Crypto Masterclass Review

Crypto Masterclass Review (Patrick en Derek) – Financiële vrijheid door Crypto

Jij hebt dus gelezen over de Crypto Masterclass en wilt graag weten of deze online training jouw kan helpen om veel geld te verdienen. Daar gaan wij tenminste vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Wie heeft er tegenwoordig niet van Cryptocurrency of de Bitcoin gehoord, de meeste mensen wel. In deze Crypto Masterclass review gaan wij voor jouw kijken hoe goed deze online training is.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra? Waar krijg jij allemaal toegang toe bij aanschaf van deze cursus? Is de Crypto Masterclass jouw geld waard? Er zijn genoeg trainingen op het internet te vinden die beweren jouw rijk te kunnen maken met het handelen in Cryptocurrency. In veel gevallen is het helaas niet de werkelijkheid. Daarom hebben wij deze online training aangeschaft en deze uitgebreide Crypto Masterclass review geschreven.

Wat is Crypto?

Waarschijnlijk is het volledig overbodig dat wij in deze Crypto Masterclass review jou gaan vertellen wat crypto is. Maar bij veel mensen gaat het toch mis door het ontbreken van de juiste kennis. Dus willen wij voor de volledigheid alles goed behandelen.

Wat veel mensen namelijk verkeerd doen is dat zij investeren in crypto uit emotie. Wat wij daarmee bedoelen is dat mensen horen over de hype crypto en bang zijn om de trein mis te lopen. Ze investeren vervolgens veel geld in crypto zonder over de juiste kennis te beschikken.

Wat er vervolgens kan gebeuren is dat de koers van de crypto gaat dalen en zij hun crypto munten uit angst gaan verkopen, met verlies uiteraard. Terwijl zij waarschijnlijk met de juiste kennis de crypto munten rustig hadden laten staan.

Crypto is zoals veel mensen waarschijnlijk wel weten een digitaal muntsoort dat op basis van de blockchain technologie gecodeerd word. Deze technologie maakt het mogelijk om gegevens gespreid op te slaan en niet op één centrale plek.

Crypto Trading

Dat zorgt ervoor dat crypto veel lastiger is om te hacken als bijvoorbeeld bij reguliere banken zoals de Rabobank of ABN AMRO. Je hebt vast wel eens gehoord dat een bank plat gelegd word door een DOS aanval, crypto heeft daar veel minder last van.

Crypto munten

Iedereen kent natuurlijk de Bitcoin, dit is de allereerste crypto munt en is ook veel in het nieuws. Echter is dat maar één voorbeeld van een crypto munt. Zo zijn er namelijk nog duizenden crypto munten meer. Bekende crypto munten op het moment van schrijven zijn bijvoorbeeld Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano.

De lijst met bekende crypto munten is constant in beweging en het is goed om deze ook in de gaten te houden. Je zult namelijk zeker niet alleen maar gaan investeren in Bitcoin, een gespreid portfolio is namelijk erg belangrijk om je risico’s te spreiden.

Je wilt eigenlijk op zoek naar de beste crypto munten die nog relatief klein zijn maar de potentie hebben om op de lange termijn sterk te gaan groeien. Het is namelijk niet ongewoon in de crypto wereld dat een munt 100x over de kop gaat. Dat zijn de munten waar ontzettend veel winst te halen valt. In deze Crypto Masterclass review kijken we verder of deze online training jou hierbij kan helpen.

Wat is de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een ontzettend uitgebreide online training die mensen helpt om  geld te verdienen met het beleggen in crypto munten. Je leert hoe jij de beste strategieën bepaalt en om trends in de crypto wereld te herkennen. Ook leer je om kleine crypto munten te vinden die een enorme potentie hebben om te groeien.

Je leert dus om op een veiligere manier geld te verdienen met crypto en zonder te gokken omdat jij over de juiste kennis beschikt. De Crypto Masterclass is ooit begonnen als een klein boekje genaamd, de Bitcoinbijbel (inbegrepen bij de Crypto Masterclass). Inmiddels is de Crypto Masterclass uitgegroeid tot één van de meest complete crypto cursus die je in Nederland kunt vinden.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de oprichters van de website allesovercrypto en hebben ook de Crypto Masterclass ontwikkelt. Patrick is een geboren ondernemer en begon al op vroege leeftijd te handelen in van alles en nog wat. Hij heeft een master afgerond in Entrepreneurship en kwam in 2013 voor het eerst in aanraking met crypto dankzij de Litecoin. Sindsdien is hij zich gaan verdiepen in crypto en het handelen hierin, en met succes.

Dit zijn Derek Westra en Patrick Suiker

Derek heeft een master afgerond in gedragseconomie en speltheorie. Hij vind de psychologie achter de economie ontzettend boeiend en dat is ook zijn drijfveer. Hierdoor wist hij ook in 2013, zijn eerste ervaring met crypto, dat crypto de wereld zou veranderen. Met allesovercrypto willen Patrick en Derek hun liefde voor crypto overdragen aan Nederland. Hun missie is om Nederland voorop te laten lopen in de revolutie van cryptocurrency.

Naast Patrick en Derek hebben zij nog 2 mensen aan hun team toegevoegd. Dit zijn Robin Westra en Jurgen Claassens. Robin is het technisch persoon achter de website. Hij zorgt ervoor dat de website allesovercrypto goed, snel en veilig kan draaien. Jurgen Claassens is een blogger/schrijver en verzorgd regelmatig interessante artikelen op de website.

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra te vertrouwen?

Uiteraard is het belangrijk dat jij de verkopers van een product of dienst kunt vertrouwen. Hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de Crypto Masterclass. Patrick en Derek zijn geen onbekende van ons, wij zijn al eerder trainingen van ze tegen gekomen. Wij kunnen daarom ook zonder aarzeling zeggen dat zij absoluut te vertrouwen zijn. Het zijn 2 mannen met een enorme passie voor crypto en daar willen zij graag ook andere mensen mee helpen.

Uiteraard zit er ook een commerciële gedachte achter maar dat kun je ze ook niet kwalijk nemen. Zij staan voor hun product en dat laten ze ook op meerdere manieren zien. Het contact dat wij met ze hebben gezocht wat uitstekend en ze staan ook klaar voor vragen via de e-mail. Ze reageren snel en kundig. Ook staat alle contact informatie zoals bijvoorbeeld het KvK nummer netjes vermeld op de website. Het bedrijf van Patrick en Derek is gevestigd in Alkmaar.

Wat beloven Patrick Suiker en Derek Westra?

Het is ook goed om wat dieper in te zoomen op de beloftes die Patrick en Derek maken op de sales pagina. Wat kun jij nou bereiken na het volgen en toepassen van de Crypto Masterclass training. Want het kunnen handelen in Cryptocurrency is natuurlijk nog een beetje algemeen. Hieronder hebben wij de beloftes die Patrick en Derek op de website maken voor jouw op een rijtje gezet.

 • Jij kunt zelfstandig investeren – In de training ga jij op een verantwoorde wijze leren beleggen in cryptomunten waardoor jij erg veel geld kunt verdienen.
 • Je weet waar jij in investeert – In deze training leer jij wat Bitcoin en Blockchain is en waarom het de juiste investering is
 • Een eigen mentor – Wanneer je vragen hebt kun jij terecht bij jouw eigen mentors.
 • Geen beginnersfouten – Doordat Patrick en Derek veel ervaring hebben behoeden zij jouw voor de meest gemaakt beginnersfouten. Hierdoor verlies je niet onnodig geld.
 • Jij verdient geld overal ter wereld – Het enigste wat jij nodig hebt om geld te verdienen is een computer of laptop met internet. Jij kunt dus ook geld verdienen terwijl je op vakantie bent.

Crypto Masterclass kopen

Ook hebben wij in deze review over de Crypto Masterclass gekeken wat jij allemaal krijgt voor jouw geld. Waar krijg jij nou allemaal toegang toe na aanschaf van deze online training? Uiteraard krijg je toegang tot het online e-learning platform waar deze training word aangeboden. Deze training is opgebouwd uit verschillende modules en lessen en hieronder hebben wij deze voor jouw op een rijtje gezet. Zo krijg jij een goed beeld wat je kunt verwachten.

1. Crypto Masterclass Review – Welkom bij de Crypto Masterclass

 1. Welkom bij de Crypto Masterclass
 2. Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 1
 3. Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 2

De eerste module waar wij naar gekeken hebben tijdens deze review van de Crypto Masterclass is een introductie module. Je word welkom geheten en er word verteld wat jij zoal kunt verwachten tijdens het volgen van de cursus. Ook geven ze jou tips hoe jij de cursus het beste kunt volgen om zo effectief mogelijk te zijn.

Crypto Koers controleren op Coinmarketcap

2. Crypto Masterclass Review – Je eerste Cryptocurrency

 1. Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo
 2. Een hoger level in Binance
 3. Crypto bemachtigen in de laagste regionen via Tradeogre
 4. Decentrale exchanges zijn de toekomst

Je gaat in de 2e module van de Crypto Masterclass al gelijk je eerste crypto kopen via een crypto broker. Ze leggen jou uit hoe je dat kunt doen via Bitvavo en Binance. Waarbij Bitvavo meer gericht is op de beginnende crypto trader. Binance heeft namelijk wat meerdere opties en daardoor kan het wat intimiderend overkomen.

Verder leer je ook over IDEX, BitMEX, marge trading, leverages en Litebit. Zeker een zeer interessante 2e module waarbij je dus al jouw eerste crypto gaat kopen.

3. Crypto Masterclass Review – Maak een killer start!

 1. Je grootste vijand ben jij
 2. Ontmasker iedere oplichter
 3. Deze fouten ga jij niet maken
 4. Hoe ontdek je een goede crypto

Iedereen maakt fouten en ook de mannen van allesovercrypto zijn zeker niet foutloos gebleven. In deze module leren ze jou over de fouten die zij gemaakt hebben of die zij veel mensen zien maken en uiteraard hoe jij deze kunt voorkomen. Zo maak jij niet die beginners fouten en maak jij zoals de titel van de module ook zegt “een killer start“.

4. Crypto Masterclass Review – Bouw je onbreekbare kluis

 1. Je papieren portemonnee
 2. De beste beveiliging
 3. Bewaar alles veilig met software
 4. Beveilig je crypto op een exchange

Crypto munten kun je op verschillende manieren opslaan. Zo kun je ze bijvoorbeeld bij de broker opslaan waar jij ze inkoopt. Ook kun je ervoor kiezen om de crypto munten op een hard- of software wallet te zetten. Het belangrijkste is dat jij de crypto munten op een zo’n veilig mogelijke manier opslaat. Je wilt namelijk voorkomen dat mensen jou crypto munten makkelijk kunnen stelen.

De Crypto Masterclass is populair

In deze module leer jij over alle verschillende mogelijkheden om crypto op te slaan en hoe jij dat zo veilig mogelijk kunt doen. Zeker geen onbelangrijke module dus.

5. Crypto Masterclass Review – Je winst cashen!

 1. Je winsten cashen via Bitvavo
 2. Binnen no-time je geld met Bitonic
 3. De hoogste winst dankzij Kraken

Het leukste wanneer je winst maakt met het kopen en verkopen van crypto is natuurlijk het uitbetalen van die winsten. Daar doe je het immers allemaal voor. In deze module van de Crypto Masterclass gaan Patrick en Derek dieper in op de verschillende manieren van het uitbetalen van jouw winsten. Dit werkt namelijk niet bij elke broker op dezelfde manier.

Crypto Masterclass winsten uitbetalen

6. Crypto Masterclass Review – Wees de eerste investeerder

 1. Wat is een ICO, STO, IEO?
 2. Wat is een Initial Defi Offerink?
 3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 4. Hoe doe je mee aan een ICO?
 5. Hoe doe je mee aan een IEO
 6. Meedoen aan een IDO, hoe werkt dat?

In deze module gaan Patrick en Derek verschillende interessante methodes behandelen voor het handelen in crypto. Zo komt ICO (Initial Coin Offering) uitgebreid aan bod en waarom dit ontzettend winstgevend kan zijn. Wat je kort gezegd doet bij ICO is het investeren in een crypto munt die net gestart is. Wanneer je dat doet bij de juiste crypto munt heb jij de kans dat deze crypto ontzettend gaat stijgen en dus jouw winst het dak uit schiet. In deze module leer je hoe dat werkt en meer.

7. Crypto Masterclass Review – Een passief crypto-inkomen

 1. Gratis crypto met airdrops
 2. Passief inkomen dankzij staken
 3. Hoe kan je zelf crypto minen
 4. Een passief inkomen met masternodes
 5. Passief inkomen met yield farming

Het handelen in crypto is niet de enigste manier om geld te verdienen met Cryptocurrency. Zo bestaan er bijvoorbeeld ook de mogelijkheden om crypto te minen of te staken. Minen heb je wellicht wel eens van gehoord en is 1 van de manieren om passief geld te verdienen met crypto. In module 7 ga je leren wat dit precies betekent en hoe jij dat zelf zou kunnen doen.

Het opbouwen van een passief inkomen is één van de mooiste manieren om geld te verdienen. Je kunt dan namelijk geld verdienen zonder dat jij er op dat moment wat voor doet, dus ook bijvoorbeeld terwijl jij slaapt. Het betekent echter niet dat jij niets hoeft te doen om een passief inkomen op te bouwen. De tijd en energie is er dan vaak van te voren al ingestopt.

Crypto Masterclass passief inkomen les
 1. Hoe werkt Metamask?
 2. Hoe werkt Uniswap? Deel 1, swappen
 3. Uniswap deel 2, liquiditeit providen

De lessen in deze module richten zich op de nieuwe en opkomende trends in de wereld van de crypto. Zo behandelen Patrick en Derek Uniswap en decentrale exchanges. De wereld van crypto is constant in beweging en ontwikkelt zich in een razend tempo. Het is dan ook zeer goed om te zien dat de Crypto Masterclass hier voortdurend voor geüpdatet word.

9. Crypto Masterclass Review – The Winning Mindset

 1. Je droom
 2. De gemiddelde crypto trader
 3. Je grootste angsten
 4. De duurste fouten
 5. Emoties overwinnen
 6. De tegenstander
 7. De belangrijkste emotionele skills
 8. Het zit allemaal tussen je oren
 9. Zo blijven winnaars winnen
 10. Jij bent belangrijk

Geld verdienen op het internet gaat niet vanzelf en je zult er tijd en energie in moeten steken. Te vaak zien wij dat mensen een dure cursus aanschaffen zoals de Crypto Masterclass of de Bol Masterclass maar toch na 2 a 3 maand alweer afhaken. Dit heeft bijna altijd te maken met de verkeerde mindset of verkeerde verwachtingen.

De juiste mindset om te kunnen slagen kun je aanleren en daar gaan Patrick en Derek ook dieper op in in deze Module. Wat ons betreft één van de belangrijkste modules en wellicht was het verstandiger geweest om met deze module te beginnen.

Crypto Masterclass mindset

10. Crypto Masterclass Review – Vrijheid dankzij crypto trading

 1. Investeren versus crypto trading
 2. De basis van trading: de crypto exchange
 3. Profiteer optimaal van bubbels
 4. Begrijp de koers dankzij candles
 5. Wordt trading expert met Tradingview
 6. De kern van trading: support en resistance
 7. Jouw eeuwige verzekering: de stop-loss
 8. Bescherm jouw trades met risico-management
 9. Uitleg million dollar template
 10. Doorzie het grotere plaatje
 11. Herken de belangrijkste patronen
 12. Trade mee met een professional op Binance

Er zijn al ontelbaar veel voorbeelden van mensen die dankzij het verhandelen van crypto miljonair zijn geworden. Telkens word deze groep groter en groter. In deze module willen Patrick en Derek jou leren om de vrijheid te creëren zodat jij kunt werken waar en wanneer je maar wilt.

Door het toepassen van een technische analyse weet jij vele malen beter wat het beste koop en verkoop moment is. Daardoor krijg je meer grip op de koers en dus weet je ook veel beter of een crypto munt de moeite waard is om te verhandelen of niet. Dit alles word behandeld in Module 10 van de Crypto Masterclass.

11. Crypto Masterclass Review – De beste tools & indicatoren

 1. Profiteer van de trend met moving average
 2. Voorspel elke reversal met RSI
 3. De elegantie van MACD
 4. Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 5. Ichimoku Clouds
 6. Fibonachi: het natuurwonder in trading
 7. Bemeester elke cyclus met Elliot Wave
Crypto Masterclass trading tools

Het uitlezen van grafieken heb je in deze cursus al kennis mee gemaakt. In deze module ga je nog een stapje verder en ga jij leren om de grafieken te voorspellen. Alles draait om kennis en als je kunt voorspellen wat een koers van een crypto munt gaat doen dan kun je hier ook op inzetten.

12. Crypto Masterclass Review – Word Crypto Trading Master

 1. Wordt een met de markt order flow dynamics
 2. Bitcoin is king
 3. Zeker van je zaak met confluence
 4. De beste strategieën dankzij price action en trading ranges
 5. The road to millions met je eigen tradings strategie
 6. The next level: futures, shorten en leverage
 7. Automatiseer je trading met crypto trading bots
 8. Bescherm je portfolio met hedging
 9. Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading

Waarschijnlijk ben je er al wel achter dat deze cursus ontzettend uitgebreid is en zeker niet alleen maar voor beginnende crypto traders. De Crypto Masterclass is één van de meest uitgebreide trainingen die wij voorbij hebben zien komen. Toen wij begonnen aan de Crypto Masterclass review hadden wij niet verwacht dat hij zo uitgebreid zou zijn.

Telkens kun je een stap verder gaan met deze training en in deze module duik je nog dieper in op de verschillende manieren van een technische analyse. Wees gerust wanneer dit jou nu nog te ingewikkeld lijkt, je hebt dit niet nodig om te kunnen beginnen.

Wat krijg je nog meer bij de Crypto Masterclass?

De online training van de Crypto Masterclass is niet het enigste waar jij toegang toe krijgt wanneer je deze cursus aanschaft. Zoals dat bij veel online producten en diensten tegenwoordig het geval is krijg jij ook toegang tot een aantal extra producten.

Hiermee willen de verkopers vaak het gevoel creëren dat jij meer krijgt voor je geld. Dit betekent echter niet dat de bonus producten geen waarde kunnen hebben. Vaak word er niet gekeken naar de extra producten maar in onze review over de Crypto Masterclass willen we hier toch wat dieper op in duiken. Hieronder een samenvatting van de extra producten die bij de Crypto Masterclass horen.

De Bitcoinbijbel

In dit e-book van 132 pagina’s krijg jij in een begrijpbare taal uitgelegd waarom Crypto en Blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen. In de Bitcoinbijbel staat alle relevante informatie over de Bitcoin en Blockchain en je hoeft dus niet meer het internet af te struinen voor betrouwbare informatie. Ook dit vinden wij een zeer handig e-book dat zoals gezegd alles duidelijk uitlegd. 

De Bitcoinbijbel

Het Crypto Portfolio

Patrick en Derek hebben voor jouw de 15 allerbeste coins die zij gevonden hebben op een rijtje gezet. Deze crypto parels hebben de potentie om 100 keer over de kop te gaan. Ook leggen zij uit waar jij op moet letten wanneer je in zo’n crypto parel wilt gaan investeren. Super waardevol e-book dat een mooie toevoeging is aan de online training. 

Het Ultieme Investerings-handboek

In dit e-book leggen Patrick en Derek uit wanneer jij het beste cryptocurrency’s kunt kopen of verkopen. Ook vertellen zij welke coins je het beste kunt kopen en hoeveel je dan het beste kunt investeren. Daarnaast krijg jij ook de tools aangereikt waarmee je een plan kunt opzetten zodat jij maar één keer alles hoeft uit te werken. 

E-boek pakket

Zoals de naam van dit bonus product al doet vermoeden krijg je een aantal e-boeken waarin de beste tips zijn opgeschreven die Patrick en Derek in hun jarenlange ervaring hebben opgedaan. Daarnaast vullen zij dit aan met een begrippenlijst waarin 101 cryptocurrency begrippen worden toegelicht. De boeken die in dit pakket zijn opgenomen zijn:

 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • 12 Waardevolle crypto tips voor beginners
 • Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst

VIP Community – The zone

Ook krijg jij toegang tot de online community van deze training. Hier kun jij terecht voor vragen aan mensen met dezelfde mindset als jouw. Je kunt hier ideeën uitwisselen en wellicht mooie samenwerkingen opzetten. Het is een zeer actieve community waar mensen elkaar verder willen helpen. Ook Patrick en Derek zie je hier regelmatig online. 

VIP Community The Zone

De Million Dollar Template

Volgens Patrick en Derek is het ontzettend belangrijk om een log bij te houden waarin jij alle trades hebt staan zodat je ook goed jouw risico’s kunt bepalen. De Million Dollar Template rekent automatisch voor jouw uit hoeveel geld jij mag inleggen per trade. Volgens hen is dit de sleutel tot succes. 

Crypto Belastinggids

Er heerst veel onduidelijkheid over hoe jij jouw cryptomunten zal moeten opgeven bij de belastingdienst. In dit e-book geven Patrick en Derek antwoord op de meeste gestelde vragen omtrent Bitcoin en Belasting. Het is namelijk ontzettend belangrijk om jouw belastingen rondom Crypto goed op orde te hebben. Zeker een waardevolle toevoeging, vooral voor beginners. 

Bekijk ons uitgebreide artikel over online geld verdienen om nog veel meer manieren te ontdekken hoe je online een inkomen kunt opbouwen.

Crypto Masterclass review

Wij hebben in deze review over de Crypto Masterclass uiteraard ook gekeken naar de waarde en kwaliteit van deze online training. Gelijk na aanschaf van de training kregen wij netjes een e-mail met uitleg hoe wij konden inloggen op het online e-learning platform waar deze training word gegeven. Dit platform ziet er ontzettend overzichtelijk en verzorgd uit en je ziet gelijk waar je moet zijn om te beginnen met de training. Verder staan er geen afleidende advertenties of informatie, dus erg prettig.

Sinds 2020 word de training van de Crypto Masterclass ook op een nieuw platform aangeboden, Allesovercrypto heeft zich namelijk aangesloten bij Huddle. Een platform waar zij de trainingen en de community nu op 1 plek kunnen aanbieden. Eerder was de community op Facebook te vinden en de videolessen/training op het platform. Nu zit dit dus overzichtelijk bij elkaar.

Crypto Masterclass The Zone

De training is erg goed opgebouwd waarin theorie, video’s en ondersteunende PDF documenten elkaar prettig afwisselen. Je word niet overspoelt met informatie maar je begint rustig om alle verschillende onderwerpen te behandelen. Hierbij merk je ook gelijk dat Patrick en Derek ontzettend veel passie, ervaring en kennis hebben in het handelen met crypto munten. Je hoeft niet lang met de training bezig te zijn om te merken dat zij 100% achter hun product staan. 

De video lessen uit deze online training zijn ook zeer goed opgezet. Je kijkt regelmatig rechtstreeks mee op het scherm van Patrick en Derek en ziet dus wat zij doen. Zij leggen daarbij erg duidelijk uit wat zij doen en waarom. Ook wanneer in de cursus doormiddel van theorie zaken worden uitgelegd blijven wij gefocust. De teksten zijn geen lange en saaie stukken theorie maar erg praktijk gericht met waardevolle informatie.

Het is een zeer complete cursus waar iedereen van elk kennisniveau terecht kan, je hebt geen enkele kennis of ervaring nodig om hiermee te kunnen beginnen.

Crypto Masterclass Review – Klant ervaringen

Een belangrijk onderdeel van een review vinden wij de ervaring van andere klanten met een product of dienst. Het zoeken naar reacties van mensen die de Crypto Masterclass al eens hebben gevolgd was niet lastig. En gelukkig waren alle reacties die wij konden vinden ook allemaal ontzettend positief over deze online training. Veel mensen vertellen dat de training zo goed en duidelijk in elkaar zit en mensen delen ook mooie resultaten die zij behaald hebben. Zij verdienen daadwerkelijk veel geld met het kopen en verkopen van Cryptocurrencies.

Verder zijn er ook veel grote websites die een zeer positieve review over de Crypto Masterclass hebben geschreven. Zo zijn de websites demodernenomaden.nl en bedrijvenconsultant.nl erg lovend over deze online training.

Crypto Masterclass Review – De prijs

Natuurlijk is de prijs van een product of dienst voor veel mensen een belangrijke factor in hun beslissing om een product wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben wij hier uiteraard ook naar gekeken in deze review over de Crypto Masterclass. Patrick en Derek vragen normaal een bedrag van €1997,- om toegang te krijgen tot het online e-learning platform en de bonus producten. Dit is natuurlijk voor veel mensen best veel geld.

Je krijgt echter de kans om deze online training voor €997,- aan te schaffen door het volgen van het volgende Webinar. 10 mensen hebben bij elke Webinar de kans om de korting van €1000,- te claimen, zeker een mooie kans dus. Je hebt daarnaast ook nog eens 14 dagen bedenktijd, in deze 14 dagen kun jij het volledige aankoopbedrag terug vragen wanneer je niet tevreden bent.

Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding van de Crypto Masterclass uitstekend. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling dat jij het aankoopbedrag zo snel mogelijk gaat terug verdienen. Patrick en Derek zetten zich 100% in voor de cursisten en het les materiaal houden ze constant up-to-date en daar staat wat tegenover. Het is ook niet voor niets dat er zoveel mooie resultaten worden behaald door cursisten.

Crypto Masterclass Review – Conclusie

Voordelen van de Crypto Masterclass

 • Ontzettend complete cursus
 • Erg goede en duidelijke video’s
 • Niet-goed-geld-terug garantie
 • Goede support en toegang tot een online community
 • Mooie resultaten van klanten en positieve reacties van mensen die de training gevolgd hebben
 • Inhoud van de cursus is ontzettend sterk en voor iedereen te begrijpen
 • Veel kennis en ervaring bij Patrick en Derek

Nadelen van de Crypto Masterclass

 • Geen

Wij waren niet onbekend met de trainingen van Patrick Suiker en Derek Westra en hun allesovercrypto website toen wij deze review over de Crypto Masterclass schreven. En wederom stellen zij ons niet teleur met de Crypto Masterclass training. Het is een zeer complete cursus waarin jij van A tot Z krijgt uitgelegd hoe je succesvol en winstgevend Cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen.

Overal is aan gedacht en alles word op een zeer duidelijke en begrijpbare wijze uitgelegd, je hebt geen kennis vooraf nodig om met de online training te kunnen beginnen.In de video’s kijk je regelmatig rechtstreeks mee op het scherm van Patrick of Derek en zie jij dus ook wat zij doen. Naast de video’s worden er regelmatig stukken theorie behandeld doormiddel van tekst of PDF documenten.

Dit zijn geen lange of saaie stukken tekst maar interessante en krachtige toelichting over verschillende onderwerpen. Daarnaast krijg jij ook toegang tot waardevolle bonus producten zoals de Bitcoinbijbel die worden aangeboden in PDF formaat. De passie, kennis en ervaring die Patrick en Derek hebben is mooi om te zien, zij staan 100% achter hun product.

Je krijgt ook goede support vanuit hen en vragen die wij stellen worden snel en kundig beantwoord. Ook krijg je toegang tot een online community die zij hebben opgezet waar jij terecht kunt met vragen en ideeën. Jij krijgt in deze online training alle tools aangereikt om succesvol en winstgevend te kunnen zijn in het kopen en verkopen van Cryptocurrency’s.

Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat jij met behulp van de Crypto Masterclass online succes kunt behalen. En mocht jij toch niet tevreden zijn over de inhoud van deze training dan bieden Patrick en Derek altijd nog een niet-goed-geld-terug garantie. Het risico ligt dus bij hen en niet bij jou.

Crypto Masterclass Review – Meest gestelde vragen

In het laatste hoofdstuk van onze Crypto Masterclass review willen we kijken naar de meest gestelde vragen die wij voorbij zien komen op het internet. Wanneer jij onze volledige Crypto Masterclass review hebt doorgelezen zijn hopelijk de meeste vragen beantwoord. Voor de mensen die liever kort door de belangrijkste punten heen gaan hebben wij hieronder de belangrijkste vragen samengevat.

Wat is de Crypto Masterclass review?

In de online cursus van de Crypto Masterclass ga jij stap voor stap leren om succesvol te beleggen in Cryptocurrency. Je hebt hier geen enkele kennis of ervaring voor nodig, alles word jou aangeleerd in deze training. De video’s waar deze cursus uit bestaat zijn vooraf opgenomen dus je kunt alles in jou eigen tempo volgen.

Je krijgt toegang tot verschillende bonus producten en ook tot een ontzettend sterke online community waar gelijkgestemden elkaar motiveren en verder helpen.

Voordelen van de Crypto Masterclass review

 • Ontzettend complete cursus
 • Erg goede en duidelijke video’s
 • Niet goed geld terug garantie
 • Zeer goed support vanuit Patrick en Derek
 • De toegang tot de online community is erg waardevol
 • Mooie resultaten en reacties van mensen die de Crypto Masterclass reeds gevolgd hebben
 • De inhoud van de cursus is erg sterk en voor iedereen te begrijpen
 • Derk en Patrick hebben erg veel kennis en ervaring

Nadelen van de Crypto Masterclass review

 • Behalve dat de prijs voor sommige mensen wellicht wat hoog is hebben wij geen nadelen kunnen vinden

Wat vinden wij van de Crypto Masterclass?

Wanneer jij onze Crypto Masterclass review hebt doorgelezen weet je al dat wij ontzettend positief zijn over deze online training. Het is ook niet voor niets de nummer 1 crypto cursus van Nederland. Je word ontzettend goed begeleid en niets word aan het toeval over gelaten door Patrick en Derek. We hebben zelf ook mooie resultaten kunnen behalen met behulp van de Crypto Masterclass.

Geld verdienen met de Crypto Masterclass review, is dat echt mogelijk?

De laatste vraag die bijna iedereen wil weten is natuurlijk of je ook daadwerkelijk geld kunt verdienen wanneer je de Crypto Masterclass training gaat volgen. Hier kunnen we erg kort in zijn, dit is namelijk zeker mogelijk. Wanneer jij de online training serieus doorloopt en ook de tijd en energie erin stopt die het vereist dan zijn er absoluut mooie dingen mogelijk.

Patrick en Derek hebben een product neergezet dat mensen daadwerkelijk verder kan helpen. Met behulp van de Crypto Masterclass hebben wij zelf ook succesvol kunnen beleggen in Crypto. Iets waar wij de komende jaren nog veel plezier van zullen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.