online geld verdienen zonder te investeren

Online geld verdienen zonder te investeren? 10K per maand is mogelijk

Online geld verdienen zonder dat je hoeft te investeren? Dit lijkt misschien wel een fabeltje maar het is zeker mogelijk, het is zelfs gemakkelijker dan jij zult denken. Veel mensen zouden graag geld willen verdienen zonder dat ze moeten investeren. De investering is juist wat de meeste mensen tegen houd om te beginnen. Tegenwoordig zijn er zoveel mensen op zoek naar alternatieve manieren om geld te verdienen.

Ze zijn hun 9 tot 5 baan wel zat en willen zelf kunnen bepalen wanneer ze werken en wanneer ze vrije tijd hebben. Maar hoe kun jij nou op een slimme manier online geld verdienen zonder te investeren? Zodat jij geen enkel risico loopt om jouw geld kwijt te raken. In het volgende artikel vertellen wij jou de beste manieren om geld te verdienen met praktisch geen investering.

Waarom online geld verdienen zonder te investeren?

Laten we beginnen om te vertellen waarom het zo interessant is om zonder investering een passief inkomen te genereren. Het lijkt logisch maar wanneer je geld investeert loop je altijd het risico om dit kwijt te raken. Stel dat jij bijvoorbeeld investeert in aandelen op de beurs dan kunnen deze aandelen minder waard worden en verlies jij dus geld. Helaas zijn er meer dan genoeg verhalen van mensen die ontzettend veel geld zijn verloren wat ze geïnvesteerd hadden.

Daarom is het ook zo prettig als je kunt beginnen zonder investering of ieder geval met een erg lage investering. Er zijn namelijk genoeg slimme manieren om dat te bereiken.

Online geld verdienen zonder te investeren

Zoals hierboven beloofd geven wij jouw de beste manieren om online geld te verdienen zonder hoge investeringen. Geld verdienen via het internet is makkelijker dan jij denkt. Als zoveel mensen al een inkomen via het internet kunnen verdienen, waarom jij dan niet? Je moet echter gewoon beginnen en volhouden. Wij helpen jou ieder geval graag op weg.

Affiliate Marketing

De eerste mogelijkheid die wij gaan bespreken is Affiliate Marketing. Met affiliate marketing ga jij andermans product promoten in ruil voor commissies. Het mooie hiervan is dat jij geen voorraad nodig hebt of een helpdesk moet inrichten voor klantenservice. Jij meld je aan bij een affiliate netwerk zoals Paypro of Daisycon en kiest een product uit dat jij wilt gaan promoten.

Bij elk product krijg jij een unieke affiliate link die hoort bij dat product en gelinkt is aan jou account. Deze link kun jij vervolgens gebruiken om dat product te gaan promoten. Er zijn meerdere manieren hoe jij een product kunt gaan promoten. Je kunt een eigen YouTube kanaal opzetten, een website beginnen en gaan bloggen over het onderwerp van dat product of via social media.

Belangrijke Affiliate Marketing termen

Wanneer jij via Affiliate Marketing eenmaal geld verdient blijft dit 24 uur per dag voor jouw werken, zelfs als jij op vakantie bent. Als jij ervoor kiest om een website op te zetten om op die manier producten te gaan promoten heb je wel een kleine investering. Echter praat je hier over een zeer klein bedrag van rond de €50,- en dit verdien je natuurlijk snel weer terug. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden waar mensen binnen 1 jaar al tussen de €1500,- en €2000,- per maand verdienen.

Ben jij nou geïnteresseerd om met behulp van Affiliate Marketing een passief inkomen te generen? Kijk dan eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Hier word jij stap voor stap begeleid om op een succesvolle manier Affiliate Marketing toe te passen. Je leert alles over Affiliate Marketing en je hebt hier geen enkele kennis voor nodig. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken, vooral als je snel successen wilt behalen.

Start een eigen webshop

Iedereen kent natuurlijk wel een webshop, denk bijvoorbeeld maar eens aan bol.com. Het opzetten van een eigen webshop kan ontzettend veel geld opleveren en is makkelijker dan jij denkt. Natuurlijk zit hier wel een bepaalde investering aan vast omdat je producten zal moeten inkopen. Echter kun jij zelf bepalen hoeveel deze investering is. En wij vinden deze manier van online geld verdienen te mooi om jullie deze te onthouden omdat er een kleine investering aan vast zit.

De meeste mensen denken dat een eigen webshop opzetten alleen maar mogelijk is voor mensen met veel kennis hierover. Maar dat is zeker niet het geval, het is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld om een eigen webshop op te zetten. En het mooie van een webshop is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, je hebt een enorme vrijheid. Je bent ook erg flexibel en je hebt de mogelijkheid om snel in te kunnen springen op de veranderingen in de markt.

Een eigen webshop opzetten

De meeste processen van een eigen webshop zijn te automatiseren waardoor de tijd die jij kwijt bent aan het verkoop proces minimaal is. Er zijn zoveel mooie verhalen te vinden van mensen die met een eigen webshop al binnen een jaar hun 9 tot 5 baan hebben kunnen opzeggen. En daar zitten ook genoeg verhalen tussen van bijvoorbeeld huismoeders die nooit verwacht hadden dat een eigen webshop zo snel zal gaan.

Een omzet draaien van €10.000 in de maand is echt niet ondenkbaar als je hiermee zal gaan beginnen. Uiteraard zal je dit niet binnen 3 a 4 maanden lukken maar de eerste euro’s zullen eerder binnen komen dan jij zult denken.

Een eigen SMMB opzetten

Je hebt wellicht nog nooit van een SMMB gehoord, maar social media kent tegenwoordig natuurlijk iedereen. De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. Een SMMB houd zich voornamelijk bezig met het verzorgen van de marketing voor andere bedrijven op social media. Jij gaat bezig om klanten binnen te halen en social media campagnes op te zetten voor deze klanten.

Het opzetten van een eigen SMMB klinkt misschien wat ingewikkeld omdat je wellicht geen idee hebt waar je moet beginnen. Maar toch is het toegankelijker dan de meeste mensen denken. Alles is vanuit huis te regelen en dat met een paar uurtjes per week. Een goede klant kan per maand makkelijk €2000,- tot €2500,- opleveren.

Een eigen SMMB

Uiteraard is het wel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent en hoe jij makkelijk de juiste klanten kunt binnen halen. Kijk anders eens naar onze review over de SMMB Masterclass of onze review over de Agency Masterclass. Beide online trainingen leren jou precies wat je moet weten om een eigen SMMB op te zetten. 

Een eigen YouTube kanaal opzetten

Wij hoeven natuurlijk niemand te vertellen wat YouTube is en de meeste mensen weten ook wel hoe je een eigen YouTube kanaal kunt opzetten. YouTube is na Google de grootste zoekmachine en daarom ook ideaal om als commercieel platform te gebruiken. Je hoeft alleen maar een eigen YouTube kanaal op te zetten en te zorgen voor genoeg abonnees.

Vervolgens kun jij jouw eigen YouTube kanaal gebruiken om bijvoorbeeld affiliate links te promoten, aangezien jij nu een groot publiek bereikt. Ook kun jij je aanmelden bij het affiliate programma van YouTube en vervolgens jou account koppelen aan Google AdSense. Zo kun jij bedrijven toestaan om advertenties in jouw video’s te vertonen en verdien je hier geld mee.

Natuurlijk zal dit in het begin wat spannend zijn. Voor veel mensen betekent dit dat ze buiten hun comfort zone moeten stappen. Maar realiseer je wel dat de grootste stappen en successen behaalt worden wanneer je buiten jouw comfort zone stapt.

Meedoen aan betaalde enquêtes

De tot nu toe besproken manieren om online geld te verdienen zonder te investeren kosten wat meer tijd om op te zetten. De eerste resultaten en inkomsten zie je vaak pas terug na 2 a 3 maand. Er zijn ook zeker nog manieren om sneller wat geld bij te verdienen. De opbrengsten zijn vaak wel aardig wat minder als de boven genoemde manieren maar zeker wel de moeite waard om naar te kijken.

Een enquête invullen

Zo zou jij bijvoorbeeld tegen betaling enquêtes kunnen invullen. Het enigste wat jij hoeft te doen is jouw mening geven over verschillende onderwerpen of producten. In sommige gevallen krijg jij zelfs gratis het product opgestuurd om deze te testen en hier een enquête over in te vullen. Als je het slim doet en jezelf inschrijft bij meerdere enquête websites kun jij zo een paar honderd euro per maand verdienen.

Als jij je inschrijft bij meerdere websites heb je kans op meer werk en groeien jouw verdiensten sneller. Hieronder hebben wij voor jou een lijst samengesteld met de 5 beste enquête websites om mee te beginnen. Deze geven het meeste werk en betalen het beste uit.

  1. PanelClix
  2. Toluna
  3. OpinieLand
  4. Mobrog
  5. Lifepoints

Online Spaarprogramma’s

Een soort gelijke manier om online geld te verdienen zonder te investeren zijn online spaarprogramma’s. Door het uitvoeren van ontzettend simpele opdrachten zoals bijvoorbeeld het klikken op banners, lezen van e-mails of zelfs het spelen van spelletjes spaar jij geld mee. Het gaat niet om grote bedragen wat jij verdiend per opdracht.

Maar omdat de opdrachten erg simpel zijn en ook bijna geen tijd kosten kun jij er heel veel op een dag doen. Hierdoor kun jij per maand een behoorlijk leuk zakcentje bij verdienen door letterlijk de meest simpele opdrachtjes uit te voeren. Hieronder hebben wij een lijst voor jou samengesteld met de 5 beste online spaarprogramma’s van dit moment.

  1. Euroclix
  2. iPay
  3. NuCash
  4. Gekkengoud
  5. MyFlavours

Verkoop je eigen e-book

Nog een andere manier om online geld te verdienen zonder te investeren is om een eigen e-book te schrijven en deze te verkopen. Jij bent vast ergens ontzettend goed in en hebt hier ook heel veel kennis over te delen. Dan is het schrijven van een e-book hierover erg makkelijk voor jou en zal sneller gaan dan jij zult denken.

Een ebook

Het boek zal het snelst verkopen als jij een probleem voor mensen kunt oplossen met de theorie die jij behandelt in het boek. Speel in op de pijnpunten van andere mensen en geef ze een oplossing voor hun probleem. Het boek kun jij dan via allerlei verschillende kanalen aanbieden en hier erg veel geld mee verdienen. Zo kun jij het boek via een Affiliate website bij de mensen aanbieden.

Maar ook het boek door andere mensen laten promoten door jezelf aan te melden bij affiliate netwerken zoals Paypro of Daisycon is een slim idee. Verder heb je social media wat ook erg kan helpen. Genoeg manieren dus om jouw e-book bij mensen te laten landen. Als dit eenmaal goed gaat lopen kun jij jou baan wel opzeggen.

Online teksten vertalen

Ben jij goed met de taal dan kun jij hier ook goed geld mee verdienen door het vertalen van online teksten. Je kunt jezelf bij verschillende websites inschrijven als vertaler en zo meerdere opdrachten krijgen. De opdrachten verschillen van bijvoorbeeld het vertalen van teksten, boeken en zelfs volledige websites. Als jij je bewijst als een uitstekende vertaler krijg je de betere opdrachten.

Ook kun jij jezelf op het internet als vertaler aanbieden zodat je niet alleen afhankelijk bent van het werk dat jij via de websites krijgt toegeschoven. Gemiddeld verdient een vertaler tussen de 8 en 12 cent per woord. Dit kan voor een simpele blog vertalen al snel €100,- opbrengen. Je kunt prima beginnen naast jou gewone baan en het kan zelfs jou 9 tot 5 baan gaan vervangen.

Verkoop jou eigen video training

Het zelfde principe als het schrijven van een e-book is het maken van jouw eigen video training. Gebruik jouw expertise waar je goed in bent en maak hier een video training over die mensen kan helpen. Weet jij bijvoorbeeld ontzettend veel van computers, maak een beginnerscursus voor mensen die hier niet zo goed in zijn. Ben jij dé expert in afvallen en gezonde voeding, help mensen door deze kennis te delen in een video training.

Jou eigen video training

Mensen zijn visueel ingesteld en het kijken van video’s vinden mensen prettig, hier investeren ze makkelijk en snel in. Helemaal als deze video’s ze ook nog kunnen helpen. Deze video training kun je ook weer op dezelfde manier promoten als een eigen e-book. Via Social Media, Affiliate Marketing en andere mensen jouw video training laten promoten door jezelf aan te melden bij een affiliate netwerk zoals Paypro of Daisycon.

Teksten schrijven

Naast het vertalen van teksten kun je natuurlijk ook prima zelf teksten gaan schrijven tegen betaling. Ben jij iemand die goed is in het schrijven van teksten dan kan dit jou veel geld opleveren. Je kunt je inschrijven bij schijfsites, een eigen tekstbureau beginnen of bijvoorbeeld een blog beginnen.

Veel bedrijven huren ook tekstschrijvers in, zorg dus dat het internet weet dat jij bestaat als je hiermee wilt beginnen. Een gemiddelde tekst lever jou al snel €75,- op, dus hiermee kun je een zeer mooi maandloon mee opbouwen.

Conclusie online geld verdienen zonder investeren

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Natuurlijk investeer jij jouw tijd en energie maar het zijn allemaal veilige manieren waarmee je geen grote verliezen riskeert. Hopelijk staat er een mooie manier voor jou bij zodat je hiermee aan de slag kunt gaan. Want geld verdienen kan iedereen, je moet gewoon beginnen.

Wil jij ook €250,- per dag verdienen?

In de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard leer jij stap voor stap om affiliate marketing winstgevend in te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.