Online geld verdienen als student

Online geld verdienen als student? 8 simpele en snelle methodes

Dus jij bent op zoek om als student online geld bij te verdienen? Daar gaan we tenminste vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen? En wij begrijpen dat want als student kun jij dat extra geld erg goed gebruiken. Daarom willen wij jouw helpen en vertellen wij jou de 8 beste manieren om online geld bij te verdienen als student. Wij houden daarbij rekening dat jij als student niet veel te investeren hebt.

De methodes die wij hieronder beschrijven hoeven overigens niet eens alleen maar te gelden voor studenten. Je kunt met sommige methodes namelijk erg veel geld mee verdienen en kan zelfs baan vervangend zijn. Belangrijk is dat je gewoon gaat beginnen met de methode die naar jou idee het beste bij je past. En dan zul jij zien dat het sneller en makkelijker gaat dan jij wellicht voor die tijd had gedacht.

Veel online geld verdienen als student

In het onderstaande hoofdstuk geven wij jou een aantal methodes waar je veel online geld mee kunt verdienen als student. Ze kosten over het algemeen iets meer tijd om op touw te zetten maar deze tijd word jou dubbel terug betaalt als het eenmaal begint te lopen. Als je het goed aanpakt kun je hier zo veel geld mee verdienen dat je niet eens meer een baan hoeft te zoeken als je klaar bent met de studie.

Online geld verdienen als student met Affiliate Marketing

Wellicht heb je nog nooit van affiliate marketing gehoord maar het is 1 van de mooiste manieren om een passief inkomen op te bouwen. Met affiliate marketing ga je een product van iemand anders promoten in ruil voor commissies. Dat betekent dat wanneer iemand een product koopt via jou promotie jij een deel van het aankoopbedrag krijgt. Het promoten van andermans producten kan op verschillende manieren.

Hierbij kun je denken aan YouTube, social media of het opzetten van een website. Het mooie van Affiliate Marketing is dat je niets te doen hebt met klantenservice of het afhandelen van bestellingen. Ook is het internet 24/7 online en dat betekent dat je zelfs geld kunt verdienen wanneer je op vakantie bent of ’s nachts aan het slapen bent.

Heb je dus eenmaal een goede affiliate marketing business opgezet dan stroomt het geld binnen zonder dat je hier nog al teveel moeite voor moet doen. Dat noemen we een passief inkomen en is wat ons betreft het mooiste inkomen dat er is. Als je wilt beginnen met Affiliate Marketing dan raden wij jou een goede online training zodat jij weet waar je op moet letten en waar je moet beginnen.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Kijk anders maar eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is een ontzettend goede stap voor stap online training die is opgezet door niemand minder dan Jacko Meijaard. Je leert van A tot Z hoe je een succesvolle affiliate marketing business kunt opzetten en waar je rekening mee moet houden. Er zijn duizenden cursisten die hierdoor hun baan hebben kunnen opzeggen door de inkomsten van affiliate marketing.

Een eigen webshop opzetten

Wie kent Bol.com of Coolblue nou niet? Beide zijn 1 van de meest succesvolste webshops in Nederland, en waarschijnlijk heb jij er ook al wel wat besteld. Maar wist jij dat het opzetten van een eigen webshop ook een ontzettend goede manier is om online geld te verdienen als student? Opstartkosten zijn er bijna niet en je kunt alles doen vanachter jou computer.

Bijna alle processen van een webshop zijn te automatiseren zodat je er zelf zo weinig mogelijk werk mee hebt. Je kunt ook kiezen voor een dropshipping webshop zodat je zelfs geen eigen voorraad hoeft te beheren. De mogelijkheden met een eigen webshop zijn eindeloos en het inspringen op veranderingen in de markt is erg makkelijk met een webshop.

Een eigen webshop opzetten

Een ontzettend mooie manier dus om een eigen business op te starten en hiermee veel geld te verdienen. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je weet waar je moet beginnen en waar je op moet letten. Zorg dus voor de juiste basis kennis en start gewoon. Het is werkelijk makkelijker dan je denkt.

Snel online geld verdienen als student

In dit hoofdstuk behandelen wij een aantal methodes hoe jij snel geld kunt verdienen als student. Let wel op dat hier de eigen inleg vaak een stukje hoger ligt als bij andere methodes en er ook een risico bestaat dat jij jou inleg kwijt raakt. Wel zijn dit de methodes hoe jij het snelst erg veel geld kunt verdienen en daarom wilden wij ze jou niet onthouden. Het is echter wel ontzettend belangrijk dat je hier pas aan begint als jij hiervoor ook de juiste kennis hebt.

Cryptocurrency

Wie heeft er niet van de Bitcoin gehoord? Dat kan ook niet anders want deze is ontzettend veel in het nieuws geweest de laatste jaren. De Bitcoin is een voorbeeld van een crypto munt en hier is nogal wat geld mee te verdienen. Door het kopen en verkopen van cryptocurrency (crypto munten) kun je ontzettend snel heel veel geld verdienen. Echter zijn er wel zaken waar je rekening mee moet houden.

Cryptocurrency moet je zien als digitaal geld, het is dus geen tastbaar briefpapier of een muntstuk. Als je deze crypto munten koopt is het bijvoorbeeld belangrijk dat je deze wel beveiligd zodat een hacker ze niet kan stelen. Daarnaast moet je ook weten waar je op moet letten om op het juiste moment te kopen en te verkopen. Als je hier nog geen enkele kennis van hebt dan is het verstandig om je hier eerst in te verdiepen om het risico op verlies van inleg te verkleinen.

Handelen in crypto currency

Er is een ontzettend goede online training beschikbaar van experts op het gebied van cryptocurrency. In onze review over de Crypto Masterclass vertellen wij jou alles over deze online training waarin jij stap voor stap leert om met cryptocurrency geld te verdienen. De training word gegeven door Patrick Suiker en Derek Westra. Zij hebben hun jarenlange ervaring gedeeld in deze training en de resultaten van andere cursisten is inspirerend.

Day trading

Iedereen kent natuurlijk wel het handelen op de beurs, dit heb je vast wel eens op televisie gezien of gehoord op de radio. Day trading is eigenlijk hetzelfde maar dan op de korte termijn, dus op dezelfde dag het kopen en verkopen van aandelen. Als je dit op de juiste manier doet is hier ontzettend veel geld mee te verdienen. Maar net zoals het handelen in cryptocurrency is het erg belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent.

Gelukkig is er ook een goede online training beschikbaar die jou kan helpen om alle aspecten van het day trading te leren. In onze review over de Trading Navigator Methode laten wij jou de voor en nadelen van deze online training zien. De ontwikkelaar van deze training is Harm van Wijk en hij laat jou dagelijks mee kijken met welke trades hij zet en waarom. Je kunt dus al erg snel geld verdienen met deze training omdat je gewoon dezelfde trades kunt zetten als Harm. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Makkelijk online geld bij verdienen als student

De onderstaande methodes die wij behandelen zijn de snelle en makkelijke manieren om online geld bij te verdienen als student. Ze kosten vaak niet heel veel tijd om al wat geld op te leveren. Wel moeten wij erbij vertellen dat het dan ook niet gaat om duizenden euro’s per maand, maar dat je er zeker wel leuk geld mee kunt verdienen.

Snel en makkelijk klinkt jou als student waarschijnlijk ook als muziek in de oren. En het combineren van de onderstaande verschillende methodes is ook zeker een optie. Vooral omdat de methodes ontzettend snel en makkelijk zijn.

Online spaarprogramma’s

Wellicht heb jij nog nooit van online spaarprogramma’s gehoord maar dat is een ontzettend makkelijke manier om online geld bij te verdienen als student. Door het klikken op links, het lezen van e-mails, het spelen van spelletjes en nog wel veel meer kun jij geld verdienen. Het zijn geen ontzettend hoge bedragen maar als je het vaak genoeg doet lopen deze bedragen al snel op.

Dit is zonder twijfel de meest simpele manier om geld te verdienen op het internet. Meld je aan bij 1 of meerdere online spaarprogramma’s en begin met sparen. Door het combineren van verschillende online spaarprogramma’s kun je maandelijks zo een paar honderd euro verdienen.

Het sparen met online spaarprogramma's

Zoals gezegd zijn er verschillende online spaarprogramma’s waarbij jij je kunt aanmelden om te beginnen met sparen. Wij hebben voor jou de beste online spaarprogramma’s op een rijtje gezet zodat jij dit niet meer hoeft uit te zoeken. Er is rekening gehouden met de betrouwbaarheid, inschrijfbonus, verdienmogelijkheden en de hoogte van de beloningen.

 1. Euroclix
 2. Cashze
 3. NuCash
 4. Gekkengoud
 5. Geldrace
 6. DirectVerdiend

Enquêtes invullen tegen betaling

Iedereen kent het principe van een enquête wel en waarschijnlijk vind jij ze zelfs net zoals veel mensen erg irritant. Je word na een telefoon gesprek met een grote leverancier of bij een aankoop op een webshop altijd gevraagd naar je mening. Wat als wij jou nou eens vertellen dat je geld kunt verdienen met simpelweg het invullen van enquêtes. Net als bij online spaarprogramma’s zijn er verschillende websites waar jij je kunt aanmelden om enquêtes in te vullen tegen betaling.

Een enquête invullen

De enquêtes die je invult zijn vaak marktonderzoeken die jij vanaf de bank of stoel kunt invullen. Af en toe krijg je ook producten thuis gestuurd om hierover een enquête in te vullen, regelmatig mag jij dan zelfs deze producten houden. Wij hebben de beste enquête websites voor jou op een rijtje gezet. Er zijn namelijk ook websites die enkel uit zijn op jou e-mail adres om jou vervolgens te bestoken met advertenties.

 1. Panelclix NL
 2. Toluna
 3. Opinieland
 4. Mobrog
 5. Lifepoints
 6. Panelwizard

Social Media

Iedereen gebruikt tegenwoordig social media en vooral voor studenten zoals jou zelf is social media waarschijnlijk vanzelfsprekend. Maar wist jij dat je met social media ook prima geld kunt verdienen? Eigenlijk kan social media in verschillende rijtjes terug komen omdat social media snel en makkelijk kan zijn maar je kunt er ook ontzettend veel geld mee verdienen.

Denk bijvoorbeeld aan het beginnen van een eigen YouTube kanaal of het plaatsen van advertenties op Facebook. Er zijn werkelijk oneindig veel manieren om via social media kanalen geld te verdienen. Er zijn 2 ontzettend goede online trainingen beschikbaar die jou kunnen helpen om dit op te zetten. In onze review over de SMMB Masterclass en onze review over de Agency Masterclass vertellen wij jou hier meer over.

Hier zie jij Social Media

Geld verdienen met Cashback

Veel mensen kennen het principe cashback niet of hebben er nog niet van gehoord. Maar het is een concept wat eigenlijk iedereen zou kunnen en moeten gebruiken. Je kunt namelijk geld verdienen door de aankopen die jij doet bij webshops, bijna alle webshops ondersteunen dit principe. Er zijn gratis cashback websites waar jij je kunt aanmelden en daardoor wel tot 15% korting krijgen op aankopen die jij doet bij webshops. Dit is korting die jij bovenop eventuele aanbiedingen krijgt bij deze webshops.

Dit levert jou met gemak €1500,- per jaar op door je simpelweg aan te melden bij een aantal gratis cashback websites, heel veel makkelijker kunnen wij het niet voor je maken. Uiteraard hebben wij ook voor de cashback websites de beste en betrouwbaarste opties voor jou op een rijtje gezet.

 1. Eucroclix
 2. iPay
 3. NuCash
 4. Cashback Korting

Conclusie over online geld verdienen als student

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er meer dan genoeg methodes om online geld te verdienen als student. Het belangrijkste is dat je kijkt welke methode jou het meest aanspreekt en bij jou past en dat je hiermee gaat beginnen. Uiteindelijk zijn de mogelijkheden eindeloos en de enigste beperking dat ben jij zelf. Begin en houd vol, je zult zien dat er ontzettend mooie resultaten behaald kunnen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.