De Vastgoed Academy Review

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen

Het beleggen in vastgoed hoor je een stuk minder vaak wat over als bijvoorbeeld het geld verdienen met crypto. Bij veel mensen leeft de gedachte dat dit alleen mogelijk is wanneer je een vermogen hebt opgebouwd. De Vastgoed Academy brengt echter het beleggen in vastgoed dichter bij de “normale mensen” en laat zien dat iedereen kan beleggen in vastgoed.

En aangezien jij op ons artikel terecht bent gekomen wil jij hier vast meer over weten. In ons artikel delen wij onze ervaring met de Vastgoed Academy en vertellen wij jou wat je kunt verwachten wanneer jij je aanmeld voor de Vrijheid Vastgoed cursus. Wij geven antwoord op vragen zoals: Wie is Martijn van de Berg? Wat krijg ik voor mijn geld? Is de Vastgoed Academy mijn geld waard?

Wat is de Vastgoed Academy?

Laten we beginnen bij het begin en kijken wat de Vrijheid Vastgoed cursus precies is. Wat ga je precies leren wanneer je deze training gaat volgen? Met de Vastgoed Academy gaat Martijn van de Berg jou een bewezen systeem aanleren waarmee hij zelf constant weer successen boekt. Je leert nieuwe methodes voor het verdienen van geld en Martijn laat jou een andere manier van denken inzien over geld en vastgoed.

Je gaat van A tot Z leren hoe je geld kunt verdienen met het investeren in ontroerend goed. Martijn behandeld verschillende belangrijke onderdelen die jou uiteindelijk het succes zullen brengen. Martijn legt de focus op zowel de Mindset als de praktijk, want zonder de juiste Mindset maak jij jezelf het een stuk lastiger.

Gelukkig is het aannemen van de juiste mindset te trainen en daar helpt Martijn je dus bij in deze training. Je gaat leren om te beleggen in vastgoed met een lage investering, een laag risico maar met een hoge return. Dat is hoe Martijn zijn online training zelf beschrijft. Hij beschouwt het investeren in vastgoed niet als een snelle manier om rijk te worden maar wel een zekere manier om veel geld te verdienen.

Martijn heeft inmiddels al meer dan 750 cursisten geholpen om succesvol te zijn in de wereld van het vastgoed. Je hebt geen enkele kennis of ervaring nodig om met deze online training te beginnen. De video’s van de Vastgoed Academy zijn van tevoren opgenomen en kun je dus in jouw eigen tempo volgen op een online platform. Tevens krijg je ook regelmatig een test om te kijken of je de lessen goed begrepen hebt.

Wie is Martijn van de Berg?

De naam Martijn van de Berg heb je al een aantal keer voorbij zien komen in deze vastgoed academy review, maar wie is hij nou eigenlijk? Martijn is de oprichter en eigenaar van zijn bedrijf Vrijheid Vastgoed B.V. en tevens de ontwikkelaar van de Vastgoed Academy training.

Dit is Martijn van de Berg en zijn vrouw Helena

Dit doet Martijn niet alleen, zijn wederhelft Helena die hij heeft leren kennen in Praag staat hem bij. Toen hij Helena leerde kennen had Martijn destijds een schuld van €30.000,- die hij wilde aflossen. Mede doordat hij is opgelicht lukte hem het maar niet om de schuld af te lossen en hij besloot dat het anders moest.

Samen met Helena is hij het vastgoed ingerold omdat ze hier ontzettend enthousiast van werden. Dit heeft er voor gezorgd dat zij samen in 2018 hun eerst pand hebben gekocht. Dit ging zo goed dat ze na 1,5 jaar al op 10 panden zaten en inmiddels financieel vrij kunnen leven.

In 2019 besloot Martijn samen met zijn vrouw Helena om ook andere mensen te helpen dit doel te bereiken. Zo doende is de Vastgoed Academy opgericht en hebben zij deze online training ontwikkeld. Hun slogan ‘Vrijheid is het doel, vastgoed is het middel’ past dan ook perfect bij de doelstelling.

Is Martijn van de Berg te vertrouwen?

Natuurlijk wil je ook weten of Martijn van de Berg te vertrouwen is als je met hem in zee zou gaan. Er zijn namelijk genoeg praatjes makers te vinden op het internet. Martijn is hier echter niet één van, hij staat voor zijn product en wil ook daadwerkelijk mensen verder helpen.

We hebben allereerst het internet afgestruind naar ervaringen van mensen met Martijn van de Berg. Al snel bleek dat veel mensen een fijne ervaring met hem hebben en dat hij ook niets te verbergen heeft. Hij is regelmatig terug te vinden in interviews en is ook uitgebreid te vinden op social media kanalen zoals Facebook of LinkedIn.

Zijn Facebookpagina word op het moment van schrijven door ruim 2200 mensen gevolgd. Hier deelt hij tevens de website, zijn WhatsApp nummer en kun je hier ook makkelijk doorklikken naar zijn YouTube kanaal. Dit alles geeft ons al voldoende vertrouwen in Martijn als persoon. Hij heeft namelijk helemaal niets te verbergen.

Ook het contact dat wij meerdere malen hebben gehad met Martijn was ontzettend prettig. Hij is een heel aardig en sympathiek persoon die graag de tijd voor je neemt. Op de vragen die wij hem stelden kregen wij binnen no-time een goed en uitgebreid antwoord waar we ook daadwerkelijk wat mee konden.

Martijn en Helena zijn absoluut mensen waar je op kunt bouwen. Je hoeft je dan ook absoluut geen zorgen te maken om met ze in zee te gaan. Zij staan namelijk klaar voor hun cursisten.

Gegevens Martijn van de Berg:

 • Bedrijfsnaam: Vrijheid Vastgoed B.V.
 • Adres: Huizermaatweg 19
 • Postcode: 1273NA
 • plaats: Huizen
 • KvK Nummer: 70901864
 • E-mail: info@vrijheidvastgoed.nl

Voor wie is de Vastgoed Academy?

We leven momenteel in een tijd waarbij de vraag naar een woning groter is dan het aanbod, en dit zal voorlopig nog wel een aantal jaren zo blijven. Hierdoor is het bijzonder interessant om met vastgoed een extra inkomen te genereren. Niet voor niets is het dat de rijkste mensen ter wereld vaak in het vastgoed zitten.

Het spaargeld op de bank is tegenwoordig ook niets meer waard en behaal je praktisch geen rendement uit. Ben jij op zoek naar manieren om meer rendement uit je spaargeld te halen? Dan is de Vastgoed Academy voor jou wellicht een ontzettend goede match. Zo kun jij jouw geld namelijk sneller laten groeien.

Het dashboard van de Vastgoed Academy

Natuurlijk komt dit niet voor niets aanwaaien, je zult er echt wel tijd en energie moeten insteken om de juiste kennis en ervaring op te doen. Maar ben jij bereid om deze tijd en energie erin te stoppen dan is de Vastgoed Academy absoluut voor jou. Je voorkomt namelijk beginnersfouten door de kennis en ervaring van Martijn.

Zoals al eerder aangegeven in deze Vastgoed Academy review heb je geen enkele kennis of ervaring nodig om te starten met de online training Vrijheid Vastgoed. Martijn leert jou van A tot Z hoe het werkt.

De vastgoed Academy Onderdelen

Je hebt in onze Vastgoed Academy review al best wat informatie voorgeschoteld gekregen over Martijn van de Berg. We willen nu echter wat dieper inzoomen op de Vastgoed Academy zelf en wat je hiervan kunt verwachten. Wat kun je hier allemaal van verwachten?

Welke onderdelen kun je vinden bij de Vastgoed Academy? Wat is de prijs van de online cursus? Hoe hebben andere mensen de Vastgoed Academy ervaren? Op al deze vragen willen wij jou een uitgebreid antwoord gaan geven in deze review.

Om te beginnen willen wij kijken naar de verschillende onderdelen die worden aangeboden. Deze hebben wij voor jou hieronder op een rijtje gezet.

 • Gratis Webinar: Het eerste onderdeel dat veel mensen aanspreekt is het gratis Webinar dat Martijn van de Berg aanbiedt. Tijdens dit Webinar ga je kennis maken met Martijn van de Berg, de Vastgoed Academy en uiteraard ook het beleggen in vastgoed. Het is een mooie opstap naar de online cursus vrijheid met vastgoed.
 • Online cursus – Vrijheid met vastgoed: De online cursus is eigenlijk waar de Vastgoed Academy vooral om draait. Je leert hier stap voor stap hoe je succesvol kunt beleggen in vastgoed. Het is een online video training waar we jou hieronder uitgebreid meer over vertellen.
 • Live cursus: Wil je liever niet vanachter jou computer een training volgen? Dan kun jij je ook aanmelden voor de live cursus die Martijn van de Berg aanbiedt bij de Vastgoed Academy. Dit is een workshop waar jij alle informatie krijgt over beleggen in vastgoed.
 • Gratis e-book: Om iedereen te bereiken over de fantastische mogelijkheden met vastgoed heeft Martijn een gratis e-book geschreven. Martijn legt hier uit waarom je zou moeten beginnen met beleggen in vastgoed en geeft hij tips hoe je hiermee zou kunnen beginnen.
 • Gratis strategie gesprek: Wil je graag beginnen met het beleggen in vastgoed maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Je kunt sinds kort een gratis strategie gesprek inplannen waar je samen een routeplan gaat uitzetten. je krijgt 1-op1 begeleiding waar je moet beginnen en is absoluut een ontzettend mooie toevoeging aan de Vastgoed Academy.

Zoals je hierboven kunt zien zijn er nogal wat onderdelen te vinden bij de Vastgoed Academy. Ze zijn er allemaal om jou enthousiast te maken over beleggen in vastgoed en om jou hier ook alles over te leren. De focus ligt wel op de online cursus maar de andere onderdelen zijn ook zeker van toegevoegde waarde.

Vrijheid met Vastgoed online cursus

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is de online cursus met de naam Vrijheid met Vastgoed het hart van de Vastgoed Academy. Daarom willen wij hier dieper op inzoomen en uitgebreid kijken wat deze cursus te bieden heeft. Doordat wij deze online cursus zelf ook doorlopen hebben kunnen wij jou een eerlijk en goed beeld geven wat je kunt verwachten.

De Vastgoed Academy Cursus Overzicht

De Vrijheid met Vastgoed cursus is opgebouwd uit 12 modules die verschillende kern onderwerpen behandelen. In totaal ga je 50 lessen volgen die goed zijn voor meer dan 20 uur aan videomateriaal. Je kunt dus wel stellen dat het gaat om een ontzettend uitgebreide cursus.

Daarnaast krijg je ook regelmatig bijlages voorgeschoteld ter ondersteuning van de video’s en krijg je opdrachten mee. Deze opdrachten checken of jij de theorie uit de video’s begrepen hebt en zijn dus wel belangrijk.

De cursus kun je volgen op jou eigen tempo want de video’s zijn vooraf opgenomen. Je krijgt bij aanschaf toegang tot het online platform waar deze cursus aangeboden word. De cursus zelf is gebouwd op het e-learning platform van Huddle.

Dit is een ontzettend populair platform dat we veel vaker voorbij zien komen. Mede hierdoor is de cursus zeer overzichtelijk en weet je precies waar je moet zijn. De cursus zit ontzettend professioneel in elkaar en is van zeer hoge kwaliteit.

Module 1: Introductie

In deze eerste module ga je vooral kennis maken met Martijn van de Berg en Helena. Ze introduceren zichzelf en vertellen over hun verleden en wat zij de afgelopen jaren bereikt hebben. Vooral de laatste jaren hebben zij zowel op persoonlijk vlak als op financieel vlak een ontzettende ontwikkeling doorgemaakt.

Daarnaast vertelt Martijn jou wat je kunt verwachten van de komende online cursus en hoe je deze het beste kunt volgen. Ook ga jij je aanmelden bij de Facebook groep en zet Martijn jou aan het nadenken over welke stad of omgeving voor jou ideaal is om in te gaan beleggen.

Erg prettig dat Martijn en Helena de tijd hebben genomen om zichzelf uitgebreid voor te stellen en eerlijk te vertellen over wat ze bereikt hebben. Zo leer je ze echt kennen en voelt het allemaal ook een stuk persoonlijker. De eerste module van de Vastgoed Academy cursus bevat 3 lessen.

Module 2: De Bouwgrond

In deze module neemt Martijn van de Berg jou mee en legt hij uitgebreid uit waarom vastgoed zo’n ontzettend goed verdienmodel is. Martijn bekijkt hierbij vooral de Nederlandse huizenmarkt en welke soorten vastgoed er zijn. Want vooral tegenwoordig is er een ontzettend tekort aan woningen.

Martijn verteld dat dit tekort de komende jaren nog wel zal blijven en waarschijnlijk nog wel extremer zal worden. Vooral daarom is het beleggen in vastgoed nu een ideaal moment om in te stappen vind Martijn. Ook laat Martijn jou verschillende strategieën zien om geld te verdienen met vastgoed.

Een zeer interessante en uitgebreide module met maar liefst 7 lessen. Je krijgt tevens een opdracht mee aan het eind van deze module om te kijken of je alles begrepen hebt. Dat klinkt wellicht of je weer terug zit in de schoolbanken, maar het helpt enorm met het begrijpen van de lessen vinden wij.

Module 3: Een goede fundering

In de 3e module van de Vastgoed Academy online cursus ga je bezig met het trainen van de juiste Mindset. Veel mensen onderschatten hoe belangrijk het is om met de juiste Mindset te gaan beleggen. Vaak verwachten mensen snel geld te verdienen maar kijken niet naar de lange termijn.

Daarnaast ga je bezig met financieel management, daarmee bedoelen wij dat je gaat kijken naar jou financiële situatie en wat hiermee mogelijk is. Je wilt namelijk voorkomen dat je financiële stress gaat krijgen en daarmee onrust veroorzaakt.

De 3e module van de Vastgoed online cursus

Je wilt rust in je hoofd creëren en daar gaat deze module jou mee helpen. Deze module bevat 5 lessen en is volgens ons onmisbaar in deze online cursus van de Vastgoed Academy.

Module 4: Vind je eigen goudmijn

De 4e module van de Vastgoed Academy online cursus draait allemaal om het vinden van de parels op de vastgoed markt. Martijn laat jou zien hoe je kunt bepalen in welk drop of stad je het beste in een huis of pand kunt investeren. Hier word het pas echt leuk omdat je zelf nu ook actie gaat ondernemen. Het doel is om uiteindelijk natuurlijk je eerste pand of huis te gaan aanschaffen voor de verkoop of verhuur.

Dit klinkt misschien wel overweldigend maar Martijn laat je precies zien waar je op moet letten en hoe je de marktwaarde van een pand of huis kunt bepalen. Tevens legt hij uit wat off markt-deals zijn en hoe je hier van kunt profiteren. Dit zijn namelijk vastgoed deals die je niet op funda ziet en waar je veel meer rendement uit kunt halen.

Als laatste krijg je in deze module ook toegang tot de flyer die Martijn en Helena zelf ook gebruiken. Zij noemen dit zelf de winnende flyer en is volgens ons ook zeker waardevol.

Module 5: Deal or no Deal

Erg belangrijk bij het investeren in vastgoed is het toepassen van de juiste berekeningen. Daarnaast moet je van te voren al weten wat je exit strategie is en hoe je moet onderhandelen. Hoe zorg jij nou voor de deal waarmee jij het meeste rendement gaat behalen? Dit en meer leer je in module 5.

Ook leert Martijn jou waar je op moet letten wanneer je een pand of huis gaat bezichtigen en hoe je het beste kunt onderhandelen wanneer je een huis of pand wilt kopen. Zo is bijvoorbeeld het energielabel van een woning steeds belangrijker en moet je weten hoe de WOZ waarde zich de laatste jaren heeft ontwikkeld.

Er zijn veel zaken waar je op moet letten en welke je wellicht snel over het hoofd kunt zien. Martijn behoed jou hiervoor in deze zeer waardevolle module. Hij laat jou tevens zien hoe je de huurprijs kunt bepalen.

Module 6: Show me the money

Dit is waarschijnlijk de module die voor veel mensen (inclusief ons zelf) het meest waardevol is. Veel mensen zullen namelijk denken “Ik heb niet het geld om in vastgoed te investeren”. Martijn laat jou echter zien hoe je toch kunt investeren in vastgoed, zelfs wanneer je weinig geld hebt.

De meeste mensen denken dat geld het meest lastige is van vastgoed. Echter wanneer jij de juiste Mindset aanneemt en over de juiste kennis beschikt zul je zien dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. In module 6 leer je de beste strategieën hiervoor en verteld Martijn over goede en slechte schulden.

Je wilt uiteraard geen slechte schulden opbouwen maar met goede schulden kun jij op een verantwoorde manier jou vermogen laten groeien. Martijn laat zien dat er genoeg manieren zijn om aan geld te komen zodat je kunt beginnen met het investeren in vastgoed. Het belangrijkste is dat JIJ actie onderneemt.

Module 7: Slim zijn

De 7e module van de Vastgoed Academy online cursus bevat meerdere onderwerpen die Martijn gaat toelichten. Deze zijn niet allemaal even interessant maar zeker wel erg belangrijk. Zo verteld Martijn over de wet en regelgeving, verzekeringen, administratie en over de belasting.

Wij vonden dit ook zeker niet de leukste module van de cursus maar het hoort er helaas wel bij. Het is echter wel goed dat Martijn dit heeft opgenomen in deze cursus, zo hoef jij namelijk niet alles zelf uit te zoeken. Daarnaast legt Martijn ook nog uit hoe je meer waarde aan jou vastgoed object kunt toevoegen.

Vastgoed en Energielabels

Dit kun je doen door slim te verbouwen of dit te laten doen door een aannemer. De kosten die je zal maken voor de verbouwing verdien je namelijk met gemak weer terug door de meerwaarde aan het vastgoed object. Martijn laat jou in deze module zien hoe je dit op een slimme manier kunt aanpakken.

Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

De 8e module draait vooral om het vinden van de juiste huurders en hoe jij jouw vastgoed objecten zonder hoofdpijn kunt verhuren. Je krijgt voorbeeld teksten en formulieren aangereikt die je kunt gebruiken voor de huurders en Martijn laat jou zien hoe je bepaalde type huurders kunt herkennen.

Je wilt namelijk ten alle tijde voorkomen dat jij huurders in jou vastgoed objecten hebt zitten die niet betalen of er een ontzettende puinhoop van maken. Ook leer jij hoe je zoveel mogelijk kunt uitbesteden zodat jij er zo weinig mogelijk werk mee hebt en alles op de automatische piloot gaat. Absoluut een zeer leerzame module.

Module 9: Bouw je eigen stad

In deze laatste “echte” module van de Vastgoed Academy online cursus verteld Martijn hoe jij jouw eigen vastgoed imperium kunt opbouwen. Wanneer je alles onder de knie hebt en jij jouw eerste vastgoed object met succes hebt aangekocht en verhuurd is het tijd om op te schalen.

Martijn laat jou zien hoe je dat kunt doen en waarom netwerken hierbij erg belangrijk is. Je leert hoe je dat het beste kunt doen en welke manieren hiervoor zijn. Daarnaast verteld Martijn over de fouten die hij en Helena hebben gemaakt in hun eigen vastgoed avontuur. Ontzettend waardevol omdat jij deze fouten nu kunt voorkomen.

Module 10: De Kennisbank

In deze 10e module krijg je geen videolessen van Martijn maar je krijgt een zip bestand aangereikt van 154mb met allerlei informatieve PDF bestanden. Er komen zaken voorbij die behandeld zijn in de lessen maar hier nog wat fijner worden toegelicht. Maar je krijgt ook allerlei voorbeeld lijsten aangereikt die je kunt gebruiken in jouw vastgoed avontuur.

Hierbij moet je denken aan templates voor huurovereenkomsten en handleidingen voor taxaties. Ontzettend veel waardevolle informatie zodat jij alles bij de hand hebt wanneer er vragen ontstaan.

Module 11: FAQ & Succeswens

De 11e module van de Vastgoed Academy online cursus is niets meer dan een video van 1,5 minuut waar Martijn jou geluk wenst en verteld dat dit pas het begin is van jouw vastgoed avontuur. Wellicht wat overdreven om hier een volledig module aan te wijden maar wel persoonlijk dat hij het op deze manier doet.

Module 12: Een steengoede Mindset

We hebben al eerder aangegeven dat het aannemen van de juiste Mindset cruciaal is voor succes. Dit is niet alleen bij het investeren in vastgoed zo, maar dat is met alles wat je in het leven wilt bereiken. In deze module leer jij hoe je met de juiste kennis en Mindset onverslaanbaar bent.

Mindset is de sleutel tot succes

Zeker een waardevolle module maar wel bijzonder dat deze na de succeswens komt. Martijn en Helena zullen hier hun redenen voor hebben. Het neemt echter niets weg van de waarde die deze les heeft.

Bonussen bij de Vastgoed Academy online cursus?

De online cursus van de Vastgoed Academy is al ontzettend uitgebreid met meer dan 20 uur aan video materiaal. Daarnaast krijg je echter ook nog eens toegang tot aan aantal zeer waardevolle bonussen. Deze hebben wij hieronder voor jou in een overzicht gezet. Voor deze bonussen hoef je dus niet extra te betalen.

 • Toegang tot het forum van de Vastgoed Academy: Dit forum is absoluut een waardevolle community waar je gelijkgestemden treft. Je kunt hier terecht met jou vragen, ideeën en op den duur kun je hier ook andere mensen helpen.
 • Toegang tot de Facebook community: Bij aanschaf van de Vastgoed Academy krijg je ook toegang tot de ontzettend actieve facebook community. Net als het forum werkt dit erg motiverend en worden vragen zeer actief beantwoord, ook door Martijn zelf.
 • Wekelijkse groepscoaching: Eén van de meest waardevolle toevoegingen bij de Vastgoed Academy online cursus vinden wij de wekelijkse groepscoaching. Eens per week krijg je coaching van de vastgoedmagnaat zelf en kun je vragen stellen. Je kunt met elkaar discussiëren en elkaar naar een hoger niveau tillen. Ook kun jij de sessies terug kijken.
 • De cashflow calculator: Nog een ontzettend waardevolle toevoeging is de cashflow calculator. Dit is een Excel document dat jou helpt om beslissingen te maken. Je krijgt op basis van cijfers te zien hoeveel rendement je kunt behalen en wat je winst zal zijn. Hiermee kun jij elke keuze die je moet maken onderbouwen. Het kost wel even tijd om alle gegevens uit het Excel document te begrijpen maar het zal je leven een stuk makkelijker maken.
 • Hefboom Roadmap: Dankzij deze tool kun jij inzien welke financiering jij het beste kunt inzetten bij het kopen van een vastgoedobject. Ook weet jij hoeveel eigen middelen je nodig hebt, het rentepercentage op jouw financiering en welke gevolgen dit heeft. Deze tool zorgt ervoor dat jij geen slapeloze nachten zult hebben.
 • Live Meetings: Wanneer jij de Vastgoed Academy online cursus gevolgd hebt krijg je ook uitnodigingen voor live meetings met Martijn en leden van de Vastgoed Academy. Hier kun je netwerken met elkaar en kun je kennis op doen. Zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan. Wij vonden het ieder geval van onschatbare waarde.

De Vastgoed Academy Review

Toen wij hoorden van de Vastgoed Academy en besloten de online cursus te gaan volgen hadden wij absoluut geen kennis of ervaring op het gebied van vastgoed. Wij waren zeg maar een goed proef persoon om te kijken hoe goed deze cursus is voor mensen die geen kennis of ervaring hebben.

Door de duidelijke roadmap die Martijn heeft neergezet krijg je een overzichtelijk stappenplan dat je kunt volgen. Op de website van de Vastgoed Academy zijn van allerlei tools te vinden die jou kunnen helpen om te slagen in de wereld van vastgoed. Met als neusje van de zalm de online cursus die Martijn en Helena ontwikkeld hebben.

Wij vinden deze online cursus absoluut van onschatbare waarde waarbij jij stap voor stap aan de hand word genomen om een passief inkomen op te bouwen door te investeren in vastgoed. Martijn heeft overal aan gedacht en je word ontzettend goed begeleid. Martijn wil daadwerkelijk mensen verder helpen en staat ook absoluut voor zijn cursisten klaar.

Wat wij ook ontzettend waardevol vinden zijn de wekelijkse coaching calls die hij organiseert op maandagavond van 19:30 tot 21:00. Hierin leer je telkens weer bij en er komt ook regelmatig een gastspreker aanschuiven.

De vrijheid vastgoed online cursus

De video’s uit de cursus zijn ook erg goed opgezet door Martijn. Hij verteld op een hele rustige en begrijpbare manier over de verschillende onderwerpen. Wij zijn absoluut van mening dat iedereen deze cursus moet kunnen volgen, ongeacht de kennis of ervaring die iemand heeft in vastgoed.

Wij zijn dan ook ontzettend enthousiast geworden over de Vastgoed Academy en de online cursus die zij aanbieden. Onze interesse is ieder geval 100% gewekt en wij zijn op het moment ook actief bezig om te starten in de wereld van vastgoed dankzij de online cursus van de Vastgoed Academy.

De Vastgoed Academy Ervaringen

De positieve mening die wij hebben over de Vastgoed Academy en de online cursus word alleen maar bevestigd wanneer je gaat zoeken op het internet. Vrijwel elke reactie die wij tegen komen is ontzettend positief over deze online cursus en de website. Veel mensen delen ook mooie ervaringen en resultaten die zij behaald hebben dankzij de Vastgoed Academy.

Een reactie die ons zeker is bijgebleven is die van Harm van Wijk, wellicht ken je hem wel van onze review over de Trading Navigator Methode. Hij is zelf een beleggingsexpert en heeft zelf ook een uitgebreide online cursus ontwikkeld. Hij weet dus wel waar hij het over heeft en ook hij is ontzettend enthousiast over de online cursus van de Vastgoed Academy.

Wat ook zeker vertrouwen schept zijn de positieve ervaringen die mensen hebben met Martijn van de Berg zelf. Veel mensen vertellen hoe goed en snel zij antwoord krijgen op vragen en hoe waardevol de community is. Wij vinden het altijd ontzettend prettig als ook de ervaring van anderen goed is met een cursus.

De prijs van de Vastgoed Academy

Spreekt jou de Vastgoed Academy online cursus aan en wil je hier wellicht mee starten? Dan is het natuurlijk ook goed om te weten wat de prijs is van deze cursus. Martijn van de Berg vraagt een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de online cursus en de bonus producten. Je kunt er ook voor kiezen om het in 3 termijnen te betalen en dan betaal je 3x €397,-.

Wanneer je echter in termijnen betaalt dan ben je voor de Vastgoed Academy online cursus wel €194,- meer kwijt. Het aankoopbedrag voor de online cursus is natuurlijk voor veel mensen een behoorlijk groot bedrag, dat begrijpen wij. Toch vinden wij het bedrag dat Martijn van de Berg vraagt voor toegang tot de cursus absoluut niet te veel.

Je krijgt ten eerste ontzettend veel terug voor je geld en Martijn en Helena zetten zich voor 110% in om jou bij te staan. Daarnaast is het ook een investering in jezelf waarvan het de bedoeling is om deze ruim terug te gaan verdienen.

Conclusie over de Vastgoed Academy

Dan zijn we alweer aangekomen bij de conclusie over de Vastgoed Academy en het einde van onze review. En de grote vraag is natuurlijk of wij de Vastgoed Academy en de producten die zij aanbieden ook aanraden? Wanneer je onze review hebt doorgelezen weet je hier het antwoord al wel op. Wij zijn erg onder de indruk van de Vastgoed Academy en Martijn van de Berg en het antwoord op die vraag is dan ook absoluut ja.

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met de Vastgoed Academy online cursus en met Martijn van de Berg zelf. Het is allemaal erg professioneel opgezet en Martijn staat ook daadwerkelijk voor je klaar. Je word stap voor stap aan de hand genomen door Martijn van de Berg om naar jouw eerste winstgevende vastgoed object toe te werken.

Er is overal over nagedacht en je krijgt alle tools aangereikt om te kunnen slagen. De wekelijkse groepscoaching en de toegang tot de online community zijn ook ijzersterke toevoegingen aan de Vastgoed Academy online cursus. Wij zijn dan ook meer dan overtuigd en jij zult zeker geen spijt krijgen wanneer jij je zult aanmelden.

Meest gestelde vragen over de Vastgoed Academy

Het laatste hoofdstuk in onze Vastgoed Academy review zullen we kort antwoord geven op de meest gestelde vragen die wij voorbij zien komen. De meeste antwoorden zul jij wellicht zijn tegen gekomen bij het lezen van onze review.

Wat is de Vastgoed Academy?

De Vastgoed Academy is een online academie dat is opgezet door Martijn van de Berg. Op dit online platform draait alles om het investeren in vastgoed met als doel om hier financiële vrijheid mee te creëren. Op de website krijg je alle tools aangereikt om te kunnen starten met het investeren in vastgoed. Met als hoofd product de Vrijheid Vastgoed online cursus.

Voordelen van de Vastgoed Academy?

 • Een complete roadmap waar je stap voor stap leert om succesvol te investeren in vastgoed
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Je krijgt professionele begeleiding door Martijn van de Berg zelf
 • De wekelijkse groepscoachings calls
 • Zeer uitgebreide online cursus met meer dan 20 uur aan video materiaal
 • De online community
 • Veel mooie resultaten van andere cursisten

Nadelen van de Vastgoed Academy?

 • Niet per definitie een nadeel, maar je hebt wel doorzettingsvermogen en discipline nodig
 • Volgorde van de laatste modules is wat vreemd

Is het mogelijk om geld te verdienen met de Vastgoed Academy?

Hier kunnen we heel kort over zijn, het is absoluut mogelijk om veel geld te verdienen met behulp van de Vastgoed Academy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.