affiliate marketing in 10 dagen review

Affiliate Marketing in 10 dagen Review (Paco Vermeulen) – Sneller commissies scoren mogelijk?

Jij hebt waarschijnlijk gelezen over de nieuwe online training genaamd “Affiliate Marketing in 10 dagen” en wilt nu graag weten of jij met behulp van deze training daadwerkelijk geld kunt verdienen. In deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen gaan we samen kijken of deze online training doet wat het beloofd.

Laten we beginnen om te zeggen dat Affiliate Marketing een ontzettend mooie manier is om een passief inkomen op te bouwen. Echter is het wel belangrijk dat jij je met de juiste zaken bezig houd anders is het erg lastig om succesvol Affiliate Marketing toe te passen.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Paco Vermeulen? Wat krijg je allemaal bij aanschaf van deze training? En is deze online training jouw geld echt waard? Want het zou jammer zijn als jij jou geld uitgeeft aan een online training die niet werkt.

Wie is Paco Vermeulen?

Het is goed om ook te kijken naar de man of vrouw achter een product. Wat is zijn verhaal en hoe is hij tot dit product gekomen? Daarom hebben wij in deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen ook gekeken wie Paco Vermeulen is. Paco is 12 jaar geleden begonnen om zijn eerste website op te bouwen in de hoop te kunnen leven van de inkomsten die hij via het internet zou kunnen binnen halen.

Dit is Paco Vermeulen

Paco heeft meerdere websites in die tijd ontwikkelt en sprong van het een in het ander. Helaas bleef het succes echter uit voor hem. Zijn eerste grote succes behaalde hij met een website waar hij online pianolessen verkocht. Deze is toen uitgegroeid tot de grootste online pianoles website van Nederland en België. Hier verdiend hij zelfs nu nog duizenden euro’s per maand mee.

Inmiddels is Paco vele successen verder en heeft hij ook al lang zijn 9 tot 5 baan opgezegd. Zijn missie is geslaagd en hij kan met zijn gezin al enkele jaren gemakkelijk leven van de inkomsten die hij via het internet binnen haalt. In 2020 heeft hij besloten om een online cursus te ontwikkelen waarmee hij mensen kan helpen om dat zelfde te bereiken met Affiliate Marketing. Daar is Affiliate Marketing in 10 dagen het resultaat van.

Is Paco Vermeulen te vertrouwen?

Zijn verhaal klinkt natuurlijk erg motiverend en komt ook eerlijk over, maar is Paco Vermeulen ook echt te vertrouwen. Wij moeten zeggen dat Paco geen onbekende van ons is. Wij komen hem namelijk regelmatig tegen op de online community van Internetsuccesgids. Hier is hij erg actief en helpt hij ook regelmatig mensen verder met vragen en ideeën.

Als wij op zoek gaan naar zijn eigen bedrijf staat deze ook netjes met een KvK nummer op de website vermeld. Zijn geregistreerde handelsnaam is Seedr B.V. en is gevestigd in Gouda. Ook staat verdere contact informatie netjes op de website vermeld. Wij hebben dan ook rechtstreeks contact gezocht via de e-mail met een aantal vragen over Affiliate Marketing in 10 dagen.

Gelukkig kregen wij binnen zeer korte tijd een nette e-mail terug met antwoord op alle vragen die wij stelden. Wij durven met zekerheid te zeggen dat Paco Vermeulen absoluut te vertrouwen is. Natuurlijk zit er achter zijn online training een commercieel doel, maar zijn intenties om mensen verder te helpen zijn echt en hij verschuilt zich niet achter een fictieve naam.

Wat is Affiliate Marketing?

Als jij op deze review terecht bent gekomen weet je waarschijnlijk al wel wat Affiliate Marketing is. Maar voor de mensen die dit wellicht nog niet weten hier alsnog een korte samenvatting.

Bij Affiliate Marketing ga jij producten van iemand anders promoten en in ruil hiervoor krijg jij per aangedragen verkoop een gedeelte van het verkoopbedrag. Dit noemen wij een commissie. Affiliate Marketing kun je op verschillende manieren toepassen, namelijk via social media, YouTube of het opzetten van een affiliate website.

Wat is Affiliate Marketing

In artikelen of posts die jij op deze verschillende media plaatst verwerk je vervolgens een affiliate link waar mensen op kunnen klikken. Zij komen dan bij een sales pagina van het product of dienst die jij promoot. Via een unieke affiliate link weet de verkoper dat jij degene bent die de bezoeker heeft aangedragen.

Er zijn in Nederland verschillende grote Affiliate netwerken waar jij je bij kunt aanmelden zoals Paypro of Daisycon. Hier kun jij uit duizenden producten kiezen om te gaan promoten met elk product dus een affiliate link die gekoppeld is aan jouw account.

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen?

In onze review over Affiliate Marketing in 10 dagen willen we ook kijken voor wie deze online training extra interessant is. Natuurlijk kan iedereen deze cursus aanschaffen en ook succesvol zijn met Affiliate Marketing. Echter zal dit voor de een makkelijker en sneller gaan als voor een ander.

Zo behandeld Paco namelijk in zijn cursus niet hoe je een affiliate website opzet. Paco gaat ervan uit dat jij weet hoe dit werkt en dat je wellicht al wel bezig bent met Affiliate Marketing. Als jij dan bijvoorbeeld helemaal nog geen kennis hebt van het opzetten van een affiliate website dan kost dit vaak wat meer tijd.

Mensen voor wie deze cursus interessant is:

 • Wanneer jij al met affiliate marketing bent begonnen maar de successen te lang op zich laten wachten.
 • Jij graag een passief inkomen wil genereren naast jou huidige baan
 • Jij een manier zoekt om meer geld aan jou website te verdienen

Wanneer is deze cursus geen goed idee voor jou:

 • Wanneer je nog helemaal geen eigen affiliate website hebt en ook geen idee hebt hoe jij dit moet opzetten.
 • Als jij zonder enige moeite geld wil gaan verdienen. Je zult eerst energie erin moeten stoppen om een passief inkomen op te bouwen.

Wil jij wel graag van A tot Z leren hoe je een Affiliate Website opzet dan kun je eens kijken naar onze review over de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is een beginnerscursus waarbij je alles leert om winstgevend Affiliate Marketing toe te passen. Paco gaat er in zijn cursus wel vanuit dat je enige basis kennis hebt over het opzetten van een website.

SEO onderzoeken op een Affiliate Website

Wat beloofd Paco Vermeulen?

Wat wij ook altijd belangrijk vinden in een review is om te kijken wat de verkoper jou beloofd. Dus wat kun jij bereiken na het volgen van Affiliate Marketing in 10 dagen. Als wij dat namelijk weten kunnen wij ook eerlijk beoordelen of dit product doet wat Paco Vermeulen beloofd.

De belofte die Paco Vermeulen op zijn sales pagina maakt is kort, duidelijk en krachtig. Paco beloofd jou om de bewezen methode van Affiliate Marketing te leren. Deze methode kun jij volgens Paco ook steeds weer herhalen om de inkomsten telkens weer te vergroten. Paco noemt dit een compleet actieplan.

Tegenwoordig is Affiliate Marketing ook ontzettend populair aan het worden en noemt Paco dit ook een hype. Hij beloofd om jou Affiliate Marketing te leren zonder de hype. Dit doet Paco zonder dat jij advertentie kosten voor hoeft te betalen, alles via organisch verkeer via Google.

Affiliate Marketing in 10 dagen kopen

Wij hebben in deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen uiteraard ook gekeken wat jij allemaal krijgt voor jou geld. Waar kun jij nou op rekenen na aanschaf van deze online training? Natuurlijk krijg je toegang tot de online video’s die jij allemaal in jou eigen tempo kunt gaan volgen. Verder zijn er geen extra bonus producten of lessen.

Paco staat achter zijn product en vind het absoluut niet nodig om voor commerciële doeleinden extra bonus producten als lokkertjes in te zetten. Zoals gezegd heeft Paco de cursus opgezet in een actieplan en dat zie je ook terug in de verdeling van de verschillende lessen. Hieronder een overzicht van de lessen die jij in deze online training kunt gaan verwachten.

Je begint met de basis om alles te leren wat je later in de cursus nodig hebt. Ook veel gemaakte misstappen komen hier voorbij en ook juridische spelregels worden hier behandeld. De eerste 4 lessen van het actieplan zien er als volgt uit:

 • Het affiliate marketing speelveld (30:38 min)
 • De “geld-lekken” in affiliate tracking (37:00 min)
 • Click tracking tools en link cloacking (11:42 min)
 • De essentiële spelregels (23:12 min)
Het actieplan van Affiliate Marketing in 10 dagen

Na de eerste 4 lessen begint Paco jou zijn winnende affiliate marketing strategie uit te leggen. Hij vertelt jou hoe jij meer waarde kunt leveren met jouw content en daardoor een veel hogere conversie haalt. De volgende 3 lessen zien er als volgt uit:

 • Het 10X principe van top affiliates (26:53 min)
 • Clicks converteren naar commissies (40:50 min)
 • De oerkracht van story-selling (26:32 min)

In de laatste lessen ga jij ook echt zelf aan de slag en ga jij op zoek naar het perfecte product om te gaan promoten. Paco gaat jou laten zien wat belangrijk is bij het uitzoeken van een te promoten product. Volgens Paco hangt hier namelijk veel van af. Sommige producten ga jij namelijk niets mee verdienen en andere gaan jou ontzettend veel geld opleveren. Hieronder een overzicht van de laatste 3 lessen van deze cursus.

 • Het perfecte product om te promoten (41:23 min)
 • Vind jouw winnende product (26:48 min)
 • Content template voor lezers & Google (36:39 min)

Affiliate Marketing in 10 dagen review

Natuurlijk hebben wij in deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen ook gekeken naar de kwaliteit en waarde van deze online training. Daar gaat het ten slotte vooral om. Gelijk na de aanschaf van deze online training krijg je toegang tot het lesmateriaal en kun je beginnen met het volgen van de video lessen. Je kunt hiervoor inloggen op een website/platform waar alle lessen worden aangeboden.

Het online platform van de affiliate marketing in 10 dagen training

De video lessen van deze cursus zitten erg sterk in elkaar. Er zit een duidelijke opbouw in en Paco vertelt erg rustig en prettig over de verschillende onderwerpen. Zoals je eerder hebt gelezen begin je met de basis en leer jij wat volgens Paco het aller belangrijkste is om vooraf mee te beginnen, het kennen van het speelveld en de fouten die veel mensen maken.

Paco geeft op zijn sales pagina al aan dat hij 12 jaar bezig is met affiliate marketing en dat merk je absoluut in de training. Je merkt aan alles dat Paco weet waar hij het over heeft en komt bij ons over als een ontzettend eerlijke en vriendelijke man. Hij geeft veel voorbeelden waar je naar kunt kijken bij de verschillende onderwerpen waar hij over praat.

Hierdoor begrijp je vaak nog beter wat Paco bedoelt en kun je dit beter toepassen in de praktijk. Je krijgt zoals Paco ook beloofd een goed actieplan waar jij op verder kunt bouwen na de training. Je weet precies wat belangrijk is om te slagen en waar je mee moet beginnen. Alles wat Paco vertelt is ook voor iedereen te begrijpen.

Wij passen affiliate marketing al een tijdje toe maar dankzij deze online training van Paco hebben wij zeker nog veel bijgeleerd. Hierdoor hebben ook wij onze strategie aangepast op basis van de informatie uit deze training. Absoluut een job well done van Paco.

De prijs van Affiliate Marketing in 10 dagen

Natuurlijk is de prijs van een product of in dit geval een training een belangrijke factor om te bepalen of jij het product zal aanschaffen. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen. Paco vraagt een bedrag van €197,- om toegang te krijgen tot alle video lessen van deze training.

Natuurlijk is dit voor veel mensen best een hoog bedrag voor een online training. Toch vinden wij het een eerlijke prijs als je kijkt naar de kwaliteit van de training en wat jij ervoor terug krijgt. Paco deelt al zijn expertise over affiliate marketing in deze training en doet dat ook op een ontzettend professionele manier.

Jij kunt daadwerkelijk ook gelijk aan de slag met affiliate marketing na deze training en de kans van slagen is groot. Daarnaast hanteert Paco ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie op zijn training, mits je nog niet meer dan 5 lessen hebt bekeken. Dus je kunt altijd nog jou geld terug vragen wanneer je niet tevreden zou zijn.

Klant ervaringen met Affiliate Marketing in 10 dagen

Wij vinden ervaringen van andere klanten met deze training ook een belangrijke factor in onze review. En ondanks dat deze training op het moment van schrijven nog vrij nieuw is hebben al behoorlijk wat mensen deze online training gevolgd. Waarschijnlijk ook omdat veel mensen Paco al kenden van de online community van internetsuccesgids.

Alle reacties die wij hebben kunnen vinden zijn ontzettend enthousiast over de kwaliteit van deze training. Je leest veel dat mensen de training ontzettend goed vinden en anders zijn gaan denken over affiliate marketing. Hieronder een aantal van de reacties:

Een klant ervaring over de Affiliate Marketing in 10 dagen
Een klant ervaring over de Affiliate Marketing in 10 dagen

Conclusie over Affiliate Marketing in 10 dagen

Plus punten van affiliate marketing in 10 dagen:

 • Ontzettend goede en eerlijke informatie die je gelijk kunt toepassen
 • De video lessen zitten erg prettig in elkaar
 • Alles word duidelijk uitgelegd in een taal die iedereen kan begrijpen
 • Paco doet absoluut wat hij beloofd
 • Een fijn online platform waar de lessen worden aangeboden
 • niet-goed-geld-terug garantie
 • Veel succes verhalen te vinden van klanten die de training al gevolgd hebben
 • De kennis en ervaring van Paco Vermeulen merk je gelijk op
 • De prijs/kwaliteit verhouding is prima in balans

Min punten van affiliate marketing in 10 dagen:

 • De niet-goed-geld-terug garantie geld alleen als je nog niet meer dan 5 lessen hebt gevolgd.

Er zijn al genoeg websites en trainingen te vinden die jou allemaal beloven om affiliate marketing te leren, waarom dan nog een online training ontwikkelen zul je misschien denken? Toch vinden wij dat deze online training van Paco Vermeulen een ontzettend verfrissende blik geeft op Affiliate Marketing.

Het is geen basis training waarin je stap voor stap leert om een affiliate website op te zetten. Paco gaat er vanuit dat jij al weet wat affiliate marketing is en hier op de een of andere manier al wel mee bezig bent. Hij leert jou vooral hoe je affiliate marketing hoort toe te passen en welke methodes hem telkens weer veel geld opleveren.

Je krijgt bij aanschaf toegang tot het online platform waar de video lessen beschikbaar worden gesteld. Deze video lessen zitten erg sterk in elkaar en Paco verteld op een ontzettend duidelijke en heldere manier over de verschillende onderwerpen. De zaken die Paco bespreekt zijn ontzettend interessant en hebben ons absoluut geholpen.

De resultaten die klanten hebben behaald zijn mooi om te zien en motiveren ook zeker om door te gaan. Daarnaast geeft Paco een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Weliswaar als je niet meer als 5 lessen hebt bekeken. Maar alles bij elkaar genomen is dit een ontzettend goede online training die zeker de moeite waard is als je succesvol affiliate marketing wilt toepassen.

€7500,- per maand verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een ontzettend mooie manier om een passief inkomen op te bouwen. Kijk anders maar eens naar de Affiliate Marketing in 10 dagen training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.