Geld verdienen naast je baan

Geld verdienen naast je baan – Verhoog je salaris met duizenden euro’s

Jij bent dus op zoek naar een mooie manier om extra geld te verdienen naast je huidige baan? Daar gaan wij tenminste wel vanuit als je op dit artikel terecht bent gekomen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mensen op zoek naar extra inkomsten zodat ze minder kunnen gaan werken. Mensen willen niet meer vast zitten in de sleur van een 8 tot 5 baan.

Gelukkig zijn er ontzettend veel mooie manieren om vrij simpel extra geld te verdienen. In veel van de gevallen kun je zelfs veel meer verdienen als dat je dat met een 8 tot 5 baan zou kunnen. In het volgende artikel zullen wij de mooiste en beste manieren bespreken. Ook zullen wij jou op weg helpen zodat je precies weet waar je moet beginnen.

Waarom online geld verdienen naast je baan?

Jij kunt waarschijnlijk ook zelf genoeg manieren bedenken om extra geld bij te verdienen naast jou huidige baan. Zo kun je bijvoorbeeld een krantenwijk erbij nemen om voor wat extra inkomsten te zorgen. Wij bespreken echter in ons artikel alleen manieren hoe je via het internet geld kunt verdienen. En dat doen wij niet voor niets.

Tegenwoordig is het internet natuurlijk niet meer weg te denken in onze maatschappij. Bijna iedereen gebruikt het voor zijn werk of ontspanning. En er zijn in de loop der jaren ook ontzettend veel mogelijkheden ontstaan om via het internet geld te verdienen. Maar waarom is juist geld verdienen via het internet zo interessant? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet.

 • Het is ontzettend goed te combineren met een huidige baan
 • Je kunt alles vanachter jou computer thuis managen
 • Het internet is 24/7 online en dus kun je zelfs geld verdienen terwijl je slaapt
 • Je bent baas over je eigen tijd, jij bepaalt wanneer je aan je business werkt
 • De opstartkosten zijn ontzettend laag
 • Het bereik via het internet is erg groot
 • De mogelijkheden via het internet zijn eindeloos

Natuurlijk is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn, er zijn ook wel wat tegen argumenten. Zo werk je voornamelijk alleen als je via het internet geld wilt verdienen naast je baan. Je hebt dus een stuk minder sociale contacten dan wanneer je met collega’s werkt. Ook zal het meer van je vrije tijd opslokken omdat je dit in het begin naast je huidige baan wilt gaan doen.

Geld verdienen van achter de computer

Toch vinden wij geld verdienen via het internet de aller mooiste manier. Je bent baas over je eigen tijd en kunt gaan en staan waar jij wilt. Uiteraard zul je daarvoor wel eerst successen moeten behalen en daarvoor zul je aan de slag moeten gaan. Maar geloof ons dat de tijd en energie die jij erin steekt het meer dan waard is.

Geld verdienen naast je baan met affiliate marketing

De eerste manier die wij gaan bespreken om geld te verdienen naast je baan is affiliate marketing. Wellicht heb je er wel eens van gehoord of over gelezen. Met affiliate marketing ga je een product van iemand anders promoten in ruil voor een commissie (percentage van het verkoopbedrag). Je maakt dus reclame voor een product en wanneer iemand besluit om via jou promotie een product aan te schaffen verdien jij hier geld mee.

Affiliate marketing kun je op veel verschillende manieren toepassen. Zoals bijvoorbeeld via YouTube of social media. Echter is de meest voorkomende manier om een affiliate website op te zetten. Op deze website post je artikelen die te maken hebben met het onderwerp van het product dat jij promoot. In deze artikelen verwerk je vervolgens een unieke affiliate link waar jij mensen naar de verkoop pagina van het product verwijst.

Besluit een bezoeker om vervolgens het product aan te schaffen dan verdien jij een commissie. Het lijkt misschien in eerste instantie niet zo maar je kunt met affiliate marketing echt duizenden euro’s per maand verdienen. Het mooie van affiliate marketing is dat jij niets met de klanten te maken hebt. Omdat het product niet van jou is hoef je geen klantenservice te hebben of producten te versturen.

Tevens kun je ontzettend makkelijk opschalen als je eenmaal weet hoe het werkt door bijvoorbeeld een 2e affiliate website op te zetten. Het lijkt misschien alsof je veel kennis en ervaring nodig hebt om hiermee te kunnen beginnen, vooral omdat je een website moet opzetten. Toch is dit zeker niet het geval, affiliate marketing is toegankelijk voor iedereen.

Wil je meer weten hoe je met affiliate marketing kunt beginnen? Kijk dan eens naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In deze online training leer jij stap voor stap een succesvolle en winstgevende affiliate website op te zetten. In onze review over de Affiliate Marketing Revolutie vertellen wij jou hier meer over.

Ken je de basis van affiliate marketing al en weet je reeds hoe je een affiliate website opzet? Dan is wellicht de cursus “affiliate marketing in 10 dagen” interessant voor jou.

Kopen en verkopen van Cryptocurrency

Cryptocurrency en Bitcoin zijn waarschijnlijk geen onbekende termen voor jou, ze zijn tegenwoordig namelijk uitgebreid in het nieuws. Op het moment van schrijven heeft de Bitcoin zelfs een recordwaarde van boven de €30.000,-. Als je een aantal Bitcoin had gekocht op het moment dat de Bitcoin een lage waarde had kon je nu jouw winst uittellen.

Echter is de Bitcoin niet de enigste crypto valuta die er bestaat. er zijn er zelfs duizenden die je kunt kopen. Crypto word door vele experts gezien als het geld van de toekomst. En door op de juiste momenten crypto valuta te kopen en te verkopen kun je erg snel heel veel winst maken. Natuurlijk kun je dat niet doen zonder de juiste kennis van zaken want je kunt helaas ook een deel jou inzet verliezen.

Het grote voordeel van geld verdienen met crypto is dat je in korte tijd heel veel winst kunt maken. Zoals gezegd moet je wel beschikken over de juiste kennis en gelukkig bestaat daar een uitstekende basis cursus voor. Kijk maar eens naar onze review over de Crypto Masterclass. In deze online video training leer je van A tot Z hoe je winstgevend kunt handelen in cryptocurrency.

geld verdienen naast je baan met cryptocurrency

Crypto valuta is erg populair momenteel en dit gaat in de toekomst alleen maar toenemen. Daarom is het absoluut een zeer interessante manier om geld mee te verdienen en de moeite waard om je in te verdiepen.

Geld verdienen naast je baan met e-Commerce

De volgende ontzettend mooie manier die wij willen toelichten om via het internet geld te verdienen is het opzetten van een eigen webshop. Wellicht zal jij nu gelijk denken dat je hier technische kennis en ervaring voor nodig hebt en lees je snel verder. Doe dat toch maar niet want een eigen webshop opzetten is net zoals een affiliate website voor iedereen erg toegankelijk.

Vroeger was dat zeker het geval maar tegenwoordig kan iedereen een eigen website of webshop opzetten. En hoe gaaf is het als jij een eigen business kunt opzetten vanuit huis door producten op jou webshop te verkopen. De meeste processen van een webshop zijn te automatiseren en opstart kosten zijn er bijna niet.

Met de software en plug-ins die er tegenwoordig beschikbaar zijn is het opzetten van een eigen webshop helemaal niet moeilijk of duur. Kijk dus zeker eens naar deze mooie manier van geld verdienen als dit je aanspreekt.

Geld verdienen met Day Trading

Zoals je geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van cryptocurrency kun je dat natuurlijk ook doen met aandelen, een index of een valuta. Wat zeer interessant is om naar te kijken in deze markt is day trading. Wat je doet met day trading is het zetten van een trade (bijvoorbeeld het kopen van aandelen) maar deze sluit je ook alweer aan het einde van de dag.

Belangrijk en zelfs noodzakelijk bij day trading is dat de index of aandelen voldoende prijsbeweging binnen een dag laat zien. Hierdoor kun je namelijk op 1 dag kopen en verkopen en hierdoor hopelijk ook veel winst maken. Uiteraard zitten er net zoals bij het handelen in cryptocurrency wel risico’s aan, want je kunt je inzet ook kwijt raken.

Daarom is het belangrijk dat je kennis van zaken hebt en niet zomaar begint omdat het interessant klinkt. Lees je goed in en begrijp waar je mee bezig gaat. Ook voor day trading bestaat er een goede online basis training waar je alles leert. Kijk maar eens naar onze review over de Trading Navigator Methode. Wil je beginnen met day trading dan is de Day Trading Masterclass absoluut aan te raden.

Snel geld bijverdienen naast je baan

In bovenstaande methodes hebben wij jou toegelicht hoe je veel geld kunt verdienen naast je baan. Deze methodes kosten vaak wel wat meer tijd om op te zetten en je ziet niet gelijk in de eerste maand al resultaat. Wil je sneller wat geld bij verdienen dan zullen wij hieronder daarvoor een aantal methodes behandelen. De verdiensten van deze methodes is echter wel een stuk lager.

Invullen van enquêtes

Je zult het misschien niet verwachten maar je kunt best een leuk zakcentje bij verdienen door het invullen van online enquêtes. Er bestaan namelijk meerdere websites die jou betalen wanneer je deelneemt aan online onderzoeken. Per onderzoek praat je niet over honderden euro’s maar wanneer je per dag meerdere enquêtes invult kun je best leuk bijverdienen.

Een enquête invullen voor geld

De truc is om jezelf bij meerdere websites in te schrijven en mee te doen aan de enquêtes waar jij voor in aanmerking komt. Zo weet je zeker dat je altijd genoeg enquêtes ter beschikking hebt en dus leuk kunt bijverdienen. Het is een ontzettend simpele manier van geld verdienen en iedereen kan hier aan mee doen. Meld je aan bij de websites, vul je profiel in en begin.

Je krijgt soms zelfs producten opgestuurd die je mag testen en houden om hier vervolgens een enquête over in te vullen. Wil je zoveel mogelijk geld verdienen met het invullen van enquêtes? Wij hebben een artikel geschreven speciaal om zoveel mogelijk geld te verdienen met enquêtes. Zeker een interessante manier om wat extra’s te verdienen.

Online Spaarprogramma’s

Net zoals het invullen van enquêtes zijn er ook online spaarprogramma’s waar jij je voor kunt aanmelden. Dit is ook een manier om op een ontzettend eenvoudige en snelle manier wat geld te verdienen naast je baan. Deze websites betalen jou geld voor ontzettend makkelijke en kleine opdrachten. Hierbij moet je denken aan het lezen van e-mails of zelfs het spelen van spelletjes.

De opdrachtjes kunnen erg variëren wat het vaak ook nog leuk maakt om te doen. De vergoedingen die de websites betalen per opdracht is niet heel hoog natuurlijk, maar je bent vaak ook maar een paar seconden per opdracht bezig. Door je aan te melden bij verschillende online spaarprogramma’s kunnen de verdiensten best leuk oplopen als je per dag een aantal opdrachten doet.

Helaas bestaan er ook veel nep websites die zich zelf verkopen als online spaarprogramma. Echter zijn zij alleen maar uit om jou geld af te nemen. Wij hebben om die reden een lijst gemaakt met de beste en betrouwbaarste online spaarprogramma’s. Zo weet je zeker dat je niet opgelicht word.

 1. Euroclix
 2. iPay
 3. Cashze
 4. Gekkengoud
 5. NuCash

Conclusie geld verdienen naast je baan

Zoals je in het afgelopen artikel hebt kunnen lezen zijn er best nogal wat manieren om naast je baan geld te verdienen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren maar wij hebben volgens ons de beste online manieren behandeld. Het belangrijkste is dat je de juiste mindset hebt en ervoor wilt gaan. Veel mensen zoeken namelijk een manier om slapend rijk te worden en die bestaat helaas niet.

Maar als jij de tijd en energie erin stopt die ervoor nodig is om te slagen dan kun je echt ontzettend veel geld verdienen. 90% van de mensen die begint met het opzetten van een online business stoppen vaak al na 2 a 3 maand omdat ze geen resultaat zien. Maar juist dan moet je doorzetten en volhouden en dan kun je echt hele mooie resultaten behalen.

Conclusie is dat je een methode/manier moet vinden die jou aanspreekt en hiermee simpelweg moet beginnen. Lees je in wat belangrijk is en start, want het is echt makkelijker dan je denkt.

Wil jij ook duizenden euro’s per maand verdienen met Crypto?

Wanneer je de basis van het handelen in Crypto goed kent kun je hier ontzettend veel geld mee verdienen. Kijk daarom eens naar de nummer 1 online cursus van Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.