Geld verdienen met TikTok

Geld verdienen met TikTok – Welke manieren zijn er?

Dus jij wilt graag weten hoe je geld kunt verdienen met TikTok? Daar gaan wij tenminste wel vanuit als je op dit artikel terecht bent gekomen. En gelijk heb je! Er zijn namelijk maandelijks meer dan 800 miljoen mensen die gebruik maken van dit populaire sociale media platform. Daardoor is TikTok een ontzettend mooi platform om hier geld mee te verdienen.

De grote vraag is natuurlijk hoe je dat doet. Wij gaan in het volgende artikel de verschillende manieren bespreken hoe je geld zou kunnen verdienen met TikTok. Want waar veel mensen samen komen is er bijna altijd geld te verdienen.

Wat is TikTok

Waarschijnlijk is het volledig overbodig om jouw te gaan vertellen wat TikTok is als je op dit artikel terecht bent gekomen. Maar voor de volledigheid willen we het toch graag even toelichten. TikTok is een social media netwerk waarbij je korte en grappige filmpjes maakt en deze deelt met de rest van de wereld.

De focus bij TikTok ligt op het maken van korte filmpjes waarbij je danst, playbackt of zingt. Echter maken mensen ook wel filmpjes waarbij dit niet gebeurd en ze simpelweg een grappig filmpje willen maken. Je hebt de mogelijkheid om de filmpjes nog te bewerken met een filter voor je ze online zet.

TikTok is volledig gratis te downloaden op je telefoon en te gebruiken als een app.

Geld verdienen met TikTok

Hieronder behandelen wij de beste en meest gangbare methodes om geld te verdienen met TikTok. Maar belangrijk om te weten is dat alles valt en staat met het aantal volgers dat je hebt. Je zult eerst een groot aantal volgers moeten verzamelen voordat je succesvol geld kunt verdienen met dit social media netwerk.

TikTok op de telefoon

Wanneer je steeds bekender word op TikTok zullen er zich ook steeds meer mogelijkheden aanbieden om hiermee geld te verdienen. Als je namelijk een groot bereik hebt op het internet zul jij ook interessant worden voor bedrijven. Zij zullen jou dan ook hoogst waarschijnlijk gaan benaderen voor een samenwerking.

Influencer worden

Influencer is een term die je tegenwoordig veel tegen komt wanneer je actief bent op social media. Dit zijn mensen die op social media een ontzettend grote fanbase hebben dat ze als influencer gezien kunnen worden. En met fanbase bedoelen wij dat deze mensen erg veel volgers hebben.

Iedereen kent bijvoorbeeld wel Enzo Knol, dat is een mooi voorbeeld van een influencer. Zorg daarom dus dat je telkens meer volgers krijgt en dat mensen jouw video’s steeds meer gaan liken als jij ook een influencer wilt worden. Dit zal je niet gaan lukken in 1 a 2 weken, je zult consistent video’s online moeten zetten.

Zodra je genoeg volgers hebt word je interessant voor bedrijven om hun producten in jouw video’s te promoten. Hier kun je ontzettend veel geld mee verdienen. Sommige TikTok sterren verdienen hier wel meer dan €100,000,- per maand mee.

Eigen producten promoten/verkopen

Je kunt dus ontzettend veel geld verdienen door op aanvraag van andere bedrijven hun producten te promoten in jouw TikTok video’s. Maar wanneer je veel volgers hebt kun je natuurlijk ook een product van jezelf gaan promoten/verkopen, hoe gaaf zou dat zijn?

Je bereikt namelijk erg makkelijk een groot aantal mensen die jouw niet voor niets volgen. Zij zullen van jouw snel wat aannemen en niet veel overtuiging nodig hebben om een product te kopen. Je kunt hierbij denken aan een eigen boek of merchandising artikelen zoals kleding met jouw merk erop.

Je kunt zelfs een eigen webshop gaan opzetten en hier je artikelen verkopen. De webshop kun je vervolgens in jouw TikTok video’s promoten. Belangrijk is dat je een hechte band met jouw volgers gaat opbouwen, je zult versteld staan hoeveel mensen jou dan steunen in jouw ideeën.

Geld verdienen met TikTok via affiliate marketing

Heb je geen eigen product om te promoten of is dat niet voor jou weg gelegd? Geen probleem je kunt ook altijd andermans producten promoten via affiliate marketing op TikTok. Bij affiliate marketing promoot je andermans product in ruil voor een commissie.

TikTok is hiervoor een goed platform en vooral wanneer je veel volgers hebt en de producten gaat promoten die goed aansluit bij jouw doelgroep. Wanneer je bijvoorbeeld een reis blog hebt kun je mensen in jouw video’s naar die blog doorverwijzen.

In deze blog verwerk je vervolgens de affiliate marketing links waarmee je mensen doorverwijst naar de sales pagina van het product dat je wilt promoten. Kopen mensen vervolgens het product dan ontvang jij een commissie omdat jij een kopende klant hebt aangedragen.

Hoe krijg je meer volgers op TikTok?

Zoals je hebt kunnen lezen is het opbouwen van volgers het aller belangrijkste om geld te kunnen verdienen met TikTok. Dit gaat niet natuurlijk niet zomaar, hiervoor zul je wel tijd en energie erin moeten stoppen om tot een grote fanbase te komen. Want zonder volgers kun je niet succesvol zijn op TikTok of social media.

Hieronder een aantal belangrijke tips en manieren om zoveel mogelijk volgers te krijgen op TikTok en dus bekender te worden op dit social media platform.

  • Post consistent elke dag ieder geval een video
  • Zorg dat jij jezelf laat zien
  • Bouw een band op met jouw volgers
  • Like ook andere populaire video’s
  • Start collabs op met andere TikTokkers

Het allerbelangrijkste om meer volgers te krijgen is het consistent plaatsen van video’s, het liefst zelfs meer dan 1 per dag. Kijk maar eens naar succesvolle bekende influencers, die posten elke dag video’s en laten zich uitgebreid zien op social media. Zorg dat je een merk neer zet en dat mensen niet om jouw heen kunnen.

Conclusie over geld verdienen met TikTok

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is geld verdienen met TikTok een ontzettend mooie manier om via het internet financiële vrijheid te creëren. Je zult echter wel aan de slag moeten gaan en een flink doorzettingsvermogen moeten tonen, het komt namelijk niet voor niets aanwaaien.

Het mooie van geld verdienen via TikTok is dat je niets meer nodig hebt dan een telefoon en laptop. Je kunt overal ter wereld werken aan je business en bent locatie onafhankelijk. Je hebt geen duur pand nodig of producten die je moet versturen naar klanten.

Geld verdienen op het internet?

Geld verdienen met TikTok of social media is voor veel jonge mensen een droom maar lang niet iedereen lukt het. Je moet echt consistent zijn maar ook veel geduld hebben omdat je niet in de eerste maanden al succesvol zult zijn. Er zijn echter ook andere mooie en makkelijkere manieren om via het internet geld te verdienen.

Hieronder vind jij een aantal manieren hoe je op een hele mooie manier geld zou kunnen verdienen met behulp van het internet. Kijk eens of er wellicht een manier bij zit die jou aanspreekt en waar je mee aan de slag zou kunnen gaan.

Handelen in Cryptocurrency en Bitcoin

Natuurlijk kent tegenwoordig iedereen de Bitcoin en hoeveel geld mensen hiermee verdiend hebben door op het juiste moment in deze crypto munt te investeren. Het kan echter nog steeds ontzettend winstgevend zijn om te handelen in crypto valuta. De Bitcoin is namelijk niet de enigste crypto munt die er bestaat.

Er zijn tegenwoordig wel duizenden verschillende crypto munten waarin je kunt handelen om serieus geld mee te verdienen. Er zit echter wel een risico aan dat je een deel van jouw inzet kunt verliezen. Ons advies is hierin ook om alleen geld te gebruiken dat je kunt missen.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe je succesvol geld kunt verdienen met het handelen in Cryptocurrency’s? Lees dan eens onze review over de Crypto Masterclass. Hier word jij namelijk aan de hand genomen in de wereld van crypto en leer jij alles wat je nodig hebt om hiermee succesvol te kunnen beginnen.

geld verdienen met affiliate marketing

We hebben het al over affiliate marketing gehad in dit artikel en dat komt omdat je affiliate marketing op veel verschillende manieren kunt toepassen. Wij vinden affiliate marketing ook 1 van de mooiste manieren om geld te verdienen op het internet.

Je promoot een product van iemand anders en krijgt een commissie wanneer iemand via jouw promotie een product aanschaft. Je bent niet verantwoordelijk voor het verkoopproces, klantenservice of het verzenden van artikelen. Je kunt met affiliate marketing duizenden euro’s per maand verdienen.

Als je meer wilt weten hoe je kunt beginnen met affiliate marketing zou je eens kunnen kijken naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. Hier laat Jacko Meijaard jou stap voor stap zien hoe je affiliate marketing kunt toepassen om duizenden euro’s per maand te verdienen.

Eigen Webshop opstarten

Een andere ontzettend populaire manier van online geld verdienen is het opzetten van een eigen webshop. Veel mensen denken hierbij gelijk dat dit niet voor ze is weg gelegd. Maar tegenwoordig kan iedereen een webshop opzetten ongeacht de kennis en ervaring die iemand hiermee heeft.

De software en plug-ins die tegenwoordig namelijk beschikbaar zijn heb je een eigen webshop sneller online dan je denkt. Daarnaast is het ontzettend gaaf om aan je eigen business te werken. Kijk hier zeker eens naar als dit je aanspreekt.

Geld verdienen met Social media

Uiteraard hoef ik jou niet uit te leggen wat social media is. Waarschijnlijk heb je zelf ook bij verschillende social media al een account. Maar je wist wellicht niet dat je ook ontzettend veel geld kunt verdienen op social media door het maken van advertenties voor andere bedrijven.

Dit doe je door een eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau) op te starten en klanten te werven. Dit klinkt wellicht onbereikbaar voor jou maar dit is voor iedereen mogelijk zonder enige kennis of ervaring. Het voordeel van een eigen SMMB is dat je alles vanuit huis kunt doen en geen eigen website of pand nodig hebt. Alles gaat via social media.

Gelukkig bestaan er ontzettend goede online trainingen die jou hiermee kunnen helpen. In onze review over de SMMB Masterclass en in onze review over de Agency Masterclass vertellen wij jou meer over deze online trainingen.

Wil jij ook €7500,- per maand verdienen?

Dit is sneller mogelijk dan jij denkt met affiliate marketing. In de Affiliate Marketing Revolutie laat Jacko Meijaard je precies zien hoe jij dit succesvol kunt bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.