De beste affiliate marketing cursus

Beste Affiliate Marketing Cursus – Wat is de cursus die jij moet volgen?

Jij wilt dus graag beginnen met affiliate marketing en bent op zoek naar de beste affiliate marketing cursus om jou op weg te helpen. Daar gaan wij ieder geval wel vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. En gelijk heb je want affiliate marketing is een ontzettend mooie manier om een passief inkomen te genereren.

Affiliate marketing is de laatste jaren behoorlijk populair aan het worden omdat je hier prima mee kunt beginnen naast jouw huidige baan. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet waar je moet beginnen is een cursus aan te raden. Maar welke cursus moet je volgen als beginner en met welke cursus heb jij de grootste kans van slagen? Wij hebben het voor jou uitgezocht.

Waarom een cursus in Affiliate Marketing?

Er is online natuurlijk ontzettend veel informatie te vinden over affiliate marketing. Waarom dan toch een cursus volgen zul jij je misschien afvragen? Het antwoord is simpel, in een goede online cursus leer jij stap voor stap hoe je affiliate marketing toepast. Alles word jou uitgelegd en als de cursus echt goed is laten ze jou ook zien hoe het werkt.

Het is ontzettend belangrijk dat jij met de juiste informatie aan de slag gaat met affiliate marketing, anders is de kans van slagen erg klein. Veel van de mensen die beginnen met affiliate marketing stoppen vaak al weer na 3 a 4 weken. Simpelweg omdat ze geen resultaat zien en te ongeduldig zijn. Affiliate marketing kost gewoon wat tijd om succesvol op te zetten en je moet consistent zijn.

Het is ontzettend jammer wanneer je begint met affiliate marketing en alle moeite voor niets is. Daarom is het verstandig om jezelf te laten begeleiden met behulp van een cursus. Zo weet jij zeker dat je aan de slag gaat met actuele en kloppende informatie. Daarnaast heb je iets om op terug te vallen en vragen te stellen als je even vast loopt.

De beste affiliate marketing cursus

Er zijn nogal wat affiliate marketing cursussen te vinden als je gaat zoeken op het internet, zowel in Nederland als internationaal. Het kan dus lastig zijn om de juiste online cursus te vinden als je overspoeld word met zoveel informatie. Zowel in Nederland als internationaal is er ontzettend veel aanbod. Zo heb je Project24 die je vaak zult zien als je gaat zoeken, een online training die $449,- per jaar kost.

Echter zullen wij ons beperken tot cursussen die in het Nederlands worden aangeboden. Het is belangrijk dat je de basis goed onder de knie hebt en dat is veel makkelijker als dat in jou eigen taal word uitgelegd. Daarnaast kun je altijd nog internationaal gaan, maar zorg dat je eerst successen haalt en weet waar het allemaal om draait.

In onze zoektocht naar de beste affiliate marketing cursus zijn we meerdere goeie cursussen tegen gekomen. We hebben er dan ook niet 1 maar 2 gekozen die in aanmerking komen om gezien te worden als de beste. Namelijk de Affiliate Marketing Revolutie en Affiliate Marketing in 10 dagen. Hieronder lichten wij toe waarom je juist het beste voor 1 van deze 2 cursussen kunt kiezen.

Affiliate Marketing Revolutie

Als eerste stuiten wij op de Affiliate Marketing Revolutie. Een cursus die absoluut op de nummer 1 plek staat van Nederland en al een aantal jaren bestaat. De cursus is ontwikkeld door Jacko Meijaard en is gericht op mensen die met affiliate marketing willen beginnen. Je leert stap voor stap aan de hand van video’s hoe je een succesvolle en winstgevende affiliate website opzet.

Jacko laat constant zijn eigen scherm zien en gaat met jou het gehele proces door om een eigen affiliate website op te zetten. Overal is aan gedacht en je word telkens de juiste kant op gestuurd wat je moet doen. Naast de video’s krijg je ook toegang tot een online community waar je terecht kunt met eventuele vragen en ideeën.

Overzicht van de Affiliate Marketing Revolutie

De kosten om toegang te krijgen tot de Affiliate Marketing Revolutie is eenmalig €47,-. Je hebt dan levenslang toegang tot het online lesmateriaal en de updates. Jacko vernieuwd regelmatig de online video’s om aan te sluiten bij de veranderingen in de markt. Je bent er dus zeker van dat de online training altijd up-to-date is.

Naast de basis cursus waarin je alles leert om te kunnen beginnen met affiliate marketing heb je ook nog de keuze om persoonlijk begeleid te worden door Jacko. Uiteraard hangt hier ook een ander prijs kaartje aan maar Jacko helpt jou dan om een succesvolle eigen affiliate business op te zetten. Echter word in de basis cursus alles behandeld om ook zelf succesvol een affiliate website op te zetten.

Wie is Jacko Meijaard

Zoals hierboven al aangegeven is Jacko Meijaard de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie. Tevens is hij eigenaar van de website internetsuccesgids, een website waar de cursus word aangeboden en ook van alles behandeld word over affiliate marketing. Jacko is geboren in 1991 en heeft als woonplaats Yerseke in Zeeland.

Jacko is als 18 jarige jongen begonnen met affiliate marketing. Hij had toen als doel om €250,- per dag te verdienen met affiliate marketing. Dit doel is hij inmiddels ruimschoots voorbij en verdient maandelijks meer dan €100.000,-. Hij is meerdere malen geïnterviewd door bijvoorbeeld het AD en is bij de meeste mensen in de wereld van affiliate marketing wel bekend.

Natuurlijk is dit succes niet zomaar komen aanwaaien. Ook Jacko is begonnen met 1 affiliate website tijdens zijn studietijd waar hij journalistiek studeerde. Toen hij eenmaal de eerste commissies zag binnen komen wist hij dat het kon en dat hij hiermee door wilde gaan. Inmiddels verdient hij dus duizenden euro’s per dag met behulp van het internet.

Waarom de affiliate marketing revolutie?

Waarom staat nou juist deze cursus in ons rijtje van beste affiliate marketing cursus? Nou allereerst omdat de affiliate marketing revolutie van A tot Z behandeld hoe je succesvol een eigen affiliate website opzet. Dit doet Jacko op een manier die voor iedereen te begrijpen is, zelfs als je nog nooit een eigen website hebt gemaakt.

Vooral dat iedereen ongeacht de kennis kan instappen vinden wij erg sterk. Zo geeft hij iedereen een kans om via het internet een online inkomen op te zetten. Daarnaast zijn de video’s erg duidelijk en worden deze zoals eerder aangegeven ook telkens geupdate. Ook is de toegang tot de online community een echte toevoeging, de leden zijn hier namelijk ontzettend actief. Vragen die wij stellen word vaak binnen een uur door meerdere mensen op gereageerd.

Ook Jacko zelf is zeer actief op de community en reageert eigenlijk altijd. Zijn intentie om mensen écht verder te helpen is zeker een ontzettend groot plus punt. Het is dan ook zeer motiverend om de vele succes verhalen op de online community te lezen. Alles bij elkaar genomen is het gewoon een zeer goede online training die opgezet is door iemand met veel kennis en passie voor affiliate marketing.

Kijk anders maar eens naar onze volledige review over de Affiliate Marketing Revolutie. Hier duiken wij nog dieper in op deze online cursus.

Affiliate marketing in 10 dagen

De 2e cursus die wij zeker tot de beste van Nederland ranken is “Affiliate Marketing in 10 dagen” die ontwikkeld is door Paco Vermeulen. In tegenstelling tot de Affiliate Marketing Revolutie leert deze online training jou niet hoe je van A tot Z een affiliate website op zet. Deze training is voor mensen die al weten hoe je een affiliate website opzet en hier al mee bezig zijn maar waar het nog niet wil lukken.

Deze cursus leert jou de bewezen methode van Paco Vermeulen waarmee hij telkens weer succesvolle affiliate websites opzet. Hij gebruikt geen trucjes of andere magische beloftes. Hij verteld in duidelijke en krachtige taal waar het allemaal om draait bij affiliate marketing en waarom hij de successen haalt die hij haalt.

Een les uit affiliate marketing in 10 dagen

Samen met jou stelt hij tijdens deze online cursus een actieplan op zodat jij precies weet wat je na het volgen van de training moet gaan doen. Zo houd jij een duidelijke to-do lijst over aan het eind van de training en weet jij wat je wel en niet moet doen. De video’s zitten ontzettend sterk in elkaar en zijn voor iedereen makkelijk te volgen. Je merkt tijdens het kijken van de video’s de passie en kennis die Paco Vermeulen heeft voor het online ondernemen.

Wat wij erg sterk vinden in deze cursus is het actieplan dat je opstelt zodat jij aan het eind van de training precies weet waar je beginnen moet. Vaak krijg je in een cursus heel veel theorie maar weet je niet waar je moet beginnen na het volgen van de cursus. Paco gebruikt veel voorbeelden en doet niet geheimzinnig over zijn eigen werkwijze. Je krijgt echt een kijkje in zijn eigen keuken.

Wie is Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is zoals hierboven gezegd de ontwikkelaar van de online cursus “affiliate marketing in 10 dagen”. 12 jaar geleden begon Paco om zijn eerste affiliate website op te zetten. Hij heeft in die tijd meerdere websites opgezet en was een echte spring in het veld. Echter bleven grote successen helaas uit voor hem.

Doordat Paco echter niet op gaf en telkens weer in zichzelf investeerde kwam zijn eerste grote succes. Dit was een website waar hij online pianolessen verkocht en deze website verdiend hij tot op heden nog steeds duizenden euro’s per maand mee. Inmiddels heeft Paco meerdere websites en kan hij ruim leven van de inkomsten die hij via het internet verdient.

Paco heeft zijn strepen op het internet wel verdiend kun je wel zeggen. Paco is een eerlijke man die “straight to the point” is. Hij zal er niet om heen draaien om jou te vertellen wat er moet gebeuren of wat beter kan. Hij is er om jou te helpen en loopt ook niet weg voor vragen die je hem stelt. Zeker iemand om te kunnen vertrouwen.

Waarom affiliate marketing in 10 dagen?

Waarom hebben wij nou een 2e affiliate marketing cursus toegevoegd in een artikel dat gaat over de beste affiliate marketing cursus zul jij misschien denken? Het antwoord is simpel, deze online cursus van Paco Vermeulen kon gewoon niet ontbreken in dit rijtje omdat hij te goed is. Deze cursus zou je kunnen zien als een follow-up cursus van de Affiliate Marketing Revolutie.

Er word namelijk wel verwacht dat je weet hoe jij een affiliate marketing website moet opzetten. Je leert welke strategie je moet toepassen en hoe jij de affiliate artikelen moet opzetten. Paco doet dit op zo’n fantastisch duidelijke manier dat iedereen dit kan begrijpen. De video’s zijn ontzettend goed en zijn zeker niet saai om te volgen.

De resultaten die klanten van zijn online cursus hebben behaald in korte tijd zijn motiverend te noemen. De cursus zit ongelooflijk sterk in elkaar en daarom hebben wij deze absoluut in dit artikel erbij gezet. In onze review over affiliate marketing in 10 dagen vertellen wij jou nog meer over deze ontzettend sterke cursus.

Conclusie over de beste affiliate marketing cursus

Er zijn alleen in Nederland al behoorlijk wat cursussen te vinden over affiliate marketing. Het is daarom voor veel mensen die willen beginnen met affiliate marketing lastig om een keuze te maken. De basis van affiliate marketing is niet ontzettend moeilijk. Je moet echter weten waar de valkuilen zitten en waar je op moet letten.

Daarom is het erg verstandig om een goede online cursus te volgen die jou hierbij kan helpen. De cursussen Affiliate Marketing Revolutie en Affiliate Marketing in 10 dagen doen precies wat je zou willen van een affiliate marketing cursus. Je leert alles om succesvol te kunnen beginnen met affiliate marketing. Beide cursussen zijn ook voor iedereen goed toegankelijk omdat alles op een zeer begrijpbare manier word uitgelegd.

Ben je volledig nieuw met het begrip affiliate marketing en wil je leren hoe jij hier geld mee kunt verdienen? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie de slimme keuze. Ben je al een tijdje bezig met affiliate marketing maar wil het nog niet helemaal lukken? Kijk dan eens naar Affiliate Marketing in 10 dagen. Hopelijk weet je nu wat beter welke cursus het beste is voor jou.

Wil jij meer vrijheid en €10.000,- per maand verdienen?

Met affiliate marketing is het absoluut mogelijk en minder moeilijk dan je zult denken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.