geld verdienen met de computer

Is online geld verdienen betrouwbaar? Leer de 8 beste methodes

Jij wilt graag online geld gaan verdienen en zoekt hiervoor de beste methodes. Maar welke manier van online geld verdienen is tegenwoordig betrouwbaar? Er worden zo ontzettend veel verschillende manier gepromoot om via het internet geld te verdienen en iedereen belooft gouden bergen. Helaas zijn veel van deze beloftes alleen maar om hun eigen zakken te vullen.

Wij gaan jou helpen door in dit artikel de beste en meest betrouwbare methodes om online geld te verdienen te beschrijven. Het enigste wat jij hoeft te doen is kiezen welke methode het beste past bij jou interesses en ambities. Want het internet biedt oneindig veel mogelijkheden en hierdoor ook veel vrijheid. Je moet alleen weten waar je moet beginnen en daar willen wij mee helpen.

Waarom online geld verdienen?

Voordat wij gaan kijken welke betrouwbare methodes er allemaal zijn om online geld te gaan verdienen willen wij eerst vertellen waarom het verdienen van geld via het internet zo’n mooie manier is. Want er zijn namelijk veel voordelen om via deze manier geld te verdienen ten opzichte van een reguliere 9 tot 5 baan. Wij hebben deze voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  • Het internet is altijd online en je bent dus niet gebonden aan tijden. Jij bepaalt jou eigen tijden en dat bied erg veel vrijheid.
  • Je kunt overal ter wereld aan jou business werken. Het enigste wat je nodig hebt is een laptop en internet.
  • Het risico om online een eigen business op te starten is erg klein. Vaak hoef je bijna niets te investeren om te beginnen.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je veel meer geld kunt verdienen dan bij een 9 tot 5 baan.

Betrouwbaar online geld verdienen

Zoals beloofd gaan wij verschillende methodes behandelen waarmee je op een betrouwbare manier online geld kunt gaan verdienen. Houd er rekening mee dat het niet voor niets aan komt waaien, je zult er echt mee aan de slag moeten gaan. De ene methode zal jou meer aanspreken als de andere. Kies de methode die jou het meest interessant lijkt en start hier simpelweg mee. Want uiteindelijk gaat het allemaal om beginnen en volhouden.

Online geld verdienen

Affiliate Marketing

Een ontzettend mooie manier om op een betrouwbare manier online geld te verdienen is Affiliate Marketing. Deze manier van geld verdienen zul jij ook vaak terug zien komen bij ons op de website omdat dit voor iedereen zo toegankelijk is. Bij Affiliate Marketing ga je een product van iemand anders promoten in ruil voor commissies. Koopt een klant het product via jou unieke affiliate link dan krijg jij een deel van het verkoopbedrag als commissie.

Affiliate marketing kun je op veel verschillende toepassen, zoals bijvoorbeeld met behulp van Social Media of via een eigen YouTube Kanaal. Maar de meest gebruikte en populairste manier om Affiliate Marketing toe te passen is het opzetten van een eigen website. Hier ga je artikelen publiceren die te maken hebben met het onderwerp van het product dat jij wilt gaan promoten.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Het mooie van Affiliate Marketing is dat je niets te maken hebt met de klanten en dus ook geen klantenservice hoeft te hebben of producten op voorraad moet hebben. Alles gaat via het internet en je kunt dus zelfs geld verdienen wanneer je slaapt of als je op vakantie bent. Daarom is deze manier van geld verdienen ook ontzettend aan het groeien.

Ben jij geïnteresseerd in Affiliate Marketing? Kijk dan eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. In deze online training leert Jacko Meijaard jou alles wat je moet weten om met Affiliate Marketing te kunnen beginnen.

Day Trading

Je hebt vast wel eens gehoord van het handelen in aandelen op de beurs en denkt dan vast dat dit niet aan jou besteed is. Toch is dit een hele mooie manier van geld verdienen en dichterbij dan jij zult denken. Vooral het day traden is interessant en erg populair aan het worden bij de jongere generatie. Met Day Trading ga jij op dag basis handelen in effecten. Je moet natuurlijk wel weten waar je mee bezig bent om geen grote verliezen te maken.

Maar de informatie is is overal te vinden, je moet alleen wel opletten dat de bron van de informatie betrouwbaar is. Kijk anders eens naar onze review over de Trading Navigator Methode. Hier gaat Harm van Wijk jou alles leren over de fijne kneepjes van het Day Traden. Je hebt ook de mogelijkheid om dagelijks mee te kijken welke trades Harm doet. Zo kun jij diezelfde trades maken en ook leren waarom Harm juist deze trades maakt.

Een eigen webshop opzetten

De volgende methode die wij gaan bespreken is het opzetten van een eigen webshop. Veel mensen denken dat dit alleen is weg gelegd voor mensen met kennis van websites, maar dit is zeker niet het geval. Je hebt vast wel eens gehoord van bol.com of coolblue, dit zijn voorbeelden van ontzettend succesvolle webshops. De mogelijkheden met een webshop zijn eindeloos en je kunt snel reageren op veranderingen in de markt.

Geld verdienen met een eigen webshop

De meeste processen van een webshop zijn te automatiseren zodat jij er minder werk mee hebt. Denk bijvoorbeeld aan het betaalsysteem en het versturen van vooraf ingestelde e-mails. Afhankelijk van jou type webshop dat je kiest is zelfs het bezorg en voorraad systeem te outsourcen. Je kunt het dus zo gemakkelijk of ingewikkeld maken als je zelf zou willen. Wil jij zelf de voorraad beheren is dat uiteraard ook geen probleem.

Belangrijk bij het opzetten van een webshop is dat jij weet wat je wilt en waar jij mensen meerwaarde kunt bieden. Het helpt enorm als jij gemakkelijk over de producten kunt vertellen die jij op de webshop aanbiedt. Er zijn genoeg inspirerende verhalen te vinden van mensen die na 1 jaar al hun 9 tot 5 baan hebben kunnen opzeggen omdat de webshop die zij begonnen zo succesvol werd.

Zeker de moeite waard dus om eens naar te kijken als hier je interesse ligt. Wij vinden het ook ontzettend leuk om een eigen webshop op te zetten. Vooral wanneer het eenmaal begint te draaien is elke verkoop die je doet weer motiverend.

Social media marketing bureau

Een zeer mooie manier om betrouwbaar online geld te verdienen is het opzetten van een eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau). Met een SMMB ga jij de advertenties op social media verzorgen voor jou klanten. Dit klinkt misschien als veel werk omdat je dus ook eigen klanten moet gaan werven. Maar alles kun jij doen van achter jou computer en dit gaat sneller dan jij denkt.

Een Social Media Marketing Bureau

Het opzetten van advertenties is ook erg gemakkelijk met behulp van de juiste tools zoals bijvoorbeeld Facebook Business Manager. Een goede klant brengt gemiddeld zo’n €1000,- tot €1500,- euro per maand binnen, en hier hoef jij maar een paar uurtjes voor te werken. Een eigen SMMB opzetten is echt niet moeilijk en zeker toegankelijk voor iedereen. En je hebt niet eens een eigen website nodig.

Er zijn 2 ontzettend goede online trainingen beschikbaar die jou alles leren wat je moet weten om een eigen SMMB op te zetten. In onze review over de SMMB Masterclass en onze review over de Agency Masterclass vertellen wij jou hier meer over.

Betrouwbaar online geld verdienen met schrijven

Ben jij goed in het schrijven teksten of vind jij het leuk om de beste teksten te schrijven? Dan kun je hier veel geld mee verdienen. Zelfs zoveel dat je echt geen andere baan meer nodig hebt. Dit is iets wat veel mensen niet weten en wat vaak onderschat word. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om betrouwbaar online geld te verdienen met schrijven.

Het mooie van deze methode van geld verdienen is dat je het bijna altijd en overal ter wereld kunt doen. Het enigste wat jij nodig hebt is een laptop of computer met een internet verbinding. Je kunt ervoor kiezen om teksten te verkopen of te gaan schrijven voor opdrachtgevers. Ook het schrijven van columns kun je echt prima geld mee verdienen. Je moet alleen uitzoeken wat jij de leukste manier vind en hiermee aan de slag gaan.

Enquêtes invullen

De meest simpele manier in dit artikel om betrouwbaar online geld te verdienen is het invullen van enquêtes. Oke eerlijk is eerlijk, je kunt er ook niet zoveel geld mee verdienen als bijvoorbeeld Affiliate Marketing of het opzetten van een eigen webshop. Maar toch kun je hier echt prima geld aan over houden. En je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen je mening geven in enquêtes.

Een enquête invullen

En soms krijg je ook producten opgestuurd die je na het invullen van de enquête mag houden, dus dat is een extra voordeeltje. Er zijn veel websites waar je geld kunt verdienen door het invullen van enquêtes. Wij hebben de beste websites waar je het meest kunt verdienen voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn ook gelijk de meest betrouwbaarste websites.

  1. Panelclix
  2. Toluna
  3. Opinieland
  4. Panelwizard
  5. Lifepoints

Rijk worden met Crypto

Jij hebt ongetwijfeld wel eens van de Bitcoin gehoord, dat kan ook haast niet anders gezien deze zoveel in het nieuws is geweest de laatste tijd. Bitcoin is een online valuta dat een crypto munt genoemd word. Zoals de Bitcoin zijn er nog duizenden andere crypto munten en er word verwacht dat dit het nieuwe betaalmiddel van de toekomst word.

Wat veel mensen niet weten is dat er ook ontzettend veel geld te verdienen is met het handelen in cryptocurrency. Net zoals in aandelen kun je handelen in deze online crypto munten. Belangrijk is natuurlijk wel dat jij weet waar je mee bezig bent. Maar dit is 1 van de weinige methodes in dit artikel waarmee je in zeer korte tijd heel veel geld kunt verdienen.

Gelukkig is er een ontzettend goede online training beschikbaar die jou alles laat zien wat je moet weten om winstgevend te kunnen handelen in cryptocurrency. In onze review over de Crypto Masterclass vertellen wij jou meer over deze populaire training.

Handelen in crypto currency

Publiceer jou eigen e-book

Jij hebt vast ergens heel veel kennis of passie voor in het leven, toch? Schrijf hier een eigen boek over en publiceer deze. Je zult versteld staan hoeveel geld je hiermee kunt verdienen. En omdat je veel kennis of passie voor het onderwerp hebt gaat het schrijven waarschijnlijk vanzelf. Je kunt het boek vervolgens zowel fysiek als digitaal uitbrengen.

Met behulp van Affiliate Marketing kun je zelfs de verkoop van het boek bevorderen en andere affiliate marketeers jou boek laten promoten. Als dat eenmaal loopt hoef jij in principe alleen maar achterover te zitten en de verkoop van jou boek zien groeien. Zolang jou boek mensen maar boeit of kan helpen met het oplossen van een probleem, zoals bijvoorbeeld een boek dat helpt bij het afvallen doormiddel van een uniek eet/training programma.

Conclusie over betrouwbaar online geld verdienen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er nogal wat mooie mogelijkheden om op een betrouwbare manier online geld te verdienen. De ene methode zal wat meer tijd kosten om van de grond te krijgen als de andere, maar ze zijn allemaal de moeite waard om te bekijken.

De belangrijkste tip die wij jou kunnen meegeven is om gewoon te beginnen. Dan heb je namelijk al een 50% voorsprong op de rest. Veel mensen zoeken wel naar allerlei gouden bergen maar beginnen nooit echt ergens mee. Kijk dus welke methode jou het meest interessant lijkt en start hier gewoon mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.