De Agency Masterclass Review

Agency Masterclass Review – Jouw weg naar €250,- per dag?

Wie wil er nou niet veel geld verdienen van achter zijn computer, lekker vanuit huis. Dit zou volgens de verkopers van de deze online training over de agency masterclass realiteit kunnen worden. Jij gaat in deze online training leren hoe jij met behulp van social media erg veel geld kunt gaan verdienen. In deze Agency Masterclass Review van Mitchell Weijerman gaan wij kijken of deze cursus jouw geld waard is.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Mitchell Weijerman? Wat krijg ik allemaal voor mijn geld? Hoe goed is deze online training? Er zijn natuurlijk veel cowboys op het internet te vinden die bergen goud beloven maar niets leveren. Daarom hebben wij deze training aangeschaft om voor jouw te kijken of Mitchell doet wat hij beloofd. Laten we snel verder kijken.

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is de persoon die de Agency Masterclass cursus heeft ontwikkeld en dit doet hij vanuit team Unstoppable. Dit is het bedrijf dat Jia Ruan heeft opgezet en Jia Ruan kennen we natuurlijk al vanuit eerdere reviews op onze website. Mitchell Weijerman had het op zich ontzettend goed voor elkaar voordat hij zich aansloot bij het team van Jia Ruan.

Dit is Mitchell Weijerman

Hij werkte voor Google in Silicon Valley en had een erg goed salaris. Ook woonde hij in een ruime villa maar toch voelde hij zich niet heel gelukkig, Mitchell zocht meer uitdaging in zijn werk. Hij besloot om zich aan te sluiten bij het team van Jia Ruan en heeft de online training Agency Masterclass ontwikkelt. Op het moment van schrijven is het nog een vrij nieuwe training die erg snel aan populariteit aan het winnen is. Dat hij een topbaan opgeeft om zijn droom te achtervolgen vinden wij ieder geval erg dapper.

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Het is natuurlijk erg mooi om te zien dat de Agency Masterclass zo aan het groeien is, dit zegt vaak wel wat over de kwaliteit van een nieuw product. Maar is Mitchell Weijerman wel een persoon die je kunt vertrouwen? Wij zijn na wat onderzoek absoluut van mening dat jij je geen zorgen hoeft te maken over Mitchell Weijerman. Zijn intenties zijn oprecht en het contact dat we hebben gezocht werd snel en kundig beantwoord. Uiteraard was onze ervaring met team Unstoppable van Jia Ruan al goed, dus het was ook niet lastig om vertrouwen te hebben in Mitchell.

Alle contact gegevens worden netjes vermeld op de website zoals het KvK nummer. Het bedrijf van Jia Ruan heet officieel Unstoppable Lifestyle B.V. en is gevestigd in Amsterdam. Mitchell Weijerman komt bij ons over als een enthousiaste en ervaren man die al de nodige kennis in zijn leven heeft opgedaan. Hij weet waar hij het over heeft en wij geloven dat hij mensen echt verder wil helpen. Maak je hier dus geen zorgen over als je.

Wat beloofd Mitchell Weijerman?

In deze review over de Agency Masterclass hebben we ook gekeken naar de beloftes die Michell Weijerman maakt. Wat kun jij gaan bereiken wanneer je de online training aanschaft en bezig gaat met toepassen van alle stof die behandeld word in de video lessen. De hoofdzaak is dat jij gaat leren om een winstgevende ads agency op te zetten. Doormiddel van het plaatsen van advertenties op social media voor klanten kun jij heel veel geld gaan verdienen.

Beloftes van Mitchell Weijerman

Maar hoe ga jij dit bereiken en wat kun jij gaan verwachten. Hieronder hebben wij de belangrijkste beloftes die Mitchell Weijerman op zijn sales pagina maakt voor jouw samengevat.

 • Een bewezen systeem voor iedereen die bereid is om hieraan te werken. De methodes die behandeld worden in deze online training zijn met meer dan 200 studenten succesvol getest.
 • Je leert welke mindset ervoor nodig is om succesvol te zijn. Je leert dus niet alleen de strategieën en tactieken maar ook hoe je moet gaan denken om succesvol te zijn.
 • Ook krijg je toegang tot een 24/7 support community voor eventuele vragen en ideeën.
 • Je krijgt na het doorlopen van deze online training ook een officieel certificaat. Deze kun je ook weer gebruiken om sneller en makkelijker klanten binnen te halen.
 • Mitchell Weijerman beloofd dat jij toegang krijgt tot ervaren ondernemers die jouw kunnen helpen bij het opzetten van jouw business.
 • Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig, alles word stap voor stap uitgelegd.

Agency Masterclass kopen

Het is mooi dat wij nu weten welke beloftes Michell Weijerman maakt en wat jij kunt gaan bereiken. Maar waar krijg jij nou precies toegang toe wanneer jij deze online training aanschaft. Daar hebben wij ook naar gekeken in deze review over de Agency Masterclass. Natuurlijk krijg jij toegang tot de video modules waarin jij alles gaat leren hoe je een succesvolle agency kunt opstarten. Deze video’s zijn ingedeeld in verschillende modules, hieronder een overzicht van deze modules.

Module 1: Mindset voor succes

 1. De weg naar succes
 2. Denken als een Miljonair
 3. Secrets of the rich
 4. Waarom een agency starten
 5. De wiskunde achter financiële vrijheid
 6. Twee typen agency’s
 7. De simpele methode voor het behalen van goede resultaten
 8. De kosten van een agency

Module 2: Het nieuwe paradigma

 1. Het fundament eerst
 2. De dood van de websites
 3. Ken je verkeer
 4. De perfecte klantenformule
 5. Jouw identiteit voor succes
Het certificaat van de Agency Masterclass

Module 3: Attract

 1. Van wildvreemde naar tevreden klant
 2. Het perfecte lokaas
 3. Woorden die verkopen
 4. Het Facebook platform
 5. Jouw succesvolle Facebook campagne
 6. Pablo Picasso’s geheim

Module 4: Capture

 1. De Giacomo Casanova methode
 2. De machine in elkaar zetten
 3. Funnel blueprints
 4. Wat doen alle knoppen
 5. De data interpreteren
 6. De kracht van de Facebook pixel
 7. Facebook ninja tricks
 8. Jouw ads schalen naar succes

Module 5: Transform

 1. The money is in the followup
 2. Automatiseer jouw succes
 3. Email marketing hacks
 4. Train jouw klanten

Module 6: Jouw eerste klanten binnenhalen

 1. Waarom sales super belangrijk is
 2. Waar vind je de juiste klanten
 3. Hoe jij geen tijd verspilt bij ‘gatekeepers’
 4. Het verkopen aan klanten
 5. Klanten onboarding process
 6. Klanten behouden
Agency Masterclass eerste klanten binnenhalen

Module 7: Schalen

 1. Van oprichter naar CEO
 2. Routine voor succes
 3. Bouw een dream team
 4. De waarde van tijd
 5. Opschalen
 6. Million dollar business

De bonus producten

Zoals bij heel veel online producten of trainingen krijg je ook bij de Agency Masterclass een aantal bonus producten. Deze kunnen heel veel waarde toevoegen aan een product, maar soms zijn het ook gewoon verkoop trucjes om mensen eerder te doen overgaan naar de verkoop van een product. Hieronder hebben wij een samenvatting gemaakt van de bonus producten die jij bij de Agency Masterclass training erbij krijgt.

Kant en klare Marketing campagnes

Jij krijgt toegang tot een bibliotheek met bewezen marketing campagnes. Deze kun jij op een hele eenvoudige manier importeren in jouw account. Zo kun jij op een slimme manier aan het werk gaan en krijg je de mogelijkheid om al vrij snel geld te gaan verdienen. Een mooie en waardevolle bonus die jij erbij krijgt volgens ons.

Levenslang toegang tot de Exclusieve Facebook groep

Jij krijgt ook toegang tot een exclusieve Facebook groep “Digital Agency Mastermind” waar like-minded ondernemers en mensen jouw kunnen helpen. Volgens Mitchell staat deze ondernemers community in Nederland en België erg hoog aangeschreven. Wij vinden het ieder geval zeer waardevol om toegang te krijgen tot een community waar mensen jouw verder kunnen helpen.

Agency Masterclass Facebook Groep

Wekelijkse groepscoaching

Wie heeft er niet soms hulp nodig als je bezig gaat met een volledig nieuw project. Daarom biedt Mitchell Weijerman jouw een wekelijkse groepscoaching sessie aan. Hier kun jij altijd terecht met jouw vragen en worden er ook nieuwe strategieën uitgelegd. Ontzettend waardevol om live jouw vragen te kunnen stellen en ideeën uit te wisselen.

30 dagen klanten challenge

Wanneer jij een agency opstart heb je natuurlijk klanten nodig. Daarom hebben Jia en Mitchell een 30 dagen klanten challenge in elkaar gezet. Hier laten zij jouw stap voor stap zien hoe jij binnen 30 dagen jouw eerste betalende klanten binnen kunt halen. Volgens Mitchell is deze challenge een bewezen proces met gegarandeerd resultaat.

Het perfecte sales script

Sales gesprekken voeren is natuurlijk voor de meeste mensen iets nieuws wanneer ze beginnen met de Agency Masterclass. Daarom heeft Mitchell samen met Jia een sales script geperfectioneerd dat jij kunt gebruiken bij al jouw sales gesprekken. Het is natuurlijk erg handig om een handboek erbij te kunnen houden als je online gesprekken moet gaan voeren.

KvK succes checklist

Het opstarten van een eigen onderneming zal ook voor de meeste mensen een nieuw proces zijn. Hier kun je natuurlijk verwachten dat je tegen vragen en onduidelijkheden gaat aanlopen. Bij de aanschaf van de Agency Masterclass krijg jij ook toegang tot een KvK succes checklist. Overal waar jij aan moet denken bij het opstarten van een eigen onderneming word hier in een overzichtelijke lijst weergegeven. Zo hoef jij hier niet meer over na te denken, super handig vinden wij.

Agency Masterclass review

Uiteraard is de kwaliteit van de online training een belangrijk punt waar wij ook naar gekeken hebben in deze review over de Agency Masterclass. Al gelijk na aanschaf van de training kregen wij netjes een e-mail met onze inlog gegevens om toegang te krijgen tot alle video lessen en bonus producten. We hadden al vast gesteld dat de bonus producten een zeer waardevolle toevoeging zijn aan deze online training.

Een video uit de Agency Masterclass

Allereerst is Mitchell Weijerman een prettig persoon om naar te luisteren. Hij neemt echt de tijd om alles duidelijk en rustig uit te leggen en hij gaat er niet als een sneltrein doorheen. Alle onderwerpen die hij behandeld legt hij in een zeer begrijpbare taal uit zodat iedereen van elk kennis niveau dit zou moeten kunnen volgen. Je merkt ook echt de kennis en ervaring die er schuilt gaat achter Mitchell Weijerman.

De video lessen zitten ook erg praktijk gericht in elkaar en je gaat al vrij snel ook zelf aan de slag. Dit is erg fijn want dat geeft je ieder geval het gevoel dat je al bezig bent om iets op te bouwen. Alleen het volgen van de video lessen is natuurlijk ook niet voldoende om geld te verdienen, je zult zelf echt aan de slag moeten gaan. Maar hierin word je ontzettend goed begeleid door Mitchell Weijerman. En als je vragen of onduidelijkheden hebt word je ook snel en kundig verder geholpen door Mitchell of mensen vanuit de community.

Ben je op zoek naar de beste manieren om online geld te kunnen verdienen? Kijk dan zeker eens naar ons uitgebreide artikel waar wij jou hier alles over vertellen. Wij helpen jou graag op weg.

De prijs van de Agency Masterclass

Een belangrijke beslissingsfactor om een product wel of niet aan te schaffen is natuurlijk de prijs. Daarom hebben we hier ook naar gekeken in deze review over de Agency Masterclass. Mitchell en Jia vragen een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de video lessen en alle bonus producten. Dit is natuurlijk nogal een hoog bedrag dat niet iedereen zomaar kan en wil betalen voor een online training.

Toch vinden wij de prijs in balans met de kwaliteit van de training, het is natuurlijk ook de bedoeling om dit bedrag zo snel mogelijk terug te verdienen. Wij hebben Mitchell ook gevraagd waarom hij en Jia ervoor gekozen hebben om toch zo’n hoog bedrag te vragen. Zijn antwoord was dat ze alleen wilden werken met mensen die er serieus mee bezig gingen. Door een hoger bedrag te vragen bereik je dit want dan zijn mensen gemotiveerd en hebben ze er goed over nagedacht.

Verder kun je er ook voor kiezen om het bedrag in 3 termijnen te betalen, de prijs is dan wel hoger en betaal je 3x een bedrag van €397,-. Ook geven Jia en Mitchell een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dus bevalt de kwaliteit en inhoud van de video lessen jouw niet, dan kun je binnen 14 dagen jouw volledig aankoop bedrag terug vragen.

Klant ervaringen met de Agency Masterclass

Een ontzettend mooie graad meter voor een product of training zijn natuurlijk klant ervaringen van mensen die het product al reeds hebben aangeschaft. Daarom kijken wij ook in deze review over de Agency Masterclass wat andere mensen zeggen over de training. Er zijn genoeg klant ervaringen te vinden als je gaat zoeken op het internet. Deze zijn eigenlijk allemaal positief over de kwaliteit van deze online training. Mensen verdienen inderdaad al vrij snel het aankoopbedrag terug en ook lees je erg vaak dat klanten de video lessen zo duidelijk vinden. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties.

Een reactie op de Agency Masterclass
Een 2e reactie op de Agency Masterclass
Een 3e reactie op de Agency Masterclass

Ons eindoordeel van de Agency Masterclass

Plus punten:

 • Zeer complete training
 • Goede en duidelijke video lessen
 • Mitchell Weijerman is een ervaren en prettig persoon
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Bonus producten zijn van hoge kwaliteit
 • Veel positieve ervaringen van klanten te vinden
 • Groepscoaching sessies en Facebook Community is een goede hulp tool

Min punten:

 • Het hogere aankoopbedrag schrikt wellicht een aantal mensen af

Wij kenden team Unstoppable natuurlijk al reeds uit eerdere reviews en wisten een klein beetje wat we konden verwachten. Maar ook de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman is een zeer mooi product dat jij zeker helpt om een eigen onderneming op te starten. De online training zit zeer sterk in elkaar en is ook een ontzettend compleet product, overal is aan gedacht door Mitchell.

Uiteraard is het aankoopbedrag wat aan de hoge kant en zal dit mensen wellicht wat afschrikken. Echter waren wij dit vrij snel vergeten na het volgen van de video lessen en het doornemen van de bonus producten. Social media is op dit moment gewoon ontzettend populair en dit leeft bij alle bedrijven, daarom kun je er ook zoveel geld mee verdienen. Het mooie is ook dat je echt geen voorkennis nodig hebt, alles word stap voor stap behandeld in de video lessen van Mitchell Weijerman.

De lessen zitten ook erg praktijk gericht in elkaar en je gaat al vrij snel bezig met het opzetten van jouw eigen business. Mitchell Weijerman is ook een erg prettig persoon waarvan je merkt dat hij enorm veel kennis en ervaring in huis heeft. Het contact met hem dat wij hebben gezocht is ook zeer goed, hij antwoord snel en kundig op vragen. Daarnaast is er altijd nog de online community waar je terecht kunt met jouw vragen.

Alles bij elkaar genomen geven wij dit product een ruime voldoende. Wil jij een eigen business opstarten en rijk worden met behulp van social media? Dan zijn wij ervan overtuigd dat dit mogelijk is met deze online training. Daarnaast krijg je ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie dus het risico ligt ook bij de verkoper.

Wil jij ook veel geld verdienen via Social Media?

Met de Agency Masterclass is het voor iedereen mogelijk om geld te verdienen via Social Media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.