren in crypto. De lange termijn of de korte termijn. Bij de lang termijn ga je investeren in aandelen waarvan jij verwacht dat de koers van dit aandeel op de lange termijn gaat stijgen. De korte termijn ga jij juist letten op koersbewegingen van een aandeel en ben jij dagelijks bezig met het kopen en verkopen van aandelen. Dit noemen we day traden.

Verstandig is om te beginnen met een demo account bij een broker. Een broker is de partij waar jij aandelen kunt kopen en verkopen. Wanneer je hier begint met een demo account kun jij jouw kennis testen en loop je niet gelijk het risico om geld te verliezen. Een voorbeeld van goede brokers zijn bijvoorbeeld Plus500 of Etoro.

Beste cursus in aandelen van Nederland

Kennis is uiteraard alles wanneer je succesvol wilt zijn in het handelen en investeren in aandelen. Ga je bijvoorbeeld maar wat doen dan is het risico om jouw inleg te verliezen aanzienlijk groot. Je moet echt weten waar je op moet letten en waar de kansen liggen. Dat is makkelijker gezegd als gedaan.

Want waar moet je beginnen en waar moet je op letten? Gelukkig bestaan er voor het handelen in aandelen ook ontzettend goede online cursussen in Nederland. Natuurlijk is het lastig om in dit grote aanbod van cursussen dat online te vinden is een keuze te maken. Daarom helpen wij jou graag op weg.

Wij hebben reeds een heel aantal van deze cursussen doorlopen en er zijn 2 van deze cursussen die er uitspringen qua kwaliteit. Dit zijn namelijk de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk en de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. De trading navigator methode leert jou van A tot Z over het investeren in aandelen.

De Day Trading Masterclass

Waarbij de Day Trading Masterclass jou ook zeker de basis heel goed aanleert, maar deze cursus is zoals de naam al doet vermoeden gefocust op day traden. Kijk dus eerst welke vorm jou het meeste aanspreekt en bekijk eens de uitgebreide review die wij van beide cursussen hebben geschreven.

Want hoewel het online geld verdienen met aandelen een ontzettend mooie manier is van een online inkomen opbouwen, zitten er ook zeker risico’s aan. Zorg dus dat jij beslagen te ijs komt en dan is het volgen van een cursus zeker een goede investering.

Online geld verdienen met forex traden

Wellicht heb je nog nooit van forex traden gehoord, dit is namelijk wat minder bekend als bijvoorbeeld het handelen in aandelen. Toch is forex trading een ontzettend mooie manier van online geld verdienen. Forex traden heeft veel overeenkomsten met het handelen in aandelen, alleen handel je dan in valuta’s.

Een valuta is het betaalmiddel dat in een land gebruikt word, denk hierbij aan de Euro zoals wij die gebruiken. Bij forex traden handel je altijd in valuta paren, je verkoopt bijvoorbeeld jouw Euro’s om hier Britse Ponden voor te kopen. Doordat de prijs van de verschillende valuta’s constant in beweging is kun je hier winst mee maken.

Wat je doet is eigenlijk het voorspellen van prijsstijgingen van valuta ten opzichte van een andere valuta. Het stijgen of dalen van de prijs van een valuta kan door verschillende factoren in beweging worden gezet. Denk hierbij aan economische beslissingen in het land van de valuta, of politieke beslissingen. Zelfs een ramp kan de prijs van een valuta doen stijgen of dalen.

Een aantal voordelen van forex traden ten opzicht van aandelen is dat de valuta markt 24 per dag geopend is en volledig online gebeurd. Je kunt dus met een internet verbinding overal ter wereld geld verdienen. Toch is het niet zo makkelijk als het lijkt, je hebt absoluut wel de juiste kennis nodig om geld te kunnen verdienen met forex traden.

Veel mensen die beginnen met forex traden lijden verlies omdat ze zich niet volledig verdiept hebben in deze mooie manier van geld verdienen. Dus wil je beginnen met forex trading, zorg dan absoluut dat je over de juiste kennis beschikt. Want er zitten namelijk ook risico’s aan vast wanneer je begint met forex traden. Je kunt een deel van jouw inzet verliezen.

Ook voor forex traden zijn er genoeg goede online trainingen te vinden om jouw te helpen aan de juiste kennis. De training die wij gevolgd hebben en ook zeker de moeite waard is om eens te bekijken is die van FXminds. Je word hier op een goede manier begeleid en dit zorgt ervoor dat jij de risico’s zo laag mogelijk houdt.

Online geld verdienen met e-commerce

Een andere zeer populaire manier van online geld verdienen is het opzetten van een e-commerce business. Iedereen koopt tegenwoordig online hun spullen, helemaal sinds de corona crisis. Hier liggen dus ontzettend mooie kansen en is zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Bij e-commerce moet je denken aan het opzetten van een eigen webshop of een dropshipping business.

Veel mensen denken tegenwoordig nog steeds dat het opzetten van een website of webshop alleen is weggelegd voor de mensen die hier verstand van hebben. Dit is echter niet meer aan de orde en het opzetten van een website of webshop is voor iedereen toegankelijk, het is niet meer zo lastig als het was.

Geld verdienen met een eigen webshop

Natuurlijk zal je wel wat energie erin moeten stoppen als je helemaal nog niet weet hoe het werkt, maar het is makkelijker dan jij zult denken. De markt van e-commerce blijft maar groeien en is absoluut een fantastische manier om een eigen business mee op te zetten. Belangrijk is dat je goed markt onderzoek doet zodat je weet in welke markt de kansen liggen.

Het mooie van het opzetten van een eigen webshop of dropshipping business is, dat dit prima te combineren is naast jouw reguliere 9 tot 5 baan. Je kunt dus heel veilig beginnen in de wereld van e-commerce en steeds wat meer groeien totdat je een goed lopende business hebt opgezet.

Ook is bijna alles te automatiseren zodat het voor jouw zelf makkelijk te beheren blijft. De uitdaging bij het opzetten van een succesvolle e-commerce business is het bereiken van de juiste mensen. Omdat steeds meer mensen de kansen van e-commerce zien word de concurrentie ook wat groter. Maar de markt groeit bijna nog harder mee dus er liggen genoeg kansen.

Ook bij het opzetten van een e-commerce business is het natuurlijk belangrijk dat je weet waar je moet beginnen. Er is genoeg informatie over te vinden op het internet maar helaas is niet alle informatie correct. Om een vliegende start te maken kan het volgen van een online cursus ook hier een uitkomst bieden.

Online geld verdienen met Bol.com

Bol.com hoeft natuurlijk geen introductie te hebben, het is één van de bekendste en succesvolste webshops in Nederland. Waarschijnlijk heb jij hier zelf ook wel eens producten gekocht. Maar wist jij dat Bol.com meerdere manieren aan biedt zodat jij zelf mee kunt profiteren van het succes van Bol.com en hier veel geld mee kunt verdienen?

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf producten te gaan verkopen op Bol.com. Dat klinkt misschien als onmogelijk en dat je zelf producten moet gaan creëren maar dat is zeker niet het geval. Je kunt producten importeren en verkopen op de website van Bol.com tegen een hoger bedrag. Je profiteert dan van de naamsbekendheid van Bol.com en hoeft dus niet zelf moeite te doen om een groot publiek te bereiken.

Belangrijk is dan natuurlijk dat je een product of producten verkoopt waar veel vraag naar is en waar je een mooie marge kan pakken op de inkoopprijs. Het verkopen op Bol.com kun je vanuit huis opstarten en afhankelijk van het product dat je gaat verkopen heb je ook geen eigen pand of opslag nodig. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de producten die je inkoopt bij Bol.com te laten afleveren.

Bol.com verzorgd dan de opslag en de verzending van het product naar de klant. Uiteraard rekenen ze hier wel een vergoeding voor maar het scheelt jou wel opslag en de verantwoordelijkheid voor de logistiek. Wil jij weten hoe je kunt beginnen met het verkopen op Bol.com en waar je overal aan moet denken? Lees dan eens ons uitgebreide artikel over verkopen op Bol.com. We laten jou zien hoe dit proces werkt en hoe je een winnend product selecteert.

Affiliate programma van Bol.com

Zoals we hierboven al reeds benoemd hadden zijn er meerdere manieren om online geld te verdienen met Bol.com. Zo heeft Bol.com namelijk ook een heel uitgebreid affiliate programma waar jij je voor kunt aanmelden. Dit is hetzelfde principe als affiliate marketing zoals we dat eerder in dit artikel toegelicht hebben.

Geld verdienen via bol.com

Dit is echter geen affiliate netwerk maar een programma van Bol.com zelf. Je kunt vervolgens elk artikel dat op Bol.com staat promoten. Wanneer een bezoeker die via jouw affiliate link op de website terecht is gekomen het product aanschaft ontvang jij hier een commissie over. Het mooie aan het affiliate programma van Bol.com is dat jij ook een commissie ontvangt wanneer een bezoeker die via jouw op de website is gekomen een ander product aanschaft.

De kans op een commissie stijgt dus aanzienlijk zodra je een groot publiek weet te bereiken. Dit kan natuurlijk via een affiliate website, maar social media is uiteraard ook een goed kanaal om affiliate marketing toe te passen. Onze voorkeur gaat echter uit om te starten met een affiliate website en vervolgens social media erbij mee te pakken.

Je kunt met het affiliate programma van Bol.com veel geld verdienen als je dit goed aanpakt. Er zijn genoeg mensen die met gemak konden stoppen met werken door de inkomsten die gegeneerd werden door het affiliate programma van Bol.com. Wil jij meer weten hoe het affiliate programma van Bol.com precies werkt? Lees dan ons uitgebreide artikel over het Bol.com affiliate programma.

Online geld verdienen met Social Media

Iedereen kent natuurlijk de bekende social media kanalen zoals Instagram, YouTube, Facebook en TikTok. Waarschijnlijk heb jij zelf ook wel een account bij één of meer van deze diensten. Maar als je denkt dat deze alleen maar voor jou plezier zijn heb je het mis. Je kunt namelijk ontzettend goed geld verdienen met social media.

Veel mensen weten echter niet hoe dit werkt of waar ze moeten beginnen. Het principe om geld te verdienen met social media is eigenlijk altijd hetzelfde, je hebt veel actieve volgers nodig om te kunnen beginnen.

Er zijn geen vaste aantallen die je moet hebben om hiermee te kunnen beginnen. Maar denk bij Instagram aan een minimaal aantal volgers van 45.000. Bij YouTube is dat 10.000 abonnees en voor Facebook is dat 55.000 pagina likes. Bij deze aantallen is het interessant om te overwegen om geld te gaan verdienen met social media.

Je zou hiermee kunnen beginnen door bijvoorbeeld advertenties toe te staan van bedrijven op jouw social media account. Ook het plaatsen van een review voor een bedrijf is een goede inkomsten bron. Je moet met jouw social media kanaal interessant zijn voor een bedrijf. Jouw volgers of abonnees moet de juiste doelgroep zijn voor het bedrijf.

Online geld verdienen met social media

Ook kun je ontzettend goed affiliate marketing inzetten wanneer je een grote groep volgers of abonnees hebt. Je bereikt op die manier heel makkelijk een heel groot publiek. Online geld verdienen is dus zoals je ziet heel goed mogelijk met social media.

Wil jij meer weten over de online geld verdienen met social media? Klik dan op één van de social media kanalen waar jouw interesse naar uit gaat.

Online geld verdienen met een eigen SMMB

Naast de manieren om online geld te verdienen met social media die wij hierboven hebben besproken kun je er ook voor kiezen om een eigen SMMB op te starten. SMMB staat voor Social Media Marketing Agency en betekent dat jij advertentie campagnes voor bedrijven gaat opzetten. Dit doe je uiteraard met behulp van social media.

Het werven van klanten is makkelijk dan je zult denken en alles is te regelen vanuit huis. Gemiddeld genomen verdien je €1000,- tot €2500,- per maand per klant. Je kunt je voorstellen dat de inkomsten hiervoor behoorlijk kunnen oplopen.

Wil jij meer weten over het opzetten van een eigen Social Media Marketing Agency dan zijn er ontzettend goede online trainingen te volgen. Hierin leer jij stap voor stap wat je moet weten om te kunnen beginnen en hoe jij heel makkelijk nieuwe klanten kunt werven. De 2 beste trainingen die er te vinden zijn hebben wij ook gevolgd en een uitgebreide review over geschreven.

Ben je benieuwd dan bekijk onze review over de SMMB Masterclass of onze review over de Agency Masterclass. Beide hele goede online trainingen die jou de basis leren om een eigen SMMB op te zetten.

Online geld verdienen met jouw eigen website

Een andere ontzettend mooie manier om een passief inkomen op te bouwen is het opzetten van een eigen website. Je kunt namelijk met een eigen website zo veel kanten op, je hebt verschillende mogelijkheden. Belangrijk is natuurlijk dat je bezoekers gaat genereren naar jouw website via Google, zo ben jij immers ook op dit artikel terecht gekomen toch?

Bezoekers via een zoekmachine zoals Google noemen we organische bezoekers en dat zijn ook de bezoekers die het meest interessant zijn. Begin bijvoorbeeld een website over een onderwerp waar jij veel passie voor hebt. Doordat jij jouw website gaat vullen met waardevolle blog artikelen ga je steeds meer bezoekers aantrekken en kun je geld verdienen aan deze bezoekers.

Online geld verdienen met een website

Geld verdienen met een website kan op verschillende manieren zodra je bezoekers hebt op jouw website. Vaak worden op een website meerdere manieren toegepast. Je moet hierbij denken aan affiliate marketing, advertenties, eigen producten verkopen, Advertorials. Ook het verkopen van een goed lopende website behoord tot de opties.

Advertenties op jouw website toestaan is makkelijk te regelen met Google AdSense. Je meld je aan bij Google AdSense en koppelt jouw website hieraan. Zoals eerder aangegeven is het dan wel belangrijk om veel bezoekers op jouw website te hebben. Een website beginnen en ervan uit gaan dat je hier gelijk geld mee verdient werkt niet.

Online geld verdienen met vertalen van teksten

Beheers jij een andere taal ontzettend goed zoals bijvoorbeeld Engels of Chinees? Dan is het wellicht heel interessant om te weten dat je ook online geld kunt verdienen met het vertalen van online teksten of boeken. Je kunt hier behoorlijk veel geld mee verdienen en het binnenhalen van opdrachten is erg eenvoudig.

Je hebt hier namelijk platforms voor waar jij je kunt aanmelden en hier kun je kiezen uit verschillende opdrachten. Heel belangrijk is natuurlijk dat jij de taal goed beheerst en de vertaling kwalitatief goed kunt aanleveren. De opdrachten bestaan vaak uit het vertalen van websites, artikelen of een boek.

Gemiddeld verdien je 10 cent per vertaald woord, dit kan natuurlijk variëren per opdracht. Het vertalen van een boek kan je dus al gauw meer dan €4500,- opleveren. Uiteraard staan er op die platforms niet alleen maar van dit soort grote opdrachten, maar de verdiensten kunnen flink oplopen.

Een goede vertaling is wel ontzettend belangrijk om hiermee een goede reputatie op te bouwen. Voor bedrijven is het namelijk essentieel en een vertaling via Google Translate is dus absoluut niet voldoende. Talen waar de meeste vraag naar is zijn Engels en Chinees. Kijk dus eens of het vertalen van online teksten of boeken iets voor jou is.

Publiceren van jouw eigen e-book

Een andere mooie manier van online geld verdienen is het schrijven van een eigen e-book. Dit is heel anders dan het schrijven van een fysiek boek. Een fysiek boek is namelijk een stuk lastiger, je hebt dan een ISBN nodig en een fysiek boek is vaak een stuk langer. Ook zijn de opstartkosten van een e-book een stuk lager.

Een e-book word vaak geschreven om andere mensen ergens mee te helpen. Ben jij bijvoorbeeld goed in computers dan kun je een onderwerp pakken waar veel mensen tegenaan lopen en hier een e-book over schrijven. Dit hoeft geen grote roman te zijn van 100.000 woorden. De beste e-books zijn vaak niet langer dan 10.000 woorden.

Het verkopen van jouw eigen e-book kun je op verschillende manieren in gang zetten. Je kunt deze aanbieden op een platform als Bol.com (dat gaat via kobo wrintinglife). Of je biedt jouw e-book aan via Google boeken. Uiteraard kun je hier ook weer een eigen affiliate website inzetten als promotie kanaal.

Het lezen van een e-book op een e-reader

Ook doe je er goed aan om bekenden te vragen om een review over het e-book te schrijven. Dit kan snel bij de platforms waar jij het e-book aanbied en zorgt ervoor dat jouw e-book beter zichtbaar word. Dus heb jij ergens veel passie voor of ben je ergens ontzettend goed in?

Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheid om een e-book te schrijven. Dit kan namelijk voor een hele goede inkomstenbron zorgen. Zorg dat de kern van het e-book is om mensen ergens mee te helpen, dit verkoopt namelijk een stuk makkelijker. Veel geld verdienen in korte tijd is dus ook zeker mogelijk met het schrijven van een eigen e-book.

Online geld verdienen met jouw eigen videotraining

Het zelfde principe als het schrijven van een eigen e-book is het maken van jouw eigen videotraining. Ben jij ergens ontzettend goed in? Dat is vast en zeker het geval! Dan kun jij dus andere mensen helpen door hier een eigen videotraining over te maken.

Ook hier pak je weer een onderwerp waarmee je mensen kunt helpen. Denk dus eens na waar veel mensen tegenaan lopen. Weet jij bijvoorbeeld alles over gezond eten en afvallen? Maak hier dan eens een video training over waarbij je de training opdeelt in verschillende modules en onderwerpen. Dit kan heel veel mensen namelijk helpen.

De videotraining kun je vervolgens aanbieden op de verschillende platforms die hier reeds voor aanwezig zijn. Ook kan dit natuurlijk aangeboden worden op jouw eigen website mocht je die hebben. Het mooie van een eigen video training is dat het verkoopproces volledig te automatiseren is.

Hierdoor genereer jij een passief inkomen en is de mooiste manier van online geld verdienen. Is de videotraining eenmaal gemaakt en staat deze online? Dan kun jij telkens weer nieuwe verkopen realiseren zonder dat je hier extra moeite voor hoeft te doen. Het werk van het maken van de videotraining is immers al gedaan.

Veel mensen maken zich bij het maken van een videotraining zorgen dat ze voor de camera moeten verschijnen. Echter is de inhoud van de training belangrijker dan jouw presentatie. Ook kun je ervoor kiezen om alleen in het begin jezelf even voor te stellen en de rest van de videotraining niet meer in beeld te verschijnen.

Tips voor online geld verdienen

Je hebt in ons artikel nu een mooi aantal manieren voorbij zien komen om te kunnen beginnen met online geld verdienen. Natuurlijk komt succes hiermee niet vanzelf aanwaaien en zul jij zelf aan de slag moeten gaan. Kijk dus eens rustig welke manier van online geld verdienen jou het meeste aanspreekt.

Wellicht werd jij al enthousiast over één van de manieren tijdens het lezen van dit artikel. Bekijk dan eens wat je nodig hebt om hiermee te kunnen starten. Verwacht niet dat je slapend rijk zult worden, je zal echt aan de slag moeten gaan. Maar wanneer je eenmaal successen behaalt is online geld verdienen absoluut één van de mooiste manieren van geld verdienen.

Om jouw nog wat verder op weg te helpen hebben wij nog een aantal belangrijke tips. Dit zijn tips waar wij tegenaan zijn gelopen tijdens ons avontuur om een online inkomen op te bouwen. Doe hier dus jouw voordeel mee en lees ze eens rustig door.

Werk naar een passief inkomen toe

Het grootste voordeel van online geld verdienen is dat je naar een passief inkomen toe kunt werken. Je hebt dit waarschijnlijk al een aantal keer voorbij zien komen in dit artikel. Passief inkomen betekent dat jij geld verdient zonder dat jij daar op dat moment iets voor hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van een online video training.

Een passief inkomen opbouwen

Deze videotraining staat al online en iemand kan deze dus aanschaffen terwijl jij bijvoorbeeld lekker geniet van een vakantie. Dit is alleen online mogelijk en dat is ook absoluut het mooie ervan. Passief inkomen betekent echter niet dat jij nooit iets hoeft te doen om geld te verdienen.

Je stopt echter de moeite en energie er vooraf al in en daarna is het vaak een kwestie van bijhouden en updaten. Daarom is het altijd goed om naar manieren te kijken hoe je een passief inkomen kunt opbouwen.

Zorg voor de juiste kennis

Wat je waarschijnlijk ook al vaker tegen bent gekomen in dit artikel is dat kennis ontzettend belangrijk is. Zomaar ergens aan beginnen omdat het jou wel leuk lijkt is vaak gedoemd om te mislukken. Je zult absoluut over de juiste kennis moeten beschikken om succesvol te worden. Een goede voorbereiding is ook in dit geval het halve werk.

Wanneer je dus een mooie manier van online geld verdienen hebt gevonden die goed bij jou past, zorg dan dat jij de juiste kennis hebt om aan de slag te kunnen gaan. Natuurlijk snappen wij dat je het liefst gelijk aan de slag wil gaan. Maar door het inlezen en wellicht het volgen van een goede online cursus voorkom jij beginnersfouten.

Daarnaast zal je merken dat je veel eerder successen behaalt wanneer je precies weet waarmee je bezig bent. De kans dat jij het vervolgens volhoud is dan ook veel groter als wanneer je na een jaar nog steeds geen successen hebt behaalt. De juiste kennis is dus absoluut een sleutel tot succes.

Werk aan de juiste Mindset

Het aannemen van de juiste Mindset is ook ontzettend belangrijk om succesvol te zijn. Dat geld niet alleen bij het online ondernemen maar bij alles in het leven. Mensen die beginnen met het opzetten van een online business willen vaak binnen 1 maand al resultaten zien. Dit is echter niet reëel en daarom zie je ook 95% tot 98% van de mensen die beginnen alweer stoppen na 2 a 3 maand.

Je moet op de langere termijn gaan denken en accepteren dat er eerst energie en tijd ingestopt moet worden voordat je er wat uit kunt halen. Gelukkig kun je het aannemen van de juiste Mindset wel trainen en in veel van de online cursussen zit ook vaak een Mindset module. Zolang jij erin gelooft dat je gaat slagen en ook door blijft zetten dan komt succes vanzelf.

Vaak word het aannemen van de juiste Mindset niet serieus genomen en door veel mensen gezien als verspilling van hun tijd. Ook wij zijn hier in het begin niet heel serieus mee bezig gegaan. Echter veranderde onze business langzaam bij beetje naarmate wij anders gingen denken. De successen kwamen makkelijker en het kostte ons minder en energie om aan de slag te gaan.

Onderschat dus nooit wat een juiste Mindset voor jouw business kan betekenen.

Investeren is nooit weggegooid geld

Wat wij ook vaak zien gebeuren is dat mensen wel graag online geld willen verdienen maar moeite hebben met investeren in kennis of tools. Dat snappen wij want ook wij hebben hier in het begin moeite mee gehad. Wij moesten er zelfs 5x over nadenken om een cursus van €47,- aan te schaffen. Deze cursus heeft echter ons leven wel veranderd en ons in de juiste richting gestuurd.

Investeren om online geld te kunnen verdienen

Investeren in kennis en tools is nooit weggegooid geld, je investeert namelijk in jezelf en dat is vaak de beste investering die je kunt doen. Laten we zeggen dat je een cursus aanschaft die jouw leert hoe je een eigen affiliate business opstart. Stel het lukt jouw niet en je besluit om ermee te stoppen. Je hebt dan altijd kennis opgedaan en bent een ervaring rijker.

Je leert altijd bij van het investeren in kennis. Ook het investeren in tools vinden veel mensen lastig, echter zijn dit juist de investeringen die jouw helpen om het succes sneller te bereiken. Probeer dus anders tegen investeringen aan te gaan kijken.

Conclusie over online geld verdienen

Je hebt in het afgelopen artikel verschillende manieren gezien om bezig te kunnen gaan met online geld verdienen. Hopelijk zit er een manier bij waar jij enthousiast van word en waar je mee aan de slag wilt gaan. Het behalen van succes op het internet is vooral Mindset en doorzetten. Iedereen kan online successen behalen, zolang je maar doorzet.

Ben je klaar met jou 9 tot 5 baan en wil je verandering? Dan zul je moeten starten en investeren in datgene waar je in gelooft. Als wij het kunnen dan kun jij het ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.