Day Trading Masterclass Review 2.0 Kevin Timmer – Review en Ervaringen

Jij hebt dus gehoord van de Day Trading Masterclass? En jij wilt graag weten of jij met behulp van deze online training geld kunt verdienen via het internet? Daar ga ik tenminste vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen. In deze Day Trading Masterclass review gaan wij voor jouw uitzoeken hoe goed deze online training is en of hij jouw geld waard is. Hoe mooi zou het zijn als jij jouw huidige baan kunt opzeggen en met een paar uurtjes per dag jouw inkomen kunt verdienen.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Kevin Timmer? Waar krijg jij allemaal toegang toe bij aanschaf van de Day Trading Masterclass? Hoe goed is deze online training en hoe snel kun je geld verdienen? Er zijn genoeg online producten te vinden die beweren jou rijk te kunnen maken. Daarom is het goed om te onderzoeken welke echt werken en welke juist bedoeld zijn om de verkoper rijk te maken. Laten we snel verder kijken.

Inhoudsopgave

Wat is de Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass is een online training waarin Kevin Timmer samen met Jordi van de Pas jou gaat leren om te daytraden op de Amerikaanse beurs. Je leert wat daytraden precies betekent en hoe jij dit met maar 2 uurtjes per dag winstgevend kunt doen. Veel van zijn klanten zijn mede hierdoor ook studenten die daytraden naast hun opleiding of baan. Want weten welke aandelen je moet kopen kan ontzettend lastig zijn.

Deze training heeft meer dan 12 uur aan video lessen waarin jij stap voor stap leert om online geld te verdienen met daytraden. Je kunt alles heerlijk vanuit je luie stoel in huis volgen en ook op jouw eigen tempo. Het online platform van de Day Trading Masterclass is gemaakt in het ontzettend prettige Huddle. Hierover later meer in deze Day Trading Masterclass review.

Na het volgen van de 16 modules die in deze online training zijn verwerkt met in totaal 52 lessen weet jij alles wat jij zou moeten weten om zelf te kunnen daytraden. Naast toegang tot de daadwerkelijke online training krijg je ook nog vele extra’s en word de online training constant up-to-date gehouden. Zo weet je zeker dat jij altijd met actuele informatie aan het werk gaat.

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Deze cursus draait dus om het daytraden op de Amerikaanse beurs. Deze beurs is geopend van 15:30 t/m 22:00 en dus is dit uitermate geschikt voor mensen die nog een fulltime baan hebben. Tijdens de cursus leer je stap voor stap alles wat je moet weten om te kunnen starten met daytraden. Je hebt dus geen enkele kennis of ervaring nodig, alles word behandeld in deze training.

Wel moet jij je ervan bewust zijn dat er ook altijd risico’s zijn wanneer je gaat beleggen en dat je heus niet alleen maar winst zult gaan boeken. Dit word ook uitgebreid behandeld in de training en hoe je daarmee om moet gaan. Maar als jij iemand bent die even snel geld wil verdienen kun je beter verder zoeken.

Ben jij echter bereid om de volledige training te doorlopen en de tools en middelen die Kevin jou aanreikt te gebruiken, dan is de Day Trading Masterclass voor jou.

Ontdek in ons uitgebreide artikel de beste manieren om online geld te verdienen.

Wie is Kevin Timmer?

Voordat wij in onze Day Trading Masterclass review dieper induiken op deze online training en de inhoud hiervan willen wij jouw eerst iets vertellen over Kevin Timmer en Jordi van de Pas. Kevin is de oprichter en eigenaar van daytradingmasterclass.nl en heeft ook al jarenlang een succesvol YouTube kanaal met duizenden abonnees. Het avontuur begon voor Kevin in 2014. Toen is hij begonnen met het day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Dit is Kevin Timmer

Hij stelde als doel om genoeg geld te verdienen ter vervanging van zijn werk en leefstijl. Door alle desinformatie die er te vinden is op het internet over daytraden heeft dit doel 2,5 jaar geduurd. Maar Kevin heeft vol gehouden en uiteindelijk zijn doel bereikt. Nu kan hij vanaf de mooiste plekken in de wereld geld verdienen met zijn business.

Vanuit zijn YouTube kanaal kwamen en komen ook ontzettend veel vragen over het day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Daarom besloot Kevin hier een cursus over te maken om mensen verder te helpen.

Is Kevin Timmer te vertrouwen?

Uiteraard is het ook belangrijk om te weten of Kevin Timmer iemand is die jij kunt vertrouwen. Daar hebben wij ook onderzoek naar gedaan in deze Day Trading Masterclass review. Kevin Timmer handelt vanuit zijn eigen naam en niet vanuit een schuil naam wat we vaak zien op het internet. Dit vinden wij sowieso al een prettig gegeven. Dit geeft vaak wel aan dat iemand voor 100% achter zijn product staat.

Ook de contact gegevens staan allemaal netjes vermeld op de website zoals het KvK nummer. Het bedrijf waarmee Kevin Timmer zich geregistreerd heeft is OD BASE B.V. en is gevestigd in Goes. Verder lezen wij ook veel goede reacties van mensen die positieve ervaringen hebben gehad met Kevin. Alles duidt er dus op dat Kevin Timmer zeker iemand is die jij kunt vertrouwen. Zijn intenties om mensen te helpen zijn dus echt.

Zelf hebben wij ook contact gezocht met Kevin Timmer voor onze Day Trading Masterclass review. En dit contact bevestigd dat Kevin mensen daadwerkelijk wil verder helpen. Hij nam rustig de tijd voor onze vragen en is een zeer prettig persoon om mee te communiceren.

Wie is Jordi van de Pas

Zoals hierboven al aangegeven doet Kevin tegenwoordig niet alles meer alleen voor de Day Trading Masterclass. Hij heeft zijn oud collega Jordi van de Pas erbij gehaald om het team te versterken. Jordi is nu ook een mentor tijdens de online training en heeft net als Kevin al de nodige jaren ervaring met daytraden.

In 2010 begon de interesse in het daytraden al toen hij samen met zijn collega Kevin de wereld van het daytraden indook. Kevin verhuisde echter naar Azië in verband met zijn werk en studie en zodoende verloren ze elkaar een tijdje uit het oog. Een aantal jaren later kwamen ze echter weer met elkaar in contact en doken gelijk weer samen de wereld van het daytraden in.

Dit is Jordi van de Pas

Kevin was toen al fulltime en succesvol met het daytraden bezig en zodoende werd Jordi de eerste student van Kevin. Jordi’s droom was dat hij onafhankelijk kon werken zonder dat iemand de waarde van zijn tijd bepaalde. Deze droom heeft hij weten te verwezenlijken in 2019.

Wij vinden het leuk om voor de Day Trading Masterclass review te lezen hoe de samenwerking van Kevin en Jordi tot stand is gekomen. Uit pure interesse en liefde voor het daytraden.

Day Trading Masterclass Review – Beloftes

Het is fijn om we weten dat Kevin Timmer te vertrouwen is maar wat beloofd hij nou precies met zijn cursus? Wat kun jij allemaal bereiken na het volgen van deze online training? Natuurlijk gaat Kevin jou in de video lessen alles leren over day traden op de Amerikaanse aandelenbeurs. Je leert wat day traden is en hoe jij hiermee veel geld kunt verdienen.

Kevin belooft dat jij met een paar uurtjes per week al winstgevend kunt day traden. Om alles te leren over day traden geeft Kevin jou toegang tot een aantal verschillende onderdelen. Deze hebben wij voor jouw hieronder op een rijtje gezet.

 • 12 uur video cursus – De video’s zijn vooraf opgenomen dus deze kun jij in jou eigen tempo gaan kijken overal ter wereld.
 • Dagelijkse live trade sessies – Uniek in deze training zijn de live trade sessies. Kevin deelt dagelijks van 15:00 tot 22:00 zijn computer scherm zodat jij live kunt zien welke trades Kevin maakt. Jij kunt dan ook mee doen met deze trades. Zo maak jij winst en leer je elke dag
 • Toegang tot een online community – Ook krijg jij toegang tot een online community waar iedereen elkaar wil helpen. Zo houd iedereen elkaar op de hoogte van eventuele kansen.
 • De 4 strategieën van Kevin – Door het jarenlange testen en tweaken van Kevin heeft hij 4 succesvolle strategieën ontwikkelt. Deze deelt hij met jou in deze online training.
 • Wekelijkse Mentoring Sessies – Naast de dagelijkse live trading sessies is er ook gelegenheid voor wekelijkse vraag & antwoord sessies. Deze worden ook opgenomen zodat jij deze op een later tijdstip rustig kunt terug kijken.
 • Toegang tot de scanners van Kevin – Kevin gebruikt de beste scanners voor het vinden van de beste trades. Deze deelt hij met jou in deze online training.
 • Dagelijkse lijst met aandelen – Je weet precies welke aandelen je in de gaten moet houden door de dagelijkse lijst die je toegestuurd krijgt.

De Day Trading Masterclass Kopen

Uiteraard hebben wij ook gekeken waar jij allemaal toegang toe krijgt in deze Day Trading Masterclass review. Zoals je mag verwachten krijg jij natuurlijk toegang tot het online platform waar deze training word aangeboden. Hier kun jij in jouw eigen tempo de online video’s doorlopen die vooraf zijn opgenomen. Het online platform is ontzettend toegankelijk en hier moet iedereen zijn weg makkelijk in kunnen vinden.

Day Trading Masterclass module overzicht

Kevin heeft deze online training opgedeeld in 16 verschillende modules met in totaal 52 lessen. Dit om er een duidelijke structuur in te krijgen. Per module worden er verschillende lessen aangeboden om het onderwerp van die module helder en duidelijk uit te leggen. In deze Day Trading Masterclass review hebben wij de verschillende modules voor jou samengevat zodat jij een goed beeld krijgt wat je kunt verwachten.

Day Trading Masterclass Review Module 1 – Welkom

De eerste module is zoals je kunt verwachten een welkomst module. Je maakt kennis met Kevin en Jordi en zij leggen uit wat je kunt gaan verwachten in de komende modules en lessen. Tevens leer jij welke tools er binnen de Day Trading Masterclass community worden gebruikt om contact te zoeken met elkaar.

Denk hierbij aan Zoom of Discord. Beide zijn ontzettend makkelijke programma’s om te gebruiken en helpen zeker mee aan de beleving van de training. Vooral Discord is een ontzettend fijne toevoeging en vooral bekend in de gaming community. De lessen in Module 1 zijn:

 1. Welkom
 2. Community tools
 3. Discord channels (community)
 4. Trade Room en Mentoring
 5. Disclaimer

Day Trading Masterclass Review Module 2 – Mindset

Of jij nu geld verdienen op het internet of een eigen bedrijf wilt opzetten, de juiste Mindset aannemen is de belangrijkste eerste stap om succesvol te worden. Zie het langer termijn plaatje en geef niet gelijk op wanneer je niet binnen 3 maand successen boekt.

De 2e module gaat uitgebreid in op één van de belangrijkste aspecten van het succesvol worden/zijn, namelijk de Mindset. Kevin weet dit ontzettend goed over te brengen en laat jou ook erg duidelijk inzien hoe je dat kunt trainen.

Day Trading Masterclass Mindset

Je zult namelijk niet alleen maar successen gaan boeken en Kevin laat jou hiervan bewust worden. Het draait er uiteindelijk om hoe jij hiermee omgaat en dat je rekening houd met bepaalde zaken. In deze Day Trading Masterclass review vinden wij dit zelfs één van de meest waardevolle modules. Deze module bevat 1 les:

 1. Mindset

Day Trading Masterclass Review Module 3 – Software

In deze module verteld Kevin jou alles over de software die je gaat gebruiken tijdens de Day Trading Masterclass. Deze software gaat jou helpen om makkelijker en succesvoller te kunnen daytraden. Daarnaast krijg je ook gratis toegang tot de pro-scanners die Kevin zelf ook gebruikt. Dit vonden wij een ontzettend grote meerwaarde tijdens onze Day Trading Masterclass review.

 1. Computer / Laptop
 2. Broker
 3. Grafiek software

Day Trading Masterclass Review Module 4 – Basics

Het is belangrijk om bij het begin te starten en daar gaat deze 4e module ook over. Je krijgt interessante informatie over de geschiedenis van geld en uiteraard alles daar omheen. Alle belangrijke termen die je vaak voorbij gaat zien komen worden behandeld.

Je gaat beginnen met het handelen op de Amerikaanse beurs en je zult dus ook vaak Amerikaanse termen voorbij zien komen. Het is dan belangrijk dat je wel weet wat deze termen betekenen, en na het doornemen van deze module weet je dat. Ook gaat Kevin in deze module dieper in op de software die het voor jou mogelijk gaat maken om winstgevend te gaan daytraden.

 1. Stocks en shares – Long en Short
 2. Geld – Money
 3. Market gebruikers

Day Trading Masterclass Review Module 5 – Risk Management

Het beleggen op de Amerikaanse beurs neemt helaas ook risico’s met zich mee, zoals dat met alles is wanneer je gaat beleggen. Tijdens het maken van deze Day Trading Masterclass review merkten wij gelukkig wel dat Kevin hier ontzettend open en eerlijk over is.

Day Trading Masterclass Risk Management

Hij probeert dat zeker niet te verbergen om zo meer verkopen te realiseren. Hij heeft zelfs een volledige module ontwikkeld om jou uit te leggen hoe je deze risico’s zoveel mogelijk kunt beperken. Hier zijn namelijk slimme trucjes voor.

 1. Risk Management

Day Trading Masterclass Review Module 6 – Money Management

Tijdens het volgens van de 6e module ga jij bepalen hoeveel geld je wilt gaan inzetten en waarvoor. Wat wij ontzettend mooi vonden tijdens het maken van de day trading masterclass review is dat iedereen zelf kan en mag bepalen hoeveel geld ze gaan inzetten.

Dit maakt de cursus geschikt voor iedereen en dat is natuurlijk mooi om te zien. Je krijgt daarnaast ook veel goede tips over het beheren van je vermogen, tips die je ook in jouw privé leven erg goed kunt toepassen. Je begint in deze module ook al met paper traden.

Dit is day traden met “nep geld” en wanneer je dat onder de knie hebt stap je over naar het echte geld. Een tip die wij jou willen mee geven is om altijd te beleggen met geld dat je zou kunnen missen. Gebruik nooit je laatste spaargeld voor het daytraden. Klinkt wellicht erg logisch maar we zien het helaas te vaak gebeuren.

 1. Money management

Day Trading Masterclass Review Module 7 – Plan de trade

In module 7 gaat Kevin een case study behandelen. Hier laat hij jou zien hoe je een trade voorbereid en wat daar allemaal bij komt kijken. Ontzettend waardevol en iets wat jij kunt blijven toepassen bij het maken van toekomstige trades.

 1. Plan de trade

Day Trading Masterclass Review Module 8 – Trades plaatsen

Nu is het tijd voor het echte werk, je begint namelijk met het plaatsen van trades. Kevin laat jou zien hoe dit werkt bij de verschillende brokers, dit verschilt namelijk soms net iets van elkaar.

 1. Orders en posities
 2. Prijs van het aandeel

Day Trading Masterclass Review Module 9 – Level 2 & Tape (Montage)

Wat één van de belangrijkste vensters is bij een broker platform is het montage scherm. Hier krijg je namelijk alle informatie te zien van een aandeel die je zou willen weten. Hier kun je bijvoorbeeld zien welke orders er allemaal klaar staan van een bepaald aandeel. In deze module laat Kevin jou stap voor stap zien hoe jij dit in jou voordeel kunt gebruiken.

 1. De level 2

Day Trading Masterclass Review Module 10 – Price Action

Bij het daytraden draait het vooral om het uitlezen en begrijpen van grafieken en hoe je daar op kunt inspelen. Dit is precies waar module 10 dieper op in gaat. Jij gaat leren wat termen zoals tops, channels, gaps en pullbacks precies betekenen en waarom deze belangrijk zijn.

Day Trading Masterclass Live Sessie

Ook ga jij tijdens een aantal lessen live mee kijken met Kevin naar de zaken die je tot nu toe hebt geleerd. Hij laat je dus live zien hoe je bepaalde zaken moet interpreteren en hoe je dit kunt toepassen. Heel erg waardevol en hier leer je echt ontzettend veel van.

Wij vinden dan ook de Live lessen één van de meest waardevolle toevoegingen tijdens deze Day Trading Masterclass review.

 1. Candle sticks
 2. Support en Resistance
 3. LIVE: Support en Resistance
 4. Support en Resistance Intraday
 5. Trends – HH – HL – LL – LH
 6. LIVE: Trends – HH – HL – LL – LH
 7. Gaps in de markt
 8. Volume
 9. Indicators
 10. Extended

Day Trading Masterclass Review Module 11 – Patronen

Je weet nu door de vorige modules precies wat grafieken zijn en hoe jij deze kunt uitlezen. Module 11 gaat hier verder op in door jou te leren hoe je patronen kunt herkennen. Dit is ontzettend belangrijk bij het daytraden en hierdoor kun je ook succesvol gaan daytraden.

Door het herkennen van patronen kun je veel beter voorspellen of de koers van een aandeel gaat stijgen of dalen. Daardoor kun je hier veel beter op in gaan spelen.

 1. Reversal Patronen
 2. Breakout Patronen

Day Trading Masterclass Review Module 12 – Externe factoren

De koers van aandelen is ook zeker gevoelig voor externe factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aardbeving of brand. Kevin gaat in deze module verder in op deze externe factoren en welke invloed deze kunnen hebben. Het is goed om hier wel op in te kunnen spelen namelijk.

 1. Externe Factoren
 2. Halts

Day Trading Masterclass Review Module 13 – Stock Eigenschappen

In de 13e module van de Day Trading Masterclass word er gekeken naar een onderwerp dat je niet veel tegen komt online. Vooral niet als je zoekt naar de gratis content die beschikbaar is, namelijk stock eigenschappen.

Stock Eigenschappen

Toch is het ontzettend belangrijk voor het daytraden volgens Kevin en is daarom ook opgenomen in deze online training zodat jij jou voordeel hiermee kunt doen.

 1. Stock Eigenschappen

Day Trading Masterclass Review Module 14 – Strategieën

De verschillen tussen een setup en een strategie worden in de 14e module uitgebreid besproken door Kevin. Ook laat hij aan de hand van live voorbeelden zien hoe je deze kunt toepassen. Een zeer leerzame en uitgebreide module met veel goede lessen.

 1. Strategieën en Setups
 2. Masterclass strategieen
 3. 15m Bar play (voor beginners)
 4. Reversal Short
 5. Reversal Long
 6. HOD en LOD Breaks
 7. Dip Buys
 8. Exit Strategie
 9. VWAP Breakout
 10. 1 Cent Regel
 11. Een analyse maken
 12. Conclusie

Day Trading Masterclass Review Module 15 – Voorbereiding

Kevin verteld jou in de 15e module waarom het belangrijk is om niet in een te grote groep aandelen te beleggen. Dit komt vooral omdat je op 1 dag koopt en verkoopt en dat een uitgebreid portfolio dan ingewikkeld kan zijn.

Ook laat Kevin zien hoe hij aandelen selecteert en wat erbij komt kijken om een Watchlist op te zetten. Tijdens de Day Trading Masterclass review hebben wij de volgende lessen gevolgd in deze 15e module

 1. Voorbereiding
 2. Watchlist maken
 3. Vast groepje aandelen
 4. Scanners
 5. De Trading Sessie

Day Trading Masterclass Review Module 16 – Afsluiting

Op het moment van schrijven van de Day Trading masterclass review is module 16 de laatste module van de online training. Hier verteld Kevin jou hoe je het beste verder kunt gaan in de toekomst.

Ook gaat hij verder in op de wekelijkse coaching en uiteraard de ontzettend sterke community. Hier kun je altijd terecht met jou vragen. Hij geeft zeker nog een aantal zeer goede tips voor het kopen van aandelen en het daytraden in het algemeen.

 1. Regels
 2. Hoe nu verder
De afsluiting van de online training

Zoals hierboven al aangegeven krijg jij naast de video lessen ook toegang tot dagelijkse live trade sessies, wekelijkse mentoring sessies en de beste scanners die Kevin zelf ook gebruikt. Ook krijg jij dagelijks een lijst met verschillende aandelen die Kevin de moeite waard vind om in de gaten te houden. Daarbij geeft Kevin ook Excel sheets om alles nog makkelijker en eenvoudiger te maken.

Vooral het dagelijks live traden vinden wij een ontzettend waardevolle toevoeging aan deze online training. Dit is iets wat wij niet vaak zien en is van onschatbare waarde. De eerste 6 maand is de toegang tot het dagelijks live traden inbegrepen maar daarna vraagt Kevin hier een vergoeding voor. Dit vinden wij niet gek gezien Kevin dagelijks tijd vrij maakt om mensen verder te helpen en zijn trades deelt met de cursisten.

Day Trading Masterclass Review

Natuurlijk hebben wij ook gekeken naar de kwaliteit en waarde van de Day Trading Masterclass. Gelijk na aanschaf van deze online training ontvingen wij netjes een e-mail met inlog instructies tot het online platform waar deze training aangeboden word. Deze website ziet er ontzettend verzorgd en overzichtelijk uit en je kunt gelijk zien dat hier aandacht aan besteed is. Geen afleidende advertenties maar een clean online platform waar iedereen zijn weg moet kunnen vinden.

Op de website is goed te zien hoever je in de cursus bent en welke video lessen je al gevolgd hebt. De video’s zijn ook zeer professioneel opgezet en Kevin legt op een zeer begrijpbare wijze alles uit. Hij laat jou vaak mee kijken op zijn scherm zodat jij ook beter begrijpt wat hij verteld. Na het volgen van alle video’s snap je ook goed wat day traden inhoud en waarom je hier zoveel winst mee kunt behalen.

Je kunt ook zeker aan de slag met day traden na het volgen van de  video’s in de Day Trading Masterclass. Je merkt tijdens het volgen van de video’s ook dat Kevin ontzettend veel kennis, passie en ervaring heeft in het day traden op de Amerikaanse aandelenbeurs.

De dagelijkse live trading sessies en de wekelijkse groepscoachings sessies dragen ontzettend bij aan de kwaliteit van deze online training. Wij zijn ieder geval erg enthousiast over de Day Trading Masterclass.

Day Trading Masterclass Review – Klant ervaringen

Naast onze eigen ervaring en mening over de Day Trading Masterclass vinden wij de ervaringen van andere cursisten ook erg belangrijk. Als wij gaan zoeken naar reacties over de Day Trading Masterclass vinden wij gelukkig ook genoeg. En net als onze eigen ervaring zijn die van andere mensen ook erg positief. Je ziet dat cursisten mooie resultaten halen met het zetten van winstgevende trades, en dat vaak al na enkele weken.

Om dat soort ervaringen te lezen geeft ons altijd erg veel vertrouwen in een product. Ook doet de Day Trading Masterclass het erg goed op Trustpilot, veel mensen hebben deze cursus beoordeeld met een uitstekende recensie.

Day Trading Masterclass op Trustpilot

Day Trading Masterclass Review – De prijs

Uiteraard is de prijs van deze online training ook voor veel mensen een belangrijke factor of zij dit product wel of niet gaan aanschaffen. Daarom hebben wij daar ook naar gekeken in deze review over de Day Trading Masterclass. Kevin vraagt een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de online training en alle extra’s. Uiteraard is dit voor veel mensen een hoop geld, echter is het ook de bedoeling dat je dit zo snel mogelijk weer gaat terug verdienen.

Bij het aankoopbedrag zit 6 maand gratis toegang tot de Trade Room bij inbegrepen. Hier zie je live welke trades Kevin of Jordi zelf maken en kun jij deze trades ook zelf maken. Daar kun je ontzettend veel van leren. Wij vinden dit een eerlijk aanbod als je kijkt hoeveel tijd Kevin en Jordi vrij maken voor de cursisten.

Ook houden zij de online training constant up-to-date zodat jij altijd met actuele informatie werkt. Dit geeft jou de mogelijkheid om elke dag winst te maken en het daytraden te leren van de beste mentors.

Day Trading Masterclass Review Conclusie

Wij waren in het begin sceptisch toen wij begonnen met het reviewen van de Day Trading Masterclass. Er zijn namelijk online genoeg trainingen te vinden die jou beloven rijk te maken maar deze beloftes niet kunnen nakomen. Wij waren daarom ook enthousiast dat de Day Trading Masterclass zijn beloftes wel nakomt. Deze online training leert jou van A tot Z hoe je veel geld kunt verdienen met day traden op de Amerikaanse aandelenbeurs.

De cursus word gegeven door Kevin Timmer en hij laat jou na de training niet aan jouw lot over. Er zijn wekelijkse mentoring sessies waar jij persoonlijk begeleid word en dagelijkse live trading sessies. In deze dagelijkse live trading sessies laat Kevin jou mee kijken welke trades hij zet en kun jij ook mee doen met deze trades. Zo maak jij winst door mee te varen op de expertise van Kevin of Jordi en leer jij waarom zij deze trades zetten. 

De video’s van deze online training zitten erg sterk in elkaar en Kevin legt alles in een zeer begrijpbare taal uit. Day traden word op deze manier voor iedereen toegankelijk en dat lees je ook erg vaak als je gaat zoeken naar ervaringen van andere cursisten. Je hoeft ook geen uren per dag te besteden aan day traden om succesvol te zijn. Kevin Timmer belooft dat een paar uurtjes per week al voldoende zijn.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij erg enthousiast over de Day Trading Masterclass. Het is een zeer complete cursus die met veel toewijding is opgezet door Kevin Timmer. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat iedereen die hier serieus mee bezig gaat succesvol en winstgevend kan zijn. 

Wil jij ook jouw 9 tot 5 baan opzeggen en je eigen tijd indelen?

Met de Day Trading Masterclass is het mogelijk om zonder kennis of ervaring toch succesvol te handelen in aandelen.

Day Trading Masterclass Review – Meest gestelde vragen

Voor een makkelijk overzicht hebben wij als laatste de meest gestelde vragen over de Day Trading Masterclass review voor jou op een rijtje gezet. Wellicht heb jij de volledige Day Trading Masterclass review doorgelezen en dan hopen wij dat de meeste vragen beantwoord zijn. Voor de mensen die liever kort even de antwoorden onder elkaar zien hebben wij deze hier samengevat.

Wat is de Day Trading Masterclass review?

In de Day Trading Masterclass ga jij stap voor stap leren hoe je veilig en succesvol geld kunt verdienen met het handelen op de Amerikaanse beurs. Day Traden is het kopen en verkopen van aandelen vaak binnen dezelfde dag, vandaar de naam day traden. Hier is het vooral belangrijk om laag in te kopen en op een gunstig moment te verkopen. Dit ga je allemaal leren in deze online cursus en in deze Day Trading Masterclass review kijken wij uitgebreid of dit product jouw geld waard is.

Voordelen van de Day Trading Masterclass Review?

 • Zeer complete cursus
 • De live day trading sessies zijn van onschatbare waarde
 • Ontzettend goede en heldere video’s die het day traden uitstekend uitleggen. 
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Veel positieve reacties te vinden over de cursus
 • Kevin Timmer heeft erg veel expertise en legt alles in een begrijpbare taal uit
 • Goede hulp en support vanuit Kevin

Nadelen van de Day Trading Masterclass Review?

 • Daadwerkelijk geen negatieve punten kunnen vinden

Geld verdienen met de Day Trading Masterclass Review, is dat mogelijk?

Natuurlijk wil je weten of je dan ook daadwerkelijk geld kunt verdienen wanneer je deze online cursus zou aanschaffen. Hier kunnen wij kort in zijn, want dat is absoluut mogelijk. Wanneer jij de cursus serieus volgt en alle adviezen van Kevin Timmer ten harte neemt kun je echt heel veel geld verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.