geld verdienen via internet

Geld verdienen via het internet? De 4 beste manieren om rijk te worden

Jij bent het dus zat om van 9 tot 5 te werken en bent op zoek om via het internet geld te verdienen? Daar ga ik tenminste wel vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. Steeds meer mensen willen tegenwoordig vrijheid en niet meer vast zitten in de sleur van een 9 tot 5 baan. De mogelijkheden om via het internet geld te verdienen bieden hier dan een mooie uitkomst.

Maar waar moet je beginnen en wat zijn de beste manieren om via het internet geld te verdienen? Daar gaan wij jouw mee helpen om de 4 beste manieren hier te beschrijven en geven jouw ook een duwtje in de juiste richting. Zo kun jij kijken welke optie het beste aansluit bij jouw interesses en zo een keuze maken. Zo maak jij de eerste stap naar een leven waar jij zelf bepaalt wat je gaat doen.

Waarom via het internet?

Voor veel mensen voelt geld verdienen via het internet nog als een onmogelijk iets, maar het is dichterbij dan jij zult denken. Het is natuurlijk 1 van de mooiste manieren om een inkomen te genereren, je bent dan namelijk van helemaal niemand afhankelijk. Het enigste wat je nodig hebt is een computer of laptop en uiteraard een internet verbinding. Het mooie van online geld verdienen is dat je het overal kunt doen, je bent niet locatie gebonden. Dit betekent dus dat jij ook op vakantie gewoon geld kunt verdienen. Hieronder hebben wij voor jouw de voordelen samengevat om jouw een goed beeld te geven.

voordelen van geld verdienen via het internet

Voordelen van geld verdienen via het internet

 • Het internet is 24/7 online, dus ook als je slaapt kun je geld verdienen
 • Je bent niet locatie gebonden, overal ter wereld kun jij werken aan jouw business
 • De mogelijkheden zijn eindeloos, de sky is the limit
 • Je hebt praktisch geen investering nodig
 • Als het eenmaal loopt kost het niet veel tijd meer om te onderhouden

Uiteraard zijn er ook wel een aantal kleine nadelen te noemen wanneer jij via het internet jouw inkomen wilt gaan verdienen. Je hebt bijvoorbeeld geen collega’s en daarom ook niet heel veel sociale contacten tijdens jouw werk. Je zou ervoor kunnen kiezen om af en toe eens vanuit een koffie corner of restaurant te gaan werken om toch onder de mensen te zijn. Een ander punt is dat het opzetten van een eigen online business in het begin veel tijd en energie vraagt.

Je ziet niet gelijk resultaten als je begint en dat kan voor veel mensen een deal breaker zijn. Jouw doorzettingsvermogen word getest en deze word meer dan beloond als je vol houd. Ben jij zo’n doorzetter die niet opgeeft?

Geld verdienen via het internet

Zoals beloofd behandelen wij hieronder de 4 manieren om geld via het internet te verdienen waarvan wij vinden dat ze het meest interessant zijn. Kijk welke manier jouw het meest aanspreekt en ga er eens mee aan de slag. Je zult zien dat het makkelijker is dan je zult denken en wij helpen jouw ieder geval op weg.

Affiliate Marketing

Wellicht heb jij nog nooit van Affiliate Marketing gehoord maar dit is een manier van geld verdienen die steeds populairder word. Bij Affiliate Marketing ga jij producten van iemand anders promoten via het internet en ga jij ervoor zorgen dat deze persoon dus meer verkopen gaat draaien. In ruil hiervoor krijg jij een deel van het verkoopbedrag en dit noemen wij een commissie. Het promoten van deze producten kun je op verschillende manieren uitvoeren.

Je kunt ervoor kiezen om een web-site op te zetten en hier blog berichten over het onderwerp van dat product te plaatsen. Zo zorg jij ervoor dat jouw web-site hoger in Google komt en hoe meer bezoekers hoe meer kans op verkopen. Je kunt ook kiezen om via YouTube de producten van iemand anders te gaan promoten of via een social media kanaal. Uiteraard is een combinatie van deze manieren nog effectiever maar als je net begint adviseren wij te focussen op 1 van deze manieren van promoten.

De term Affiliate Marketing

Wanneer jij eenmaal een goed lopende Affiliate Website hebt kost het jouw weinig tijd om deze te onderhouden. Dit is natuurlijk een ontzettend mooie manier om het internet voor jouw te laten werken. Als je het serieus oppakt en je gaat hier goed mee bezig kun jij de eerste commissies al na 2 a 3 maand verwachten. Daarnaast is het mooie van Affiliate Marketing dat je dit overal ter wereld kunt uitvoeren, je hebt alleen maar een laptop en internet nodig.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar Affiliate Mmarketing en wil je hier wel graag meer over weten? Kijk dan eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. In deze online training ga jij bezig om jouw eerste Affiliate website op te zetten en jij hebt hier geen enkele kennis voor nodig. Jij leert van Jacko Meijaard stap voor stap wat er nodig is om succesvol een Affiliate website op te zetten.

Eigen webshop opzetten

Iedereen heeft wel eens gehoord van een webshop en waarschijnlijk ook wel eens wat gekocht, bol.com is hiervan een goed voorbeeld. Tegenwoordig kopen steeds meer mensen hun producten via het internet en dit gaat ook steeds gemakkelijker. Je kunt je dus voorstellen dat het opzetten van een eigen webshop enorm aantrekkelijk kan zijn om geld te verdienen. Net als bij Affiliate Marketing ga je hier een eigen webshop/website opzetten om mensen te bereiken.

Er zijn veel verschillende manieren om een eigen webshop op te starten en hier zul je keuzes in moeten maken. Zo moet je kiezen of jij zelf voorraadbeheer gaat doen of dit gaat uitbesteden. Uiteraard is het verstandig om zoveel mogelijk zaken zelf te regelen als je net begint. Op die manier houd je de kosten beheersbaar en is de kans van slagen het grootst.

Toelichting van een webshop

Veel mensen zullen denken dat het opzetten van een eigen webshop erg lastig is en heel veel tijd kost. Maar niets is minder waar want het is echt makkelijker dan je zult denken.

Geld verdienen via het internet met een eigen SMMB

Waarschijnlijk hebben de meeste mensen nog nooit van een SMMB gehoord. De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau en wellicht dat dit het wat duidelijker maakt. Bij een eigen SMMB ben jij verantwoordelijk voor het bedenken, maken en plaatsen van advertenties op social media voor jouw klanten. Jij gaat dus klanten werven om voor deze klanten de social media advertenties te verzorgen.

Nou zal voor een aantal mensen het binnen halen van klanten wellicht vervelend in de oren klinken, maar dit is makkelijker dan je zult denken. Alles kan online van achter jouw computer of laptop en het contact is vaak kort en doelgericht, de klanten willen immers ook verder met hun business. Het mooie van een eigen SMMB is dat een goede klant al snel tussen de € 1000,- en €1500,- per maand betaald. Het werk wat jij er echter mee hebt als jij het onder de knie hebt is een paar uurtjes per week.

Een aantal SMMB methodes

Je kunt je dus voorstellen dat je met een eigen SMMB duizenden euro’s per maand kunt verdienen als je dit goed opzet. Ben jij nou geïnteresseerd hoe jij een succesvolle en winstgevende SMMB opzet en ook onderhoud? Kijk dan eens naar onze review over de SMMB Masterclass of onze review over de Agency Masterclass. Beide zijn online cursussen waarbij jij stap voor stap geholpen word met het opzetten van jouw eigen SMMB. Je hebt voor deze trainingen geen enkele kennis nodig.

Beleggen in Cryptocurrency

Wie heeft er tegenwoordig niet van de Bitcoin gehoord? Het is de bekendste cryptomunt en op dit moment ook de grootste. Cryptomunten zijn een digitale valuta en zijn anders dan het fysieke geld dat de meeste mensen kennen. Je kunt niet bij elke winkel zomaar met cryptomunten betalen. Op het internet zijn lijsten beschikbaar met winkels waar je met cryptocurrency kunt betalen, thuisbezorgd.nl is hier een voorbeeld van.

Doordat de populariteit van cryptocurrency enorm aan het toenemen is is het beleggen in deze digitale munten een erg slim idee. Als je slim gaat beleggen in cryptocurrency heb jij een grote kans op een gigantische winst. Om jouw een voorbeeld te geven, een Bitcoin die in 2013 €15 waard was is nu meer dan €7000,- waard. Bij het beleggen in cryptocurrency heb je geen klanten contact en kun jij alles regelen van achter jouw computer of laptop.

Uiteraard is het wel belangrijk dat je weet waarmee je bezig bent, zomaar gaan beleggen is geen slim idee. Je hebt dan namelijk kans om jouw geld te verliezen en dat zou erg zonde zijn. Zorg er dus voor dat jij je goed inleest over het beleggen in cryptocurrency. Je zou ook eens kunnen kijken naar onze review over de Crypto Masterclass. In deze cursus word jouw van A tot Z alles geleerd over het beleggen in cryptocurrency.

Veel Cryptocurrency

Alle belangrijke zaken komen langs in deze cursus en je hebt geen enkele kennis nodig om hiermee te kunnen beginnen. Wij hebben erg veel positieve reacties gelezen van mensen die daadwerkelijk duizenden euro’s per maand verdienen dankzij deze cursus.

Andere manieren om geld te verdienen via het internet

Hierboven hebben wij de 4 manieren beschreven die volgens ons het meest interessant zijn om veel geld te verdienen als je net begint. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om geld te verdienen via het internet. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een eigen product en deze te verkopen via het internet met bijvoorbeeld een webshop. Hieronder een kort overzicht van een aantal andere manieren waarmee je ook geld kunt verdienen via het internet:

 1. Het beleggen in aandelen
 2. YouTube video’s maken met een eigen YouTube Kanaal
 3. Het schrijven van een E-Book en verkopen
 4. E-mail Marketing
 5. Verkopen van foto’s
 6. Het invullen van Enquêtes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.