Harm van Wijk tijdens een training

Harm van Wijk [Beleggen.com] Review en Ervaringen

Jij wilt dus graag meer weten over Harm van Wijk en wellicht of het verstandig is om met hem in zee te gaan. Grote kans dat jij één van zijn boeken of trainingen op het internet bent tegen gekomen en jezelf afvraagt of hij te vertrouwen is. In het volgende artikel willen wij jou antwoord geven op die vraag en een beter beeld geven van de man achter beleggen.com.

Wij zullen vertellen over onze ervaring met Harm van Wijk en waarom hij tegenwoordig niet meer weg te slaan is uit de beleggerswereld. Na het lezen van dit artikel heb jij een helder beeld over hem als persoon en of hij te vertrouwen is. Je kunt dan zelf een wel overwogen keus maken om met hem in zee te gaan of één van zijn trainingen te volgen.

Wie is Harm van Wijk?

Om een goed beeld van Harm te krijgen is het natuurlijk goed om in te zoomen op hem als persoon. Wie is hij en waar staat hij voor? Harm is de oprichter en eigenaar van de succesvolle website beleggen.com. Hij heeft meerdere trainingen ontwikkeld en komt door zijn succes, expertise en ervaring ook regelmatig in de media.

Zo is hij onder andere te zien en te horen geweest bij de volgende media kanalen:

 • Radio 1
 • Radio 2
 • Rondom10
 • Een Vandaag
 • Netwerk
 • BNR nieuwsradio
 • Finance Television
 • RTL Business Class
 • Beleggersfair

Zoals je kunt zien zijn dat nogal wat optredens in de media en dat is natuurlijk niet zomaar. Harm is een doctorandus in de economie en heeft als adviseur al heel wat grote bedrijven geholpen. Hij is onder andere adviseur geweest van Telegraaf, SNS Bank, ABN AMRO, BinckBank en Lynx.

Ook schrijft Harm voor meerdere financiële bedrijven zoals De Financiële Telegraaf, Beurs.nl en BeursPlaza. Zoals je kunt lezen heeft Harm van Wijk al ontzettend veel bereikt en heeft hij ongelooflijk veel kennis en ervaring opgedaan. Hij is dan ook al meer dan 32 jaar actief in de wereld van economie en beleggen.

Daarnaast heeft Harm ook een eigen bedrijf opgezet en deze staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De gegevens hiervan hebben we hieronder voor jou in een lijstje gezet.

 • Handelsnaam: BeursBulletin Alerts B.V.
 • KVK registratienummer: 34244390
 • Adresgegevens: Rokebrandlaan 2, 1261WV, Blaricum
 • Telefoon nummer: 035 7370440
 • E-mail adres: info@beleggen.com

Welke boeken heeft hij geschreven?

Zoals hierboven al aangegeven heeft Harm een aantal zeer succesvolle boeken geschreven. Een aantal van deze boeken zijn gratis te downloaden en een aantal van de boeken zijn tegen betaling aan te schaffen. Veel van zijn boeken worden erg goed ontvangen en daarom hebben wij hieronder een lijst van zijn beste boeken.

30 winstgevende aandelen in 5 minuten

In dit eerste gratis e-boek leert Harm jou alle tips en strategieën om in korte tijd winstgevende aandelen te selecteren. Het is een goed boek om mee te beginnen en Harm van Wijk wat beter te leren kennen. Er staan veel goede tips in die iedere belegger eens zou door moeten lezen.

Het e-boek telt 8 pagina’s en kun je zien als een korte handleiding om jou te begeleiden bij het selecteren van de beste aandelen. Wanneer je toegang hebt tot dit e-boek krijg je ook gelijk toegang tot het platform op beleggen.com. Je hebt dan ook toegang tot de gratis training “in 10 stappen succesvol beleggen”.

Het e-boek 30 winstgevende aandelen in 5 minuten is namelijk een onderdeel van die gratis training. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken dus.

30 winstgevende aandelen in 5 minuten

De kunst van het verkrijgen van geld

Dit boek is niet daadwerkelijk geschreven door Harm van Wijk maar door Barnum en dateert uit 1880. De regels die hij beschrijft in het boek gelden tot op de dag van vandaag nog steeds. Barnum was in zijn tijd één van de bekendste Amerikanen.

In zijn boek onthult hij zijn geheimen om veel geld te kunnen verdienen. Harm heeft dit boek vertaalt in het Nederlands en beschikbaar gemaakt als fysiek, audio en digitaal boek. Omdat hij vind dat dit boek bij niemand mag ontbreken in de boekenkast.

De kunst van het verkrijgen van geld

Geld verdienen met opties

Met het e-boek geld verdienen met opties ga je leren zoals de titel het eigenlijk al verklapt om geld te verdienen met behulp van het beleggen in opties. Het is een stap voor stap handleiding waarbij Harm garandeert dat iedereen hier succesvol mee kan zijn.

Dit e-boek is niet gratis want je betaal €47,- om toegang te krijgen tot dit boek. Wel krijg je er een aantal handige calculators bij en een abonnement op OptieAlert. Dit is een abonnement waarbij Harm jou de posities doorgeeft welke hij zelf ook in neemt.

Omdat Harm naar eigen zeggen alleen maar tevreden klanten wil hebben geeft hij ook een 100% niet goed geld terug garantie. Je hebt dus 30 dagen bedenktijd.

De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Een ander succesvol boek dat onder andere ontwikkeld is door Harm van Wijk is “De meest gestelde vragen over de Bitcoin”. De titel is echter wat misleidend omdat er niet alleen maar vraag en antwoord in dit boek staat. Het boek is geschreven door 5 Bitcoin experts en behandeld alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen gaan met het beleggen in crypto.

Het is geen boek dat aandelen en opties behandeld maar zoals je waarschijnlijk al wel weet kun je ook ontzettend veel geld verdienen met het handelen in crypto. Je betaald alleen de verzendkosten waardoor dit boek voor een minimale vergoeding te verkrijgen is.

De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Beleggen.com en deslimstebelegger.nl

Zoals we al eerder aan hebben gegeven in dit artikel is Harm van Wijk eigenaar van de succesvolle website beleggen.com. Deze website is al jarenlang toonaangevend in de wereld van beleggen en ben je ongetwijfeld al wel tegen gekomen als je informatie hebt gezocht over beleggen.

Wekelijks worden hier nieuwe blogs gepubliceerd met informatie of nieuws over de wereld van beleggen. Harm heeft inmiddels een team van experts om zich heen verzameld die helpen bij het onderhouden van de website en de blogs. De website staat bomvol met goede tips waar je op moet letten bij het kopen van aandelen.

Naast beleggen.com zit hier ook deslimstebelegger.nl aan vast. Dit is het platform waar de cursisten van zijn cursus “De Trading Navigator Methode” toegang toe krijgen. De websites zijn erg goed en overzichtelijk opgezet en iedereen kan hier een account aanmaken.

Je krijgt vervolgens ook toegang tot gratis materiaal zoals koersen, optiecalculator en de community. Deze website is absoluut een verzamelpunt van goede informatie, trainingen en gedreven mensen op het gebied van beleggen.

Harm van Wijk bij Kassa?

Dit is wellicht een beetje een bijzonder hoofdstuk in ons artikel aangezien Harm van Wijk nog nooit bij kassa is geweest. Waarom zou je daar dan een hoofdstuk over willen schrijven vraag jij jij waarschijnlijk af? Omdat we merken dat er toch veel mensen maandelijks zoeken op “Harm van Wijk kassa“.

Veel mensen zijn vaak op zoek naar een reden om iets niet te doen. Dit doen ze om de keuze die ze maken goed te keuren door een artikel op het internet te vinden die negatief is over een product. Ze willen het geld liever niet uitgeven of de energie erin stoppen die het waarschijnlijk gaat kosten.

Die mensen willen wel graag verandering in hun financiële situatie maar willen daar niet teveel moeite voor doen. Er zijn altijd wel negatieve berichten over een persoon of product te vinden. Maar wij kunnen zonder enige twijfel zeggen dat Harm van Wijk te vertrouwen is. Hij heeft ontzettend veel passie en kennis voor wat hij doet en heeft daadwerkelijk de intentie om mensen verder te helpen.

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Wij hebben al eerder benoemd dat Harm van Wijk een eigen cursus heeft ontwikkeld genaamd de Trading Navigator Methode. Maar wat houd deze cursus precies in? In deze online video training ga je leren om zoveel mogelijk rendement te behalen met het beleggen in aandelen en opties.

Dat doe je stap voor stap en Harm leert jou hoe je de risico’s van beleggen zo laag mogelijk kunt houden. Ook krijg je toegang tot de speciaal ontwikkelde software van Harm van Wijk genaamd Trading Navigator. Deze software geeft je koop- en verkoopsignalen zodat jouw verliezen beperkt blijven en jouw winst zo hoog mogelijk.

Verder krijg je toegang tot meerdere bonus producten en word je lid van de community waar je met andere gedreven beleggers ideeën kunt uitwisselen en vragen kunt stellen. Het feit dat wij als leek een rendement van 17,5% konden behalen op onze investering is voor ons het bewijs dat iedereen kan slagen.

Wil je meer weten over deze online cursus lees dan onze uitgebreide review over de Trading Navigator Methode. Wanneer je wilt beginnen met beleggen kunnen wij deze online training van harte aanbevelen.

X10 met Crypto

Naast de Trading Navigator Methode heeft Harm nog een online training ontwikkeld, namelijk X10 met Crypto. De revolutie van crypto is Harm ook niet onopgemerkt gebleven en daarom heeft hij samen met Jan Robert Schutte deze uitgebreide online video training opgezet.

X10 met Crypto

In X10 met Crypto leer jij hoe jij jouw vermogen kunt uitbreiden door te gaan traden met crypto. Beide heren zijn inmiddels expert op het gebied van crypto en hebben deze kennis en ervaring in de online cursus gegoten. De cursus bestaat uit 2 gedeeltes waarvan je 1 gedeelte volgt op het platform van Harm van Wijk en het andere gedeelte op het platform van Jan Robert Schutte.

Je leert van A tot Z wat er nodig is om winstgevend te gaan traden in crypto en hoe je dat doet op een zo’n veilig mogelijke manier. Natuurlijk zitten er altijd risico’s aan wanneer je gaat beleggen, of dat nou is in crypto of aandelen. Maar door de zaken slim in te richten kun je dit risico zo klein mogelijk houden. Dit en meer leer je allemaal in de online training van Harm en Jan Robert.

Het is een training waar zowel de beginnende crypto traders als de meer gevorderde crypto traders veel aan zullen hebben. Wil je meer informatie over de training of ben je benieuwd wat deze training kost? Kijk dan eens naar onze uitgebreide review over de X10 met Crypto training.

Harm van Wijk ervaringen

Het is natuurlijk mooi wat Harm van Wijk allemaal gedaan heeft en welke websites hij heeft opgezet, maar wat zijn de ervaringen van andere mensen met Harm? En wat is onze ervaring met Harm van Wijk, want wij hebben natuurlijk ook uitgebreid te maken gehad met hem.

Wanneer je reacties leest van mensen die reeds trainingen hebben gevolgd bij hem of op een andere manier met hem in aanraking zijn gekomen zijn deze mensen veelal uiterst positief. Veel van deze mensen hebben ontzettend mooie resultaten gehaald met 1 van zijn cursussen en beschrijven Harm als een man die er ook daadwerkelijk voor je is.

Harm van Wijk op Trustpilot

Dat is ook de ervaring die wij met Harm van Wijk hebben. Wij stapten ook redelijk als leek in toen wij zijn trainingen hebben gevolgd en hadden uiteraard genoeg vragen. Deze werden altijd snel en serieus beantwoord door Harm. Hij is ontzettend gepassioneerd over wat hij doet en wil dit het liefst met iedereen delen.

Dat doet hij op een hele rustige manier waardoor het prettig is om met hem te communiceren. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Harm is een sympathieke man die mensen daadwerkelijk wil verder helpen.

Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die zich negatief uitlaten over Harm, dat zul je namelijk altijd houden. Wanneer je goed leest zijn het vaak mensen die slapend rijk willen worden en Harm verantwoordelijk houden als dat niet lukt met zijn training. Of andere beleggers die concurrenten graag in een negatief daglicht willen zetten.

Conclusie over Harm van Wijk

Wanneer je het bovenstaande artikel hebt doorgelezen zal het je niet verbazen dat wij ontzettend positief zijn over Harm van Wijk. Hij is de real deal en heeft daadwerkelijk de intentie om mensen verder te helpen. Uiteraard zit er ook wel een commercieel aspect aan zijn trainingen en website, maar dat mag je iemand niet kwalijk nemen. Je zult echter zeker geen spijt krijgen wanneer je met Harm van Wijk in zee gaat.

Dat is ook zeker terug te zien in de vele positieve reacties van klanten van hem en de mooie resultaten die zij delen. Harm heeft in de vele jaren dat hij actief is in de financiële wereld zo ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. Hij heeft voor vele grote bedrijven gewerkt en door zijn expertise is hij ook regelmatig in de media geweest.

Ben je op zoek naar een betrouwbare coach die jou in de wereld van beleggen en crypto kan begeleiden? Dan ben je bij Harm van Wijk zeker aan het juist adres. Je word niet voor de leeuwen gegooid en kunt met al jouw vragen terecht bij hem of zijn actieve community.

Wil jij ook veilig beleggen met een hoog rendement?

Dan is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk absoluut een aanrader. Doordat je geen beginnersfouten maakt behaal je een uitstekend rendement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.