Geld verdienen zonder baan

Geld verdienen zonder baan? €250,- per dag methodes

Iedereen kan zijn baan kwijt raken om wat voor reden dan ook en dat is natuurlijk erg vervelend. Het kan zelfs voorkomen dat je ook niet gelijk weer nieuw werk kunt vinden. Dat betekent echter niet dat jij niets meer kunt doen. Er zijn namelijk ontzettend veel mooie manieren om veel geld te verdienen zonder baan. En wellicht heb jij dan niet eens meer een baan nodig aangezien je veel meer geld kunt verdienen met een aantal methodes.

In het volgende artikel willen wij jou meer vertellen over de verschillende manieren om geld te verdienen zonder dat je een baan hebt. Steeds meer mensen willen ook niet meer gebonden zijn aan de standaard 9 tot 5 baan en willen meer vrijheid. Dit is zeker mogelijk voor een aantal van de methodes die wij hieronder gaan bespreken. Kijk dus wat bij jou past en ga ermee aan de slag, je zult zien dat het makkelijker is dan je denkt.

Waarom geld verdienen zonder baan?

Het is natuurlijk vrij logisch waarom je geld zou willen verdienen als je geen baan hebt. Je hebt een inkomen nodig om jezelf en wellicht je familie te voorzien van de dagelijkse behoeftes. Maar hier kan ook iets zeer positiefs uit voort komen aangezien je echt geen werk nodig hebt om veel geld te verdienen. Het kan zomaar zijn dat jij uit het volgende artikel een nieuwe passie vind waarmee je veel meer geld verdiend dan je ooit met een reguliere baan zou kunnen.

Daarnaast bied een inkomen waarbij je niet gebonden zit aan vaste werktijden ook nog eens veel meer vrijheid. Veel van de onderstaande manieren om geld te verdienen zijn online. Het voordeel hiervan is dat je dus ook geld kunt verdienen vanaf elke locatie in de wereld. Zoals je ziet hoeft dus het verliezen van je baan niet iets negatiefs te zijn, het kan jou leven positief veranderen. Zolang jij de kansen maar ziet liggen en met beide handen aanpakt.

Geld verdienen zonder baan

Zoals wij hierboven al beloofd hadden geven wij jou hieronder de beste methodes om geld te verdienen zonder baan. Je zult merken dat veel methodes makkelijker zijn dan je zult denken. Het belangrijkste is dat je een manier uitzoekt die het beste bij jou past en gewoon gaat beginnen. Geef niet op bij de eerste tegenslag maar toon doorzettingsvermogen en je zult mooie resultaten gaan zien. Wij sturen je ieder geval graag de juiste kant op.

Beleggen in Cryptocurrency

De eerste mooie manier die wij gaan bespreken om veel geld te kunnen verdienen is het handelen in crypto munten. Iedereen heeft vast wel eens van de Bitcoin gehoord en dat is een crypto munt. Zo zijn er nog veel meer crypto munten waar je wellicht nog niet vaker van gehoord hebt. Crypto munten moet je zien als online geld en vele experts verwachten dat dit het nieuwe betaalmiddel van de toekomst gaat worden.

Handelen in crypto currency

Zoals je dat bij aandelen ook kunt doen is het mogelijk om te handelen in crypto valuta. De koersen van de crypto munten wisselen dagelijks en als jij hier succesvol in weet te handelen kun jij hier ontzettend veel geld mee verdienen. Nou klinkt het wellicht allemaal wat ingewikkeld, helemaal omdat je er waarschijnlijk geen kennis van hebt. Maar het is makkelijker dan je zult denken als je eenmaal de kennis hebt opgedaan.

Kijk anders maar eens naar onze review over de Crypto Masterclass. In deze online training geven Derek Westra en Patrick Suiker jou alle informatie die je nodig hebt om succesvol en winstgevend te handelen in crypto currency. Zij laten jou stap voor stap zien wat je moet doen. De training bestaat uit vooraf opgenomen video’s dus je kunt volledig in eigen tijd en eigen tempo alles doorlopen. Daarnaast heb je ook goede support en toegang tot een uitstekende online community.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een ontzettend mooie manier om een passief inkomen op te bouwen. Een passief inkomen is inkomen dat jij verdiend zonder dat jij er op dat moment iets voor moet doen. Bij Affiliate Marketing ga jij een product van iemand anders promoten in ruil voor commissies. Koopt iemand via jou promotie link een product dan ontvang jij een gedeelte van het aankoopbedrag.

De term Affiliate Marketing

Het promoten van een product kun je op verschillende manieren doen. Denk hierbij aan het opzetten van een eigen website, social media, YouTube. Het mooie van Affiliate Marketing is dat jij niets te maken hebt met klantenservice of het versturen van producten. Het enigste wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen via jou unieke affiliate link de producten aanschaffen.

De mogelijkheden met Affiliate Marketing zijn eindeloos en je kunt hier uiteindelijk makkelijk €10,000 in de maand mee gaan verdienen. Een goede opstap om te beginnen met Affiliate Marketing is de online training van Jacko Meijaard. In deze training leer jij alles wat je moet weten om succesvol en winstgevend een eigen business op te zetten met Affiliate Marketing. Check onze review over de Affiliate Marketing Revolutie maar eens. Je kunt hiermee beginnen zonder enige kennis of ervaring.

Start je eigen webshop

Iedereen weet natuurlijk wel wat een webshop is, denk bijvoorbeeld maar eens aan coolblue.nl. Wat wellicht niet iedereen weet is dat je ontzettend veel geld kunt verdienen door het opzetten van jou eigen webshop. Het is ook nog eens erg leuk om te doen en jij bent op die manier bezig om een eigen succesvolle online business op te zetten. Telkens als je een product verkoopt geeft dat je een gevoel van voldoening.

Iedereen koopt tegenwoordig al zijn of haar producten online. Daarom is het ook een perfect moment om nu een eigen webshop te beginnen. Je denkt misschien dat dit een ingewikkeld proces is dat alleen is weg gelegd voor mensen met kennis van websites. Maar dat is zeker niet waar, tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om een eigen webshop te beginnen. Wel is het belangrijk dat jij dit goed voorbereid en niet zomaar wat gaat doen.

Toelichting van een webshop

Zie jij het wel zitten om een eigen webshop te beginnen? Zorg dan dat je over de juiste kennis beschikt en start gewoon. Je zult zien dat het makkelijker is dan je denkt.

Begin je eigen SMMB

Een andere ontzettend mooie manier om geld te verdienen zonder dat jij een baan nodig hebt is het opzetten van een eigen SMMB. Deze afkorting staat voor Social Media Marketing Bureau. Met een eigen SMMB ga jij de marketing op social media verzorgen voor klanten. Je hebt hier geen eigen website voor nodig en alles loopt via social media campagnes.

Je gaat je dus voornamelijk bezig houden met het binnen halen van klanten en voor hen de marketing op social media verzorgen. Wat wellicht veel mensen onterecht afschrikt bij een SMMB is dat je klanten moet gaan regelen. Dit is makkelijker dan je denkt en kan allemaal van achter jou eigen computer/laptop geregeld worden. Een goede klant brengt al snel zo’n €1500,- tot €2000,- binnen in de maand, zeker de moeite waard dus.

Hier zie jij Social Media

Om jou hiermee op weg te helpen hebben wij een review geschreven over een aantal producten die jou helpen een eigen SMMB op te zetten. Want het is namelijk echt niet heel moeilijk alleen moet je wel weten waar je moet beginnen. Kijk maar eens naar onze review over de Agency Masterclass of onze review over de SMMB Masterclass. Beide erg goede online trainingen die jou precies laten zien wat er nodig is om een succesvolle SMMB op te starten.

Begin als vlogger om geld te verdienen zonder baan

De grootste zoekmachine na Google is YouTube. Dit kun je dus ook prima gebruiken om bijvoorbeeld een eigen YouTube kanaal op te zetten. Je zult het misschien niet denken maar daar kun jij meer dan een maandsalaris mee verdienen. Vind jij het bijvoorbeeld geen probleem om filmpjes te maken over jou dagelijkse leven? Dat noemen wij vloggen en er zijn veel verschillende manieren om te vloggen. Je kunt bijvoorbeeld informatieve vlogs maken over make-up zoals je wellicht kent van Nikkie Tutorials.

Maar ook zoals hierboven gezegd is het filmpjes maken over je dagelijkse leven een voorbeeld van vloggen. Andere voorbeelden zijn candid camera achtige filmpjes of jezelf streamen/filmen als je aan het gamen bent en deze filmpjes voorzien van commentaar. Als je uiteindelijk maar uniek en interessant genoeg bent ga je van zelf volgers krijgen. Je meld je vervolgens aan bij Google AdSense zodat jij toestaat dat andere bedrijven advertenties naast en tijdens jou filmpjes plaatsen.

Vloggen op YouTube

Er zijn zoveel voorbeelden van vloggers die hiermee hun inkomen verdienen en het gaat sneller dan jij zult verwachten. Zorg dat jij uniek bent en iets interessants te vertellen hebt en dan komt het goed. Natuurlijk is het maken van filmpjes in het begin spannend, je moet waarschijnlijk buiten je comfort zone stappen. Maar geloof ons, hier zijn juist de grootste successen te behalen. Als je buiten jou eigen comfort zone gaat stappen.

Betaald enquêtes in vullen

Wil je snel wat geld bij verdienen zonder daar al teveel moeite voor hoeven te doen? Dan is het invullen van online enquêtes een super mooie manier. Je kunt hier al snel een paar honderd euro in de maand mee binnen halen. Het enigste wat je hoeft te doen is jezelf in te schrijven bij een enquête/onderzoek website. Zij geven jou vervolgens enquêtes om in te vullen op basis van de informatie die jij over jezelf hebt gegeven.

Het is verstandig om jezelf bij meer dan 1 website in te schrijven, zo krijg je namelijk meer werk jou kant op gestuurd en verdien je dus ook meer geld. Het mooie van het invullen van enquêtes is dat het niet veel tijd kost en iedereen dit kan doen. Je krijgt zelfs soms producten opgestuurd om te testen en hier moet je dan een enquête over invullen. De producten mag jij in veel gevallen houden.

Een enquête invullen

Wij hebben voor jou een top 5 samengesteld van de 5 beste enquête websites. Dit hebben wij onder andere gebaseerd op de hoeveelheid werk die je daar krijgt en de hoogte van de uitbetalingen.

  1. Panelclix
  2. Toluna
  3. Opinieland
  4. Panelwizard
  5. Lifepoints

Day traden om geld te verdienen zonder baan

Het handelen in aandelen kent natuurlijk iedereen maar er zijn maar weinig mensen die de kennis hebben hoe je dit kunt doen en ook nog eens veel winst kunt maken. Maar als jij deze informatie wel zou hebben en zou uitzoeken is het een ontzettend mooie en erg snelle manier om veel geld te verdienen. Je kunt hier zelfs ontzettend rijk mee worden.

Wij hebben een review geschreven over de Trading Navigator Methode die waarschijnlijk erg interessant is als jij meer wilt weten over het handelen in aandelen. In deze online training leer jij alles over het day traden van aandelen op de Amerikaanse beurs. De training word gegeven door Harm van Wijk en je hebt zelfs de mogelijkheid om dagelijks mee te kijken met Harm welke trades hij zet.

Zo leer jij waarom hij deze trades zet en kun je ook zelf deze trades zetten en dus geld verdienen met de expertise van Harm van Wijk. Zodat je het natuurlijk uiteindelijk zonder de hulp van Kevin kunt doen.

Meedoen aan online spaarprogramma’s

Een andere ontzettend mooie manier om snel wat geld bij te verdienen zonder een baan is het meedoen aan online spaarprogramma’s. Het enigste wat jij hoeft te doen is het uitvoeren van hele simpele opdrachten zoals het klikken op links of banners, like op Facebook of zelfs het spelen van spelletjes. In ruil daarvoor krijg jij per opdracht geld.

Geld verdienen met online spaarprogramma's

Dit gaat niet om grote bedragen maar omdat je ontzettend veel van deze opdrachtjes in een uur kunt doen kun je al snel tot een paar honderd euro per maand verdienen. Ook voor deze online spaarprogramma’s hebben wij een top 5 lijst samengesteld van de beste websites.

  1. Euroclix
  2. iPay
  3. Gekkengoud
  4. NuCash
  5. Geldrace

Verkoop je eigen e-book

Veel mensen denken hier veel te ingewikkeld over maar een eigen boek schrijven en uitbrengen is een ontzettend winstgevende manier om geld te verdienen zonder dat jij een baan hebt. Jij bent vast ergens heel erg goed in of jij hebt ergens heel veel verstand van. Schrijf daarover een boek aangezien jij hierover makkelijk kunt vertellen en wellicht mensen kunt helpen.

Dit boek kun je vervolgens uitbrengen en ook promoten via het internet met bijvoorbeeld de hulp van Affiliate Marketing of social media. Op die manier kun jij erg makkelijk een hele grote groep mensen bereiken. Er zijn zoveel voorbeelden te vinden van mensen die hun baan hebben kunnen opzeggen door simpelweg een boek te schrijven en uit te brengen.

teksten schrijven en vertalen

Maak een eigen video training

Het zelfde principe als een eigen boek schrijven is een video training opnemen en beschikbaar stellen tegen betaling voor andere mensen. Het voordeel van een eigen video training ten opzichte van een eigen boek is dat je deze makkelijker kunt updaten. Het zal voor jou wellicht in het begin wat spannend zijn om video’s op te nemen.

Je moet waarschijnlijk uit je comfort zone stappen en video’s gaan maken voor andere mensen. Maar vertrouw ons dat een eigen video training verkopen echt de moeite waard is om veel geld te verdienen. En de video training is vrij makkelijk via een online systeem aan te bieden.

Conclusie over geld verdienen zonder baan

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er genoeg manieren om veel geld te verdienen zonder dat je een baan hebt. Zelfs als je graag af wilt van jou 9 tot 5 baan dan kun jij dat bereiken met de bovenstaande manieren. Je kunt ook prima beginnen met 1 van de opties naast je huidige baan. Je moet alleen bereid zijn om de tijd en energie erin te steken en ook vol te houden, dan kunnen er echt hele mooie dingen gebeuren. Heel veel succes.

Wil jij ook financiële vrijheid met behulp van crypto?

Dan raden wij heel sterk de Crypto Masterclass training aan om stap voor stap alles te leren om hiermee aan de slag te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.