geld verdienen met enquêtes

Geld verdienen met Enquêtes? Is dit betrouwbaar en hoeveel verdien je?

Jij wilt dus graag geld gaan verdienen met het invullen van enquêtes en wilt weten of dit wel betrouwbaar is? Daar gaan wij tenminste vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Laten we beginnen met het vertellen dat je absoluut geld kunt verdienen met enquêtes, meer dan genoeg mensen doen dit namelijk al.

Er zijn echter wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden want niet alle websites zijn zomaar te vertrouwen. Ook jij word waarschijnlijk regelmatig “lastig” gevallen met de vraag om een enquête in te vullen. Denk bijvoorbeeld maar eens wanneer je een telefoontje ophangt met de klantenservice van een grote firma zoals KPN.

Ze vragen altijd om nog even aan de lijn te blijven voor een klant tevredenheidsonderzoek. Dit is ook zeker een vorm van een enquête. Waarom zou je dan niet de mogelijkheid gebruiken om een leuk zakcentje bij te verdienen met het invullen van enquêtes? In het volgende artikel vertellen wij jou op welke websites dit veilig kan en geven wij jou de beste tips om zoveel mogelijk geld hiermee te verdienen.

Wat is een enquête?

Waarschijnlijk is dit hoofdstuk overbodig en weet iedereen wel de betekenis van een enquête. Toch willen wij graag nog kort even toelichten wat een enquête precies is. Een enquête is een manier om een onderzoek te doen waarbij een vragenlijst gebruikt word. Deze vragenlijst word aan meerdere personen voorgelegd.

Een enquête kan voorgelegd worden aan een doelgroep maar kan ook volledige aan willekeurige mensen gevraagd worden. Meestal dient een enquête ter ondersteuning van andere gegevens. Vaak is een enquête anoniem want de persoon achter de antwoorden is niet relevant.

Hoeveel kun je verdienen met het invullen van enquêtes?

De grote hamvraag voor veel mensen is natuurlijk hoeveel je kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Laten we gelijk vertellen dat je hiermee niet duizenden euro’s per maand gaat verdienen. Je moet het zien om op een snelle manier een leuk zakcentje bij te verdienen. Het mooie van geld verdienen met enquêtes is dat iedereen dit kan en het kost erg weinig tijd.

Een enquête invullen

Je word beloond per ingevulde enquête en dit gaat vaak om een aantal euro’s. Gemiddeld duurt een enquête 5 tot 15 minuten en dat is dus helemaal niet super slecht verdienen. Maar je moet er rekening mee houden dat jij er niet meer mee gaat verdienen dan tussen de €400,- en €600,-.

En dan moet je wel bij alle goede enquête websites zijn ingeschreven en aan alle mogelijke enquêtes meedoen. Wellicht hebben wij jou nu teleurgesteld maar realiseer je wel dat jij met weinig moeite best een leuk zakcentje kunt bijverdienen op deze manier. En je hebt hier ook geen enkele kennis of ervaring voor nodig.

Hoe werkt geld verdienen met enquêtes?

Nou zul jij je wellicht afvragen waarom bedrijven/platforms geld betalen om enquêtes in te vullen en of het dan wel betrouwbaar is? Het antwoord is simpel, de onderzoeken waar jij aan mee werkt door het invullen van enquêtes worden gebruikt om de producten, diensten of marketing van bedrijven te verbeteren.

Ook overheden betalen zelfs geld om hun dienstverlening te kunnen verbeteren met behulp van dit soort onderzoeken. Jij helpt deze bedrijven om de producten en diensten te verbeteren en daardoor kunnen zij ook meer verdienen. En dat is de reden waarom zij jou geld betalen om aan dit soort onderzoeken mee te werken.

Er zijn ontzettend veel websites waar jij je kunt inschrijven en mee kunt doen aan enquêtes. Echter zijn niet alle websites even betrouwbaar en liggen de beloningen tussen de websites ook nogal uit elkaar. Daarom hebben wij voor jou een lijst samengesteld van websites met de hoogste beloningen en die 100% te vertrouwen zijn. Deze vind jij verderop in dit artikel.

Meld jezelf aan bij de verschillende enquête websites. Bij sommige websites in Nederland kun je meedoen vanaf 16 jaar maar bij de meeste websites moet je 18 jaar of ouder zijn. Na het aanmelden bij de websites is het verstandig om zoveel mogelijk van de profiel kenmerken in te vullen. Zo weet je zeker dat jij toegang krijgt tot enquêtes die voor jou bedoeld zijn.

De verschillende onderzoeken worden namelijk vaak bij een bewuste doelgroep gehouden. Zoals bijvoorbeeld het onderzoek naar make-up bij vrouwen of mannen deodorant. Krijg je toegang tot een enquête die niet voor jou bedoeld is omdat jij jouw profiel niet volledig hebt ingevuld kun jij er alsnog worden uit gehaald. Dat is jammer van de energie die jij erin gestoken hebt.

Meedoen met de enquêtes

Als je eenmaal bent ingeschreven bij 1 of meerdere enquête websites en jij hebt jou profiel volledig ingevuld kun je geld gaan verdienen met enquêtes. Maar hoe krijg je toegang? Vaak ontvang jij vanzelf een e-mail of app wanneer er een enquête voor jou beschikbaar is. Dit is echter wel afhankelijk van de website.

Uiteraard kun je ook op de websites inloggen om te kijken voor welke enquêtes jij je kunt inschrijven. Bij de meeste enquêtes staat vooraf hoeveel tijd ze gemiddeld in beslag nemen en wat de vergoeding. Zo kun jij van te voren beslissen of jij de vergoeding hoog genoeg om mee te doen aan de enquête.

De enquêtes zullen in de meeste gevallen bestaan uit een vragenlijst die je vanaf elk apparaat met internet kunt invullen. Maar het kan ook zijn dat je een product thuis moet testen, websites mag testen of mee kunt doen aan een telefonisch onderzoek.

De vergoeding van de enquête zal gelijk na het afronden van de enquête aan het saldo van jouw account worden toegevoegd. Zo kun jij per website geld gaan opsparen op jouw account en laten uitbetalen. Vaak is uitbetalen mogelijk vanaf €10,-. Soms kun je ook tegoed of cadeau bonnen sparen, dit verschilt per website.

Tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met enquêtes

Je weet nu hoe jij geld kunt verdienen met enquêtes en dat is natuurlijk super tof. Maar hoe kun jij ervoor zorgen dat jij ook zoveel mogelijk geld gaat verdienen met het invullen van enquêtes? Want er zijn een aantal zaken die jou hierbij gaan helpen. En als jij die in jou achterhoofd houd dan kun je echt een leuk zakcentje bijverdienen zonder heel veel moeite.

1.Meld je alleen aan bij betrouwbare websites

Zoals we al gezegd hadden zijn er ontzettend veel websites waar jij je kunt aanmelden om geld te verdienen met enquêtes. Als je het ons vraagt zijn er teveel en is het soms lastig om de juiste websites eruit te halen. Soms zijn websites alleen maar uit op jou e-mail adres en is het helemaal geen enquête website.

De Homepagina van Panelclix

En andere hebben de reputatie om nooit uit te betalen. Kortom is het belangrijk om te weten welke websites betrouwbaar zijn en reeds een goede naam hebben opgebouwd. In het volgende hoofdstuk vertellen wij jou uiteraard de betrouwbaarste websites waar jij je kunt aanmelden.

2.Meld je aan bij de websites met de hoogste vergoedingen

Je wilt geen enquêtes invullen en vervolgens bijna niets verdienen. Een logische tip maar toch een belangrijke vinden wij. Meld je aan bij de websites die de hoogste vergoedingen geven. Vaak hebben zij ook het grootste aanbod van enquêtes en kun jij dus jou winst maximaliseren.

3.Kwantiteit is de key

Het is natuurlijk logisch dat je meer verdient wanneer je mee kunt doen aan meerdere enquêtes. Maar de websites die enquêtes aanbieden tegen vergoeding zullen niet elke week eindeloos enquêtes voor jou hebben. Dit komt omdat er simpelweg niet altijd onderzoeken lopen waarvoor jij de juiste doelgroep bent.

Daarom is het een ontzettend slim idee om jezelf bij zoveel mogelijk betrouwbare websites aan te melden. Op die manier heb jij namelijk de meeste kans om mee te kunnen doen aan meerdere enquêtes.

4.Vul je profiel volledig in

We hebben het in dit artikel al reeds een keer eerder aangegeven maar zorg dat jou profiel op de verschillende websites zo compleet mogelijk is ingevuld. Op die manier weet jij zeker dat de enquêtes waarvoor jij je kunt inschrijven of een uitnodiging voor krijgt ook voor jou bedoeld zijn.

Websites zullen merken wanneer jij als man een enquête aan het invullen bent voor een lippenstift. De kans is groot dat jij vervolgens uit de enquête word gegooid en alle moeite voor niets hebt gedaan. Tevens loop je het risico dat jou account zelfs geblokkeerd kan worden.

5.Wees actief op jou account

Jezelf inschrijven op websites en vervolgens nooit meer wat doen met jou account is natuurlijk ook jammer van jou tijd. Tevens zullen websites dat oppikken en jou minder snel uitnodigen om deel te nemen aan enquêtes. Zorg er dus wel voor dat je actief bent op jou account en jezelf af en toe inschrijft voor een enquête.

Zoveel mogelijk data verzamelen door enquêtes

6.Maak gebruik (indien aanwezig) van de app

Wat ontzettend makkelijk werkt is het gebruik van een app op de telefoon als de website deze aanbied. Dit geeft jou de mogelijkheid om ook enquêtes in te vullen wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit. Ook kun jij jezelf veel sneller inschrijven bij eventuele onderzoeken/enquêtes die beschikbaar komen.

Niet alle websites hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een app. Maar wanneer een website deze mogelijkheid wel heeft, gebruik hem dan want je zult zien dat jouw verdiensten omhoog zullen schieten.

7.Wees altijd eerlijk

Het is natuurlijk verleidelijk om alle vragen van een enquête zo snel mogelijk in te vullen en maar wat te kiezen zodat je verder kunt naar de volgende enquête. Echter zal een website dit patroon herkennen en op een gegeven moment jou uitsluiten van enquêtes. Zij willen namelijk wel jou eerlijke mening hebben.

Wees daarom altijd eerlijk met het invullen van een enquête en neem er gewoon even rustig de tijd voor. Het kost je namelijk echt niet zo heel veel meer tijd als wanneer je er doorheen raast.

8.Wees snel op het reageren van uitnodigingen

Je zult regelmatig een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan enquêtes en onderzoeken wanneer jij je profiel goed hebt ingevuld. Het is belangrijk om snel te reageren op deze uitnodigingen omdat jij namelijk niet de enigste bent die deze ontvangt. Vaak zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wanneer deze bereikt zijn dan sluit de enquête en kun jij je hiervoor niet meer aanmelden. Het is niet zo dat jij thuis hoeft te wachten op uitnodigingen maar wees alert zodat jij de mooie enquêtes niet mist.

9.Rond de volledige enquête af

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij tijdens het invullen van een enquête erachter komt dat jij deze niet helemaal kunt afronden of even een pauze nodig hebt. Probeer dit echter wel zoveel mogelijk te beperken. Je kunt altijd tussentijds de enquête stop zetten en later doorgaan waar je gebleven was.

Geld verdienen met enquêtes door de uitnodigingen te accepteren

Echter kan het zo zijn dat de website genoeg data verzameld heeft en de enquête vervolgens dicht gooit. Dan heb jij niet meer de kans om de enquête af te ronden en krijg je dus helaas ook geen vergoeding voor de reeds genomen moeite. Dat zou jammer zijn toch?

Waar kun je geld verdienen met enquêtes invullen?

Wij hebben al veel verteld over geld verdienen met enquêtes en hopelijk heb jij alle informatie gekregen die je wellicht zocht. Maar nu wil jij wellicht graag beginnen met deze ontzettend makkelijke en snelle manier van geld verdienen. Dan moet je wel weten welke websites betrouwbaar zijn en ook nog eens goede vergoedingen hebben.

Daarom helpen wij jou op weg door de allerbeste websites waar jij je kunt aanmelden op een rijtje te zetten. Zo hoef jij niet eerst heel veel tijd te besteden aan het onderzoeken van websites maar kun jij gelijk beginnen. Heel veel succes en plezier.

WebsiteBijzonderheden
1. Panelclix– Nummer 1 van Nederland
– Hoogste vergoedingen
– Snelle uitbetaling
– Veel enquêtes om in te schrijven
– Inschrijfbonus van €2,55
2. Tonuna– Goede app voor op de mobiel
– Veel enquêtes en onderzoeken
– Prima beloningen
3. Opinieland– Veel enquêtes
– Hoge vergoedingen
– Sparen voor geld of bonnen
4. BEENQ– Leuke enquêtes
– prima vergoedingen
– behoorlijk wat enquêtes
5. GFK Panel– Behoorlijk groot panel in NL
100 punten inschrijfbonus
6. Panelwizard– Hoogste beloning per vraag
– Niet super veel enquêtes
7. Factsnapp– Onderdeel van Panelwizard
– Ook hier hoge beloning per vraag
– Mooie korte onderzoeken
8. I Say– Veel enquêtes
– beloning is in bonnen
9. Mobrog– Kunt al uitbetalen vanaf €5,-
– Prima vergoedingen
10. Waardevolle Mening– Goede beloningen
– Veel vragenlijsten
– Je kunt sparen voor bonnen

Veel geld verdienen op het internet?

Geld verdienen met enquêtes is natuurlijk een ontzettend mooie en makkelijke manier om geld te verdienen op het internet. Ben jij echter op zoek naar een manier om veel geld te verdienen dan kom je bedrogen uit met deze methode. Je zult namelijk niet heel veel meer kunnen verdienen dan rond de €500,- per maand. En dan zul jij behoorlijk wat enquêtes voor moeten invullen.

Ben jij op zoek naar een manier waarmee jij wel veel geld kunt binnen harken via het internet en ben jij niet beroerd om hier het werk voor te doen? Dan zijn er namelijk best wat mooie mogelijkheden om een passief inkomen via het internet op te bouwen. Deze kosten echter wel iets meer inspanning en energie dan het geld verdienen met enquêtes. Maar je zult hier ruimschoots voor beloond worden.

Affiliate Marketing

De eerste manier om ontzettend veel geld te kunnen verdienen via het internet is Affiliate Marketing. Hierbij ga je producten van andere promoten in ruil voor een deel van het verkoopbedrag, dat noemen wij een commissie. Affiliate Marketing is 1 van de mooiste manieren om een passief inkomen op te bouwen.

Het is zeker niet ongewoon om met Affiliate Marketing €10.000 per maand te verdienen. Dit zal jou natuurlijk niet in de eerste maanden al gelijk lukken. Kijk anders eens naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. In deze online training leer je van A tot Z hoe jij Affiliate Marketing succesvol kunt toepassen. Een andere waardevolle online training is “Affiliate Marketing in 10 dagen“.

Cryptocurrency

Wie kent er niet de Bitcoin en de verhalen hoe rijk mensen zijn geworden door simpelweg op het juiste moment een aantal Bitcoin te kopen. De Bitcoin is een crypto valuta en zo zijn er nog duizenden andere crypto valuta. Dit is een digitaal betaalmiddel dat door velen word gezien als de toekomst.

Door op het juiste moment crypto valuta te kopen en te verkopen kun je ontzettend veel geld verdienen met crypto op een makkelijke manier. In onze review over de Crypto Masterclass vertellen wij jou hoe deze online training je hierbij kan helpen.

Webshop opstarten

Ook jij hebt vast wel eens een product gekocht op een webshop zoals Bol.com of Wehkamp. Maar wist jij wel dat je ook ontzettend veel geld kunt verdienen met het opzetten van een eigen webshop? Veel mensen denken dat je hiervoor jaren aan kennis en ervaring voor nodig hebt. Maar dit is absoluut niet het geval.

Daarnaast zijn er genoeg online cursussen te volgen waarbij jij alles leert hoe je een succesvolle eigen webshop opzet. Het is tegenwoordig niet ontzettend lastig meer om een eigen webshop op te zetten. Veel plug-ins leveren jou een kant en klare webshop aan, je hoeft alleen nog maar de webshop te vullen en in te richten naar eigen smaak en wens.

Daytrading

Handelen met aandelen op de beurs kent iedereen maar de meesten denken er niet over na dat je hier zelf ook echt veel geld mee kunt verdienen. Als je weet waar je op moet letten is het nog makkelijker dan jij wellicht nu denkt. In onze review over Trading Navigator Methode laten wij jou zien hoe deze online training je hierbij gaat helpen.

Geld verdienen met Day Traden

Social Media

Tegenwoordig heeft iedereen wel een Facebook of Instagram account, Social Media is namelijk hot. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat je met behulp van Social Media veel geld kunt verdienen. Het opzetten van een eigen SMMB is namelijk ontzettend populair aan het worden. De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau.

Wat je doet is het verzorgen van social media advertenties voor bedrijven zodat zij beter zichtbaar worden. Dit klinkt wellicht als veel werk omdat je op zoek moet naar klanten. Maar alles kan vanachter jou eigen computer. Kijk maar eens naar onze review over de Agency Masterclass of onze review over de SMMB Masterclass.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.