De Bol Masterclass Review

Bol Masterclass Review (Winston Zwemmer) – Hoe goed is deze training?

Jij wilt dus graag veel geld gaan verdienen met behulp van een eigen e-commerce of dropshipping business en hebt gelezen dat dit mogelijk is met de Bol Masterclass. Geld verdienen met behulp van het internet is natuurlijk ook een erg mooie manier om vrijheid te creëren. Want het internet is 24/7 online en werkt dus ook wanneer jij slaapt. Maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf, hier zul jij wel tijd in moeten investeren voordat zoiets begint te lopen. Wij kijken in deze Bol Masterclass review of dit mogelijk is met behulp van deze training.

In de Bol Masterclass ga jij leren om een succesvolle e-commerce of dropshipping business op te zetten via bol.com. Je gaat producten inkopen via het buitenland en weer verkopen op Bol.com voor een hogere prijs in Nederland. In deze review willen wij jouw antwoord geven op vragen zoals: Wie is Winston Zwemmer? Wat krijg jij voor jouw geld? Hoe goed is deze online training en werkt het ook?

Wie is Winston Zwemmer

De Bol Masterclass is in eerste instantie opgezet door de oprichter van Team Unstoppable namelijk Jia Ruan. Echter heeft hij sinds kort het stokje van deze online training overgedragen naar Winston Zwemmer. Winston was al een lid van het Team Unstoppable en nu dus ook hoofd verantwoordelijke voor de Bol Masterclass.

Winston is een jongen die vroeger kampte met overgewicht, onzekerheid en vulde zijn tijd voornamelijk met gamen. Tot hij besloot dat dit niet het leven was dat hij wilde leven. Hij begon met het aanpakken van zijn overgewicht en na vallen en opstaan is het hem gelukt om af te rekenen met de overtollige kilo’s en heeft hij inmiddels een afgetraind lichaam. Hij begon zelfs een baan als personal trainer.

Dit is Winston Zwemmer

Echter ging al zijn tijd op aan deze baan en hij wilde er meer zijn voor zijn vrouw en dochter. Winston had als velen anderen ook de promotie filmpjes van Jia Ruan gezien en zijn nieuwsgierigheid was getriggerd. Hij besloot een duik in het diepe te nemen en de Bol Masterclass te volgen. Dit besluit heeft Winston tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Hij heeft namelijk inmiddels een vermogen van over de €500.000,- en leeft tegenwoordig volledig van de inkomsten die hij binnen haalt via het internet. Dit succes is ook Jia Ruan niet onopgemerkt gebleven en Winston is dus nu een lid van Team Unstoppable.

Is Winston en Team Unstoppable te vertrouwen?

Geld verdienen via het internet klinkt natuurlijk iedereen als muziek in de oren. Maar zijn Winston en Team Unstoppable wel te vertrouwen en verkopen zij geen gebakken lucht? Daar hebben wij uiteraard ook naar gekeken in deze Bol Masterclass review. Om te beginnen staat Unstoppable netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71014543.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en het geeft ons altijd een goed gevoel als een bedrijf netjes staat ingeschreven. Verder komt Winston op ons over als een eerlijke en betrouwbare jongen die zijn droom heeft gevolgd. Zijn intenties om mensen verder te helpen zijn echt gezien de vele positieve reacties van mensen over de cursus.

Verder hebben wij ook contact gezocht met Team Unstoppable en de vragen die wij stellen worden erg snel en vriendelijk beantwoordt. De support die je krijgt vanuit de Bol Masterclass is uitstekend. Op de vraag of Winsten en Team Unstoppable te vertrouwen zijn kunnen we dus erg kort zijn, dat zijn ze zeker weten.

Wie is Jia Ruan?

Nu Winston het nieuwe gezicht is van de Bol Masterclass zal Jia Ruan voor deze online training wat minder op de voorgrond treden. Toch willen we nog wel kort even stil staan bij de persoon Jia Ruan, hij is immers de grond legger van deze succesvolle cursus. Jia Ruan is de eigenaar en oprichter van de succesvolle website Unstoppable.

Jia is geboren in mei 1996 en heeft Chinese ouders. Ondernemen zit in het bloed van de familie, zijn ouders waren namelijk eigenaar van 3 restaurants. Jia zelf was in die tijd een pizza bezorger en wist toen al dat hij het anders wilde gaan doen. Hij wilde niet hard werken maar slim werken. En dit nam hij ook erg serieus, hij heeft zich verdiept in e-commerce en hoe je de juiste mindset aanneemt om succesvol te worden.

Dit is Jia Ruan

Door de jaren heen is de business van Jia Ruan uit het dak gestegen en verdiend hij inmiddels erg veel geld via het internet. Zijn succes heeft hem geïnspireerd om hier ook andere mensen mee te helpen en zo was team Unstoppable geboren. Via deze onderneming/website wil hij andere mensen ook leren hoe je via het internet veel geld kunt verdienen. Hij krijgt veel reacties van mensen dat zijn training hun leven heeft veranderd.

Voor wie is de Bol Masterclass?

Uiteraard is de Bol Masterclass een online training die iedereen zou kunnen volgen, het is niet voor een bepaalde doelgroep. Jong en oud kan deze online training volgen en vanuit huis geld verdienen via het internet. Echter moet jij je wel realiseren dat na het volgen van deze training jij niet binnen 1 week miljonair bent. Je zult wel aan de slag moeten gaan en het zal in het begin echt wel tijd en energie gaan kosten.

Wij wilden jouw hier wel voor waarschuwen voor je het product aanschaft met de verkeerde verwachtingen. Echter is het niet zo dat jij al jouw vrije tijd kwijt bent aan het opzetten en onderhouden van een e-commerce of dropshipping business . Het is met deze training makkelijker dan wij van tevoren dachten.

Wat leer je met de Bol Masterclass?

Met de Bol Masterclass beloofd Winston Zwemmer jouw te leren hoe jij een winstgevende e-commerce of dropshipping business kunt gaan opzetten via bol.com. De online training word aangeboden in de vorm van video’s en deze zijn van te voren opgenomen. Je kunt dus op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd rustig de video’s bekijken en terug kijken. Winston Zwemmer beloofd jouw dat je geen enkele technische kennis of ervaring nodig hebt om te kunnen slagen met deze training.

Ook gaat Winston jouw leren om de juiste mindset aan te nemen, want dit is namelijk voor veel mensen het grootste probleem. Zij denken klein en beperkt en daarom blijven zij volgens Winston ook altijd in de 9 tot 5 baan vast zitten. Daar wil Winston Zwemmer jouw bij helpen en dit komt ook uitgebreid naar voren in zijn video modules. De volgende punten zijn in de hoofdlijnen de beloftes die Winston Zwemmer maakt:

 1. Een keer op keer bewezen systeem
 2. Jij leert een compleet nieuwe manier van denken
 3. Een community die 24 uur per dag beschikbaar is voor hulp
 4. Coaching van Winston zelf

De Bol Masterclass kopen

In deze review over de Bol Masterclass hebben we ook gekeken wat jij allemaal krijgt voor jouw geld. Uiteraard krijg jij toegang tot de video modules die jouw alles leren over het opzetten van een winstgevende e-commerce of dropshipping business . Deze online training bestaat uit 5 modules verdeeld over 31 lessen. Maar zoals bij veel online producten krijg je ook bij de training een aantal bonus producten. Hieronder hebben wij deze bonus producten voor jouw beschreven:

Wekelijkse groepscoaching:

Het is natuurlijk onmogelijk om een nieuwe weg in te slaan en geen vragen te hebben. Daarom heeft Winston en zijn team een wekelijkse groepscoaching call waar jij terecht kunt met deze vragen. Hier worden ook strategieën en tactieken besproken om jouw mee te helpen. Wat ons betreft een ontzettend sterke toevoeging aan deze online training. Zo word je ook echt begeleid in plaats van alleen de video modules.

Wekelijkse groepscoaching

Lifetime Tribe Membership

Winston heeft ook een online community opgericht die hij de “Tribe” noemt. Dit is een community met mensen die allemaal het zelfde willen bereiken en waar ze elkaar ook helpen. Ook hier kun jij terecht met vragen en ideeën en is ook zeker een mooie toevoeging aan de Bol Masterclass. Vragen die wij hier stelden werden snel en ontzettend goed opgepakt.

Het leverancier script

Met dit bonus product word jouw het makkelijk gemaakt om goede en betrouwbare leveranciers te zoeken voor jouw producten. Het is natuurlijk van belang dat jij kunt bouwen op jouw leveranciers en daarom is dit ook een goede hulp tool.

The Knowledge Vault

The knowledge vault vinden wij niet echt een bonus product maar hoort eigenlijk bij de daadwerkelijke training. Het zijn namelijk een aantal extra bonus trainingen die jouw leren om nog sneller succes te behalen met jouw business. Waarom deze niet gewoon bij de online training in stoppen? Wellicht om meer bonus producten te kunnen aanbieden en zo de koper het gevoel geven dat hij meer krijgt voor zijn geld.

Maandelijkse meetings en uitnodigingen

Naast de toegang tot de Tribe word jij ook regelmatig uitgenodigd voor maandelijkse bijeenkomsten en evenementen. Hier kun jij in real life praten met mensen die ook dezelfde doelen als jouw hebben, online succes behalen. Dit kan echt een ontzettend waardevolle toevoeging zijn, dit hangt natuurlijk wel van het evenement af en welke mensen er komen.

De Golden Calculator

Deze “Calculator” heeft het team van Unstoppable ontwikkeld om jouw te helpen naar winstgevende producten die je kunt gebruiken voor jouw business. Dit is natuurlijk super handig maar blijf ook zeker je gezonde verstand gebruiken. Dit is een goed hulpmiddel maar niet zalig makend.

De golden calculator

KvK Checklist

Een leuke extra tool is de KvK Checklist. Winston Zwemmer verteld jou hier waar je overal aan zou moeten denken bij het opstarten van jouw business. Dit is voor veel mensen die dit gaan doen de eerste keer dus erg prettig dat iemand met ervaring jouw aan de hand neemt. Zeker een waardevolle toevoeging aan de Bol Masterclass.

De Bol Masterclass review

Uiteraard is er ook gekeken in deze review over de Bol Masterclass naar de kwaliteit en waarde van de daadwerkelijke online training. Gelijk na het aanschaffen van de Bol Masterclass kregen wij netjes een e-mail met daarin alle informatie om aan de slag te gaan zoals account gegevens. Je logt vervolgens in op het online platform en hier kun je beginnen met de video lessen.

Zoals al eerder aangegeven bestaat de training uit 8 modules verdeeld over 30 lessen. De tijden van deze video lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten en zijn heel erg praktijk gericht. Je kunt dus de materie die behandeld word in de lessen direct toepassen in de praktijk.

Dit is erg prettig want mensen willen toch graag actie ondernemen omdat ze vaak gemotiveerd zijn om te beginnen. Daarnaast krijg je ook regelmatig pdf documenten aangereikt om de video lessen te ondersteunen, erg prettig om zaken terug te lezen.

Een video les uit de Bol Masterclass

De 5 modules die behandeld worden in de Bol Masterclass zijn als volgt ingedeeld:

Module 1: Grond

In deze eerste module van de Bol Masterclass krijg je informatie over e-commerce en welke verschillende platformen er zijn en welke je gaat gebruiken. Ook vertelt Vince het doel van de cursus en wat je kunt gaan verdienen. Maar je gaat ook al zelf aan de slag. Zo ga je op verschillende plekken accounts aanmaken en open je zakelijke rekeningen.

 1. Welcome to the winning team
 2. Het businessmodel
 3. Course overview
 4. De fundering
 5. Quest unlocked

Module 2: Zaadje

In de 2e module van deze training ga je vooral aan de slag om het juiste product te vinden om te verkopen via Bol.com. Vince laat jou zien hoe je dit makkelijk kunt onderzoeken en wat daarbij belangrijk is. Ook verteld Vince jou hoe jij je kunt onderscheiden van de rest van de mensen.

 1. Product research roadmap
 2. Het geschikte product
 3. De perfecte listing
 4. De juiste categorie
 5. Onderscheiden met het ultieme product
 6. Product research met Sellevate I
 7. Product research met Sellevate II

Module 3: Plant

Wanneer je eenmaal het perfecte product gevonden hebt moet je het natuurlijk nog gaan inkopen bij een leverancier. In deze module leer je hoe jij de juiste leverancier vind en waar deze aan moet voldoen. Ook leer jij hoe je het eerste contact legt met de fabrieken in China.

 1. De juiste leverancier
 2. Het contactproces
 3. De order plaatsen
 4. Winsten berekenen

Module 4: Boom

In module 4 ga je het product dan ook echt lanceren op Bol.com. Je krijgt alle informatie hoe jij een product perfect kunt weergeven op Bol.com, zoals afbeeldingen, titels en product beschrijvingen. Ook het verzenden van de producten naar de klant toe komt aan bod, hier zijn namelijk meerdere opties voor. Verder laat Vince jou zien hoe een perfecte lancering van jouw product eruit zou moeten zien en hoe jij de prijs kunt bepalen.

 1. Fundering voor het lanceren
 2. Optimale titel
 3. De Optimale afbeeldingen
 4. Optimale product beschrijving
 5. Product lanceren
 6. Jouw Product verzenden vanuit huis
 7. Product verzenden naar LVB

Module 5: Appels

In de laatste module waar wij naar gekeken hebben in onze review over de Bol Masterclass zet Vince de punten op de i. Je leert over branding van jouw product, voorraadbeheer, klantenservice en hoe je de eerste factuur van Bol.com kunt uitlezen. Verder verteld Vince hoe jij kunt gaan opschalen en jouw online inkomen kunt laten groeien naar €10,000,- per maand.

 1. Branding met private label
 2. Reviews boosten met bolliewood
 3. Merkregistratie met BOIP
 4. Listing beschermen
 5. Voorraadbeheer
 6. Je eerste bol factuur
 7. Klantenservice
 8. Opschalen

De video lessen van de Bol Masterclass

De video lessen die jij krijgt voorgeschoteld in deze online training zitten erg prettig in elkaar. Winston Zwemmer neemt rustig de tijd om alle onderwerpen die hij behandeld uit te leggen. Hij doet dit op een zeer duidelijke en heldere manier, iedereen kan begrijpen wat hij verteld. Hij gebruikt hier vaak afbeeldingen voor waardoor het allemaal nog makkelijker te begrijpen is. Wij hebben bij geen enkele video les het gevoel gehad dat het te lang duurde.

Het is enorm fascinerend hoe Winston tegen zaken aankijkt en je proeft de passie en ervaring die schuil gaat achter Winston Zwemmer. In de video lessen krijg je alles aangereikt om succesvol een e-commerce of dropshipping business op te zetten. Alles komt voorbij en je word echt aan de hand genomen door Winston Zwemmer. Ontzettend prettig want zo weet je zeker dat er niets vergeten word. Wij vinden de video lessen ontzettend sterk en zijn de motor van deze online training.

De prijs van de Bol Masterclass

Uiteraard is de prijs van een product ook erg bepalend in de keuze om een product wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over de Bol Masterclass. Winston Zwemmer en zijn team vragen een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de online training en alles bonus producten. Dit is natuurlijk nog wel een behoorlijk hoog bedrag, maar hier heeft Winston bewust voor gekozen gaf hij ons aan.

Zo weet hij zeker dat de mensen die de training aanschaffen ook serieus zijn en de kans van slagen ook vele malen groter is. En het is natuurlijk ook de bedoeling om het aankoop bedrag zo snel mogelijk terug te gaan verdienen. Je kunt er ook voor kiezen om de online training in termijnen aan te schaffen, dan betaal jij 5x een bedrag van €250,-. Je betaald dan dus wel behoorlijk wat meer voor de online training.

Klant ervaringen met de Bol Masterclass

Wij vinden ervaringen van andere klanten van deze online training altijd een hele goede graad meter. Je kunt altijd veel afleiden als je zoekt naar klanten reacties over een product. In deze review hebben wij dat ook gedaan voor de Bol Masterclass en er was meer dan genoeg te vinden. Iedereen die de Bol Masterclass heeft aangeschaft post lovende berichten, dit stemde ons erg positief. Het is mooi om te zien dat mensen echt super goede resultaten halen en hier ook voorbeelden van posten. Hieronder een aantal van deze reacties:

Een reactie op de Bol Masterclass
Een 2e reactie op de Bol Masterclass
Een 3e reactie op de Bol Masterclass

Eind oordeel van de Bol Masterclass

Plus punten:

 • Ontzettend complete online training
 • Veel goede begeleiding
 • Online community is er om jouw te helpen
 • Veel positieve reacties en resultaten te vinden
 • Winston Zwemmer wil mensen echt verder helpen
 • Zeer duidelijke en heldere video’s

Min punten:

 • Prijs is wat aan de hoge kant

Wij vonden de Bol Masterclass een ontzettend fascinerende online training om een review over te schrijven. De training zit erg goed in elkaar en je merkt dat er veel aandacht aan besteed is. Het belangrijkste is wel dat jij echt goed begeleid word door Winston Zwemmer en zijn team, je word niet aan jouw lot over gelaten. Daarnaast kun je ook bij de online community “the tribe” terecht voor jouw vragen, hier word jij ook echt verder geholpen.

De video lessen in de Bol Masterclass zitten ook erg goed in elkaar. Winston Zwemmer verteld op een rustige manier alles wat je moet weten en doet dit op een zeer begrijpbare wijze. In de video’s gebruikt hij veel afbeeldingen om zijn theorie nog duidelijker te maken. Daarnaast ga je ook al vrij snel aan de slag met het opzetten van jouw eigen business. Dit is zeker een plus punt omdat je natuurlijk graag aan de slag wilt gaan.

Na het volgen van de video’s is het niet zo dat je al gelijk geld verdiend, je zult hier wel tijd en energie in moeten steken. Maar dit betaald zich op den duur meer dan terug, en dat moment is zo gaaf. De passie en ervaring die Winston in zijn producten stopt is mooi om te zien en motiveert ook als je de lessen volgt. De prijs van €997,- is wel wat aan de hoge kant, maar het is dan ook de bedoeling om dit zo snel mogelijk weer terug te verdienen.

Wat ons betreft krijgt de Bol Masterclass in deze review een ruime voldoende. Wij zijn ervan overtuigd dat je veel geld kunt verdienen met deze online training als jij bereid bent om de tijd en energie erin te steken. Heel erg veel succes!

Wil jij graag de beste manieren weten om online geld te verdienen? Wij vertellen jou hier alles over en helpen jou op weg in ons uitgebreide artikel over online geld verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.